10 Tema WordPress Premium Terbaik untuk Artis dan Kreatif

Mencari tema yang akan membantu anda mempamerkan karya terbaik anda dengan berkesan? Sekiranya anda seorang artis, jurugambar, atau profesional kreatif, anda memerlukan tema portfolio yang bagus. Di sinilah koleksi tema ini masuk.


Dengan tema WordPress yang dibuat dengan indah dan direka dengan baik, anda dapat menonjolkan karya terbaik dan terbaru anda dengan gaya dan profesional yang benar-benar akan memikat hati penonton anda. Saya hanya memilih yang terbaik, jadi anda tahu anda akan mendapat tema yang hebat.

Jadi tanpa basa-basi, berikut adalah 10 tema WordPress premium teratas untuk artis dan kreatif. Lihat yang paling sesuai untuk anda.

Persona

Persona adalah tema blog WordPress yang akan mengubah blog anda menjadi saluran media sosial. Sama ada tweet di Twitter, foto di Instagram, atau pos di Facebook, tema ini akan mengumpulkan semua yang anda siarkan dalam talian, menyusunnya, dan menarik perhatian mereka. Catatan anda akan dipaparkan dengan gaya, mempromosikan gambar atau video apa pun dalam siaran anda secara visual. Ini adalah tema yang sempurna untuk pameran produk, perniagaan, dan laman web portfolio.

Persona adalah tema kanak-kanak dari Rangka Kerja Tema Backbone yang kuat sehingga anda dapat membina laman web anda dengan cepat dan mudah.

Kebiasaan

Tema fotografi skrin penuh premium premium ini dilengkapi dengan lebih daripada 500 Fon Web Google, kod pendek tersuai, panel pentadbir lanjutan, latar belakang video dan gelangsar, bar sisi tidak terhad, lebih daripada 200 ikon siap retina, dan banyak lagi. Dengan semua ciri ini dalam satu tema, tidak ada yang dapat menghalang anda untuk membina laman web fotografi yang hebat!

Everest

Everest adalah tema WordPress premium yang bagus dan bersih yang sesuai untuk artis dan kreatif. Ini adalah tema yang fleksibel dan responsif yang dibina dengan teknologi HTML5 dan CSS3 terkini. Dengan panel pentadbirnya yang kuat, mewujudkan laman web yang dikendalikan secara profesional sangat mudah. Anda boleh menukar semua warna dan gambar untuk teks dengan mudah, termasuk pautan, set halaman / header, latar belakang footer, dll. Oleh itu, jika anda memerlukan tema yang sesuai dengan warna jenama anda yang ada, Everest adalah pilihan yang tepat untuk anda!

Pembalikan

Tema portfolio satu halaman yang ramping dan minimalis untuk WordPress sangat sesuai untuk profesional dan agensi kreatif. Ia dilengkapi dengan struktur satu halaman pilihan dengan peralihan pengguliran halaman sisi ke sisi yang hebat. Tema responsif sepenuhnya yang dioptimumkan untuk semua peranti moden. Ia menggunakan pemampatan semua CSS / JavaScript, memastikan masa memuatkan halaman secepat kilat sehingga pengunjung anda dapat segera mendapatkan apa yang mereka inginkan.

Kapas

Cotton adalah tema WordPress premium yang direka dengan kemudahan penggunaan dan penyesuaian. Ia dilengkapi dengan semua ciri dan pilihan yang anda perlukan untuk mengubah tema mengikut keinginan anda.

Teras

Tema WordPress minimalis ini sangat sesuai untuk portfolio, fotografi, dan laman web / blog peribadi. Ia dibina dengan ciri dan standard WordPress terkini, termasuk jenis catatan tersuai, pemuat gambar dan banyak lagi.

Apollo

Apollo adalah tema WordPress premium yang hebat, bersih, dan responsif untuk mempamerkan kandungan anda dengan cara yang besar dan berani. Ia dilengkapi dengan susun atur yang sangat disesuaikan, pilihan warna tanpa had, reka bentuk dua lajur yang indah, tayangan slaid siap sentuh, borang hubungan yang berfungsi, penyatuan Peta Google, kod pendek dan banyak lagi. Semua yang anda perlukan untuk mempamerkan karya anda ada di sini, dalam satu pakej tema.

Kamera 7

Tema WordPress premium yang bersih dan minimalis ini sangat sesuai untuk artis dan profesional kreatif. Ini adalah tema fotografi yang dibuat dengan teliti, dengan memperhatikan perincian. Ia dilengkapi dengan reka bentuk sederhana, digabungkan dengan kesan visual yang menakjubkan. Mudah digunakan dan dikendalikan, dengan ciri hebat dan berguna yang membolehkan anda membina laman web atau blog anda sendiri hanya dalam beberapa minit. Termasuk dalam tema tersebut adalah 5 templat galeri yang berbeza, pilihan warna tanpa had, susun atur responsif, dan banyak lagi.

Fineliner

Fineliner adalah tema WordPress responsif yang dibuat dengan baik dan sangat sesuai untuk membina portfolio atau laman web perniagaan. Ia memiliki 6 warna aksen yang dapat Anda sesuaikan dengan mudah menggunakan modul Style Customizer. Ia juga dibina dengan plugin pembangun halaman Visual Composer yang kuat. Ia juga mempunyai plugin LayerSlider premium untuk menguruskan slaid yang cantik; serta plugin WPML untuk membuat laman web berbilang bahasa. Sekiranya anda merancang untuk menubuhkan laman web eCommerce, Fineliner juga dibangun dengan plugin WooCommerce, jadi membuat kedai dalam talian adalah mudah dan mudah!

Slash WP

Tema WordPress premium ini sangat sesuai untuk artis dan kreatif. Ia mempunyai reka bentuk yang unik dan moden, serta fungsi yang kuat dan mantap. Ia dibuat dengan mempertimbangkan portfolio, fotografi, dan laman blog. Ini adalah tema yang sempurna untuk mempamerkan karya terbaik anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map