SiteGround-fornyelsesrabatt 2020 (fornyelsespris 70% Rabatt)

SiteGround-fornyelsesgebyr Pris Rabattkupong (2020)

Som nybegynner-blogger ønsker du å registrere deg hos en webvert med eksepsjonell kvalitet, og du ønsker ikke å bruke for spesielt på de første ett eller to årene av webhotell. Dette er grunnen til at mange ser etter en billig vert, mens SiteGround er en rimelig vert pluss med fantastisk kundeservice og ytelse. Jeg er enig i at SiteGround fornyelsespris er ganske dyr sammenlignet med den opprinnelige spesielle kampanjeprisen.


Hvis du klarer å registrere deg hos SiteGround i flere år, får du maksimal rabatt på kjøpet av hosting av overlegen kvalitet. Så les videre for å vite mer om kuponger for fornyelse av SiteGround-kuponger, kampanjetilbud og mer.

SiteGround-fornyelsesprisøkning

Ja, SiteGround økte fornyelsesprisene for sin delte hosting-tjeneste inkludert WordPress hosting planer som dessverre kan øke webhotellkostnadene dine med SiteGround, spesielt ved fornyelser!

SiteGround Web Hosting Fornyelse Prisøkning

Tidligere var fornyelseskostnadene for SiteGrounds StartUp, GrowBig og GoGeek-plan $ 9.95, $ 14.95, og $ 29.95 henholdsvis! Nylig på grunn av økningen i fornyelsesgebyrene til SiteGround, er de nye fornyelsesgradene for SiteGround StartUp, GrowBig og GoGeek plan $ 11.95 (økt med $ 2), $ 19.95 (økt med $ 5), og $ 34.95 (økt med $ 5) henholdsvis!

Er SiteGround Web Hosting Plan fornyelse verdt prisen?

Nesten hver webhotell (inkludert SiteGround) følger trikset for høyere fornyelsespriser for å få flere kunder ved å vise frem den opprinnelig billigere rabatterte prisen, og senere belaster de den vanlige prisen uten rabatt (ved fornyelse). Du kan sjekke et slikt eksempel der en blogger på en populær Facebook-gruppe er forvirret over å fornye sin SiteGround StartUp-hostingkonto.

Du kan også se flere andre brukere som råder ham til å bare holde seg til SiteGround til tross for deres høyere fornyelsesgrad, da de føler at SiteGround ganske enkelt er det beste i hostingbransjen..

Hvordan få SiteGround-fornyelsesrabatt kupongkode for deres webhotellplaner?

Du kan enkelt spare så mye som $ 192 på SiteGround’s StartUp-delte hostingplan, $ 336 på Sitegrounds Growbig-plan og $ 552 på SiteGrounds GoGeek-plan ved å registrere deg med deres 36-måneders abonnementsplan.

36-måneders SiteGround GrowStig prisrabatt på plankjøpet

MERK: SiteGround tilbyr ingen rabattkupongkoder / kampanjekoder på prisene for fornyelseshoteller, men du kan fortsatt glede deg over fordelen med SiteGrounds fornyelsespriser med 24-måneders eller 36-måneders plan abonnement.

Hvordan kan du få billige SiteGround-fornyelser når fornyelsesprisene er dyre?

Før vi engang snakker om SiteGround fornyelsesrabatt og priser, la oss finne ut hvorfor SiteGround er så populært og hvorfor folk elsker dem og ikke får andre tanker mens de fornyer webhotelletjenesten deres.

Glem prisen for fornyelse, SiteGround er rangert som nummer 1 vert!

La oss finne ut nøyaktig hvordan du kan spare penger uten SiteGround-fornyelseshotell-tilbud eller -rabatt koder.

�� METODE-1: Kjøp årlig hostingplan for SiteGround og senere forny i 24 måneder

SiteGround StartUp 12-måneders prisrabatt

Hvis du kjøper SiteGround’s StartUp 12-måneders delt / WordPress hosting-pakke, vil det koste deg …
3,95 dollar x 12 måneder = 47,40 dollar
(Opprinnelig SiteGround StartUp-konto rabattert pris)

Senere, hvis du fornyer den samme hostingplanen i ytterligere 24 måneder, vil det koste deg …
11,95 dollar x 24 måneder = 286,80 dollar
(Vanlig SiteGround StartUp-konto uten rabatt)

TOTALE KOSTNADER: ($ 47,40 + $ 286,80) = $ 334,20
(I 36 måneder med SiteGround StartUp Hosting Plan)

MERK: SiteGround Domain Registreringsgebyr = $ 15.95 / år med lignende fornyelsespriser.

�� METODE-2: Kjøp en 3-årig HostingGround-plan for maksimal rabatt

SiteGround StartUp 36-måneders prisrabatt

Hvis du kjøper SiteGround 36-måneders StartUp-vertsplan på en gang, vil det koste deg …
$ 3,95 x 36 = $ 142,20
(Opprinnelig SiteGround StartUp-konto rabattert pris)

TOTAL RABATT: ($ 334,20 – $ 142,20) = 192,00 dollar

MERK: SiteGround-domeneregistreringsgebyr = $ 15.95 / år med lignende fornyelsespriser.

�� SiteGround GrowBig Renewal Discount

SiteGround GrowBig 36-måneders prisrabatt
1-års nettstedGrundvekstStørr pris: 71,40 dollar
($ 5,95 / måned med den nedsatte rabatt for de første 12 månedene)
2-års nettstedGrundvekstStørr pris: $ 142,80
($ 5,95 / måned med den nedsatte rabatten de første 24 månedene)
3-års nettstedGrundvekstStørr pris: $ 214,20
($ 5,95 / måned med den nedsatte rabatten de første 36 månedene)
MERK: SiteGround Domain Registreringsgebyr = $ 15.95 / år med lignende fornyelsespriser.

�� SiteGround GoGeek fornyelsesrabatt

SiteGround GoGeek 36-måneders prisrabatt
1-års SiteGround GoGeek-pris: $ 143,40
($ 11,95 / måned med den nedsatte rabatten for de første 12 månedene)
2-års SiteGround GoGeek-pris: $ 286,80
($ 11,95 / måned med den nedsatte rabatten de første 24 månedene)
3-års SiteGround GoGeek-pris: $ 430.20
($ 11,95 / måned med den nedsatte rabatten de første 36 månedene)
MERK: SiteGround Domain Registreringsgebyr = $ 15.95 / år med lignende fornyelsespriser.

KONKLUSJON

Bekreftelse på fornyelse av SiteGround-betaling

Så før du velger SiteGround eller noe annet webhotellfirma, må du først sjekke prispolitikken og rabattene for fornyelse. Jeg anbefaler deg å øke SiteGround-abonnementsperioden til kanskje 36 måneder for å få maksimal rabatt på webhotellplanene sine.

SITEGROUND RENEWAL RABATT PRIS & COUPON CODE (FAQ)

Hvor mye koster fornyelse av SiteGround Domain Domain?

SiteGround-domenenavnets pris starter fra 12,95 dollar i året med .com-domenet som koster $ 15,95 per år. Fornyelseskostnaden for SiteGround-domener er mer eller mindre lik for populære og landsbaserte domenenavn. Fornyelseskostnadene for SiteGrounds spesielle domener er imidlertid litt dyrere.

Slik slår du av faktureringsalternativet for automatisk fornyelse for abonnementene mine på SiteGround?

Som standard alle delt hosting og sky server hosting kontoer for SiteGround er satt i faktureringsmodus for automatisk fornyelse. Kontoene til SiteGround-kunder med over 12 måneders hosting fornyes automatisk ca. 15 dager før utløpsdatoen.

Faktureringsalternativ for deaktivering av nettstedgrensesnitt for automatisk fornyelse

Alternativet for automatisk fornyelse er Skrudd på som standard bare for å gjøre faktureringsprosessen for SiteGround praktisk slik at du ikke virkelig går glipp av noen av forfallsdatoer for SiteGround-betaling. Videre kan du unngå utløp av tjenesten eller mulig suspensjon av tjenesten (spesielt på grunn av innbetalt gebyr for savnet / sen fornyelse).

MERK: Å avbryte SiteGrounds faktureringsmodus for automatisk fornyelse betyr at de ikke vil kunne fakturere deg automatisk når tjenesten din nærmer utløp, og at den dermed ikke blir fornyet (med mindre du gjør det selv manuelt).

Hvis du er sikker på om kanselleringen av faktureringsmodusen for automatisk fornyelse av SiteGround for ditt abonnement på hostingplan, kan du gå til SiteGround brukerområde »Fakturering» Faktureringsinnstillinger. Du må deretter slå av koblingen for automatisk fornyelse (ligger rett ved siden av tjenesten abonnement).

Hvordan fornyer jeg SiteGround-vertskontoen?

SiteGround Hosting-kontofornyelse

Enhver SiteGround-tjeneste kan enkelt og raskt fornyes gjennom ditt SiteGround-brukerområde, og gå til Billing og til slutt klikke på Fornye -knappen som tilsvarer hver SiteGround-tjeneste du abonnerer på.

Hvis SiteGround-fornyelsesbetalingen er vellykket, vil du umiddelbart motta en bekreftelses-e-post, og hvis den mislykkes, vil de kontakte deg via e-post for å be om ytterligere betalingshjelp for fornyelse på del.

Når vil jeg fornye SiteGround-webhotellkontoen allerede før den utløper, når teller fornyelsesdatoen? Er det fra fornyelsesdatoen eller fra utløpsdatoen?

Når du fornyer SiteGround-vertskontoen din, spiller det ingen rolle når (selv om du fornyer den nøyaktig på utløpsdagen eller noen uker / måneder / dager før utløpsdatoen), kontofornyelsen vil alltid telles fra utløpsdatoen.

EKSEMPEL: Hvis SiteGround-kontoen din utløper 31. august 2020, og du vil fornye den med ett år 5. august 2020, vil den nye utløpsdatoen for SiteGround-kontoen din være 31. august 2021 og ikke 5. august. 2021.

Når vil SiteGround webhotellkonto være i drift når jeg betaler fornyelsesgebyrene?

Hvis SiteGround-webhotellkontoen din utløper, blir den suspendert, vil de aktiveres den umiddelbart når du får fornyelsen av SiteGround. innbetaling.

Hvordan kan jeg fornye mitt domenenavn registrert av SiteGround?

Du kan fornye ditt SiteGround-domenenavn registrert via SiteGround ved å gå til ditt SiteGround User Area »Mine kontoer» Domenenavn.

Forny domenet ditt registrert på SiteGround.com

Alle SiteGround webhotellstjenester inkludert domenene er som standard angitt på automatisk fornyelse av fakturering, noe som betyr at SiteGround automatisk vil prøve å fakturere deg når abonnementsfornyelsen skal betales.

Hvis ikke domenenavnet ditt som er registrert hos SiteGround, har utgått, må du tillate det annet enn hosting-tjenesten din opp til 24 timer for at utbredelsesprosessen skal fullføres før SiteGround-domenenavnet ditt blir aktivert på nytt og nettstedet ditt vil være i gang.

Domenenavnene dine er registrert med SiteGround som har gått ut på mer enn 45 dager angi automatisk Innløsningsperiode der du ikke kan fornye domenene dine automatisk. Du kan imidlertid legge ut en billett fra din SiteGround brukerområde, og gå til Brukerstøtte og til slutt, Billing delen der supportområdet for SiteGround vil hjelpe deg du.

Hvordan vet jeg når mitt SiteGround-webhotellabonnement skal fornyes?

Alle SiteGround-webhotellkontoer er som standard satt på automatisk årlig fornyelsesmodus, hovedsakelig fordi det er en mye mer praktisk praksis der SiteGround-kundene foretrekker å få sine webhotellplaner fornyet på årlig basis. Dermed trenger de ikke å bekymre seg for utløpet av kontoen og mulig suspendering / oppsigelse av tjenesten.

De eksisterende kundene til SiteGround får en prisfrysning på vertsfornyelsesgebyrene og får også opptil 30% rabatt på de vanlige prisene i fornyelsestidspunktet. Flerårige fornyelser (mer enn 1 år) er også tilgjengelige for SiteGround’s delte hostingkontoer. Videre får SiteGround-kunder også tidlige påminnelser om deres kommende webhotellplan fornyelser.

Er en fornyelse av mitt primære SiteGround-domene inkludert i SiteGround-vertskonto-fornyelsen?

Fornyelsesgebyrene for SiteGround-domenenavn er ikke inkludert i fornyelsen av deres webhotell. Det var tidligere tilfellet da SiteGround tidligere drev bestemte spesielle salgsfremmende salg med Free Domain. Imidlertid har de foreløpig stoppet slikt salg, og dermed blir fornyelsene dine for Siteground Domain kalkulert separat annet enn SiteGround webhotellgebyrene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me