10 Plugin Facebook WordPress Percuma dan Premium yang Hebat

Sejak Facebook dilancarkan pada tahun 2004, ia melahirkan sejenis media sosial yang baru. Kini, ia adalah komuniti sosial terbesar di dunia, dengan berjuta-juta orang menggunakannya setiap hari. Dan kerana ia adalah platform media sosial yang paling kuat di luar sana, sangat penting anda menyambungkan laman web WordPress anda ke Facebook supaya anda dapat memanfaatkan khalayak yang lebih besar lagi.


Sekiranya anda mahu pelanggan dan prospek mengenali anda dengan lebih baik dan sentiasa berhubung dengan anda setiap saat, anda memerlukan beberapa pemalam untuk menjadikan semuanya lebih mudah. Berikut adalah senarai 10 plugin Facebook WordPress percuma dan premium yang hebat yang boleh anda gunakan untuk mengintegrasikan Facebook ke laman web anda. Lihat bagaimana mereka dapat membantu anda.

Nikmati!

semula

reEmbed menyediakan laman web dengan pemain video yang disesuaikan, analisis masa nyata, dan cadangan kandungan menggunakan satu baris kod. Ini membolehkan laman web mengendalikan semua video mereka termasuk apa sahaja yang disematkan dari YouTube, Facebook, Vimeo, dan Dailymotion.

Sembang Facebook

Sembang Facebook adalah plugin Facebook WordPress percuma yang hebat yang membolehkan anda mengintegrasikan sistem sembang Facebook di laman web atau blog anda. Ia menambahkan bar yang serupa dengan sembang Facebook, yang akan muncul di sudut kanan bawah laman web anda. Pengguna boleh log masuk dengan akaun Facebook mereka dan mula berbual. Sangat mudah!

Tambah Pautan ke Facebook

Plugin WordPress ini berfungsi dengan menambahkan pautan ke catatan atau halaman yang disiarkan ke dinding, halaman, atau kumpulan Facebook anda secara automatik. Mudah digunakan dan disediakan. Anda bahkan boleh menyesuaikan cara pautan muncul di akaun Facebook anda. Tajuk URL akan menjadi tajuk catatan, sementara keterangan pautan akan menjadi petikan (atau sebahagian daripada teks catatan jika tidak ada). Anda juga boleh mengkonfigurasi gambar pautan atau membiarkan Facebook memilihnya untuk anda.

PlayPops untuk WordPress

PlayPops untuk WordPress menggunakan kekuatan Facebook dan YouTube untuk meningkatkan penonton anda dengan pantas. Plugin menunjukkan kotak pop timbul di hadapan video YouTube anda, meminta pembacaan anda untuk bergabung dengan Halaman Facebook anda setiap kali mereka menjeda video. Ini cara yang baik untuk meminta mereka menyukai Halaman anda!

Facebook Semua Dalam Satu

Widget WordPress ini membolehkan anda menampilkan bingkai yang dapat disesuaikan yang mengumpulkan plugin sosial Facebook bersama-sama, dengan pilihan untuk memaparkan atau tidak untuk memaparkannya di bar sisi atau kawasan widget anda. Plugin ini dilengkapi dengan kod pendek untuk apa sahaja yang anda mahu masukkan ke dalam siaran anda. Ia juga dilengkapi dengan fitur Suka dan Kongsi, serta penyatuan umpan Twitter.

Facebook NextGEN

NextGEN Facebook adalah plugin Facebook WordPress percuma yang memastikan anda menyampaikan kandungan anda dengan cara terbaik, tidak kira bagaimana catatan anda dikongsi di pelbagai laman media sosial – sama ada dari butang berkongsi di halaman, tambahan / pelanjutan penyemak imbas, atau pautan yang dikongsi secara langsung dalam catatan garis masa dan mesej peribadi. Plugin ini memberi anda kawalan penuh terhadap keperluan perayap laman web sosial, sehingga meningkatkan kedudukan carian Google laman web anda, serta penglibatan sosial dan kadar klik-tayang di Facebook dan platform media sosial lain. Lebih-lebih lagi, ia menawarkan banyak butang perkongsian sosial yang popular!

Widget Komen Terkini Facebook untuk WordPress

Plugin Facebook WordPress premium ini membolehkan anda memaparkan senarai komen Facebook terkini dari laman web anda, di laman utama anda atau di kawasan widget anda.

Butang Suka Facebook oleh BestWebSoft

Butang Suka Facebook membolehkan anda menambah butang Ikut dengan cara termudah. Oleh itu, jika perniagaan atau kehidupan anda berkait rapat dengan akaun Facebook anda, maka pemalam ini adalah pilihan yang tepat untuk anda. Ia dilengkapi dengan ciri dan pilihan yang mudah dan senang digunakan. Dengan hanya beberapa klik, anda boleh menambahkan butang Suka Facebook di laman web atau blog anda.

Halaman Muka & Kumpulan Multi FaceBook

Ini adalah satu lagi plugin WordPress premium yang membolehkan anda memaparkan catatan terkini di Halaman Facebook, di widget bar sisi laman web anda. Anda dapat menambahkan sebanyak mungkin Halaman Facebook yang anda suka, dan bahkan anda dapat menyesuaikan warna widget, bingkai, teks, dan URL. Ia serasi dengan Internet Explorer, Chrome, Firefox, Operan dan Safari.

Gerbang Peminat Facebook tersuai

Custom Fan Fan Gate adalah plugin WordPress premium yang membolehkan anda menambahkan pop timbul overlay di laman utama dan pada catatan di laman web atau blog anda. Pemalam ini membantu anda membina pangkalan peminat anda. Dengan pangkalan peminat yang besar, anda dapat meningkatkan lalu lintas ke laman web anda.

Bonus: Pemuat turun Viral FB

Plugin WordPress percuma ini adalah alat pemasaran yang hebat yang membolehkan pengguna akhir anda memuat turun fail dari laman web anda sehingga kandungan anda boleh menjadi viral di Web. Pautan muat turun akan menghantar pengguna ke halaman log masuk Facebook di mana mereka boleh memuat turun fail dan berkongsi kandungan anda di Facebook. Dengan cara ini, anda dapat memastikan bahawa setiap muat turun akan membantu menjadikan kandungan anda menjadi viral. Ini adalah kaedah yang mudah tetapi kuat untuk mendapatkan populariti meluas melalui Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map