12 Plugin WordPress “Terbaik” (Percuma & Berbayar)


Pemalam wordpress terbaik


Dengan rangkaian pemalam yang betul yang dimasukkan ke dalam backend anda, anda dapat meningkatkan fungsi, estetika, dan kecekapan laman web anda secara dramatik (dan seketika) untuk diri sendiri dan penonton anda.

Walau bagaimanapun, dengan banyak pilihan yang tersedia untuk webmaster rata-rata, cabaran untuk mencari plugin WordPress terbaik dapat terasa tetapi mustahil.

Lagipun, hanya memerlukan satu baris kod atau pemasangan yang jelek untuk mengubah laman web anda yang dahulunya cantik dan anggun menjadi kekacauan kod tidak masuk akal, tema aneh, dan fungsi yang rosak.

Tidak perlu risau.

Kami telah melakukan semua pengangkatan yang berat untuk anda, memasang dan mengkaji semula tidak terkira Pemalam WordPress untuk menentukan sekali dan yang mana yang sesuai dengan masa anda dan mana yang tidak.

Oleh itu, tanpa sebarang basa-basi berikut adalah senarai 12 pemalam WordPress teratas untuk tahun 2020.

1. Hubungi Borang 7

Borang hubungan 7

Sekiranya anda memerlukan pemalam yang akan membolehkan anda membuat dan mengurus banyak borang kenalan dengan lancar, gunakan pengesahan reCaptcha, dan pastikan semua penyampaian spam disaring dengan Askimet (lebih banyak lagi dalam sekejap), maka Borang Hubungan 7 adalah pemalam WordPress terakhir yang anda perlukan.

Plugin ringkas ini membolehkan anda melangkau semua pengekodan tambahan sehingga anda dapat dengan cepat membuat dan menerbitkan borang hubungan yang indah yang akan membuat pengguna anda meledakkan peti masuk anda.

Dengan lebih daripada 5 juta pemasangan aktif, 1,100 ulasan bintang 5, dan harga rendah yang rendah secara percuma, kami dapat berjanji bahawa anda tidak akan menemui pemalam borang hubungan yang lebih baik di mana sahaja di interweb.

Dapatkan Borang Kenalan 7 dari WordPress.org

Ketahui cara memasang & menggunakan Borang Kenalan 7 di laman web WordPress anda (langkah demi langkah)

2. SEO Yoast

Pemalam SEO Yoast

Dalam pengoptimuman enjin carian di halaman, hanya sedikit plugin yang dapat memberikan keberkesanan dan kefungsian Yoast SEO.

Dengan andaian bahawa anda telah melakukan penyelidikan kata kunci asas, plugin Yoast akan membimbing anda langkah demi langkah melalui proses mengoptimumkan kandungan baru anda untuk enjin carian.

Dari kepadatan kata kunci sasaran anda hingga pengoptimuman tajuk dan tag h2 anda, hingga kebolehbacaan dan metadata asas, Yoast SEO menjadikan pengoptimuman enjin carian di halaman begitu mudah dilakukan oleh manusia gua..

Anda boleh memuat turun versi percuma di sini atau tekan di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai plugin premium Yoast.

3. Akismet Anti-Spam

Plugin anti spam Askimet

Akismet Anti-Spam adalah satu-satunya pemalam yang anda perlukan untuk memastikan pengirim spam sentiasa dikekalkan dan mengekalkan integriti jangka panjang laman web anda.

Plugin mengkaji dan menyaring setiap komen yang dikongsi di laman web anda, memberikan sejarah status untuk setiap komen sehingga anda dapat menentukan komen mana yang dianggap spam oleh Askimet atau moderator.

Anda juga dapat melihat jumlah komen yang disetujui untuk setiap pengguna, melihat URL di badan komen, dan membuang pautan yang kurang berguna yang mungkin anda dapati.

Bahagian terbaik? Askimet adalah percuma untuk memuat turun dan gunakan untuk semua laman web peribadi dan versi premium berharga dalam dolar, membolehkan anda menjadikan laman web anda cantik dan bebas spam tanpa mengira anggaran anda.

Dapatkan Akismet dari Akismet.com

4. WooCommerce

Pemalam Woocommerce

Bagi anda yang memilih untuk mengambil jalan yang agak kurang konvensional dengan pengembaraan eCommerce anda (a.k.a. tidak menggunakan Shopify), WooCommerce adalah platform eCommerce sumber terbuka all-in-one untuk webmaster WordPress.

Dengan banyak ciri, peluasan, dan penyesuaian yang terdapat di dalam platform, WooCommerce menjadikan penjualan di laman WordPress anda lebih mudah daripada sebelumnya.

Dari banyaknya tema (semuanya dilengkapi dengan penyesuaian yang tidak terhad) hingga kemampuan menjual produk fizikal, digital, dan gabungan, hingga alat pengoptimuman penukaran yang tidak terkira banyaknya, anda akan sukar mencari satu plugin yang dapat menandingi WooCommerce dari segi kebolehgunaan atau harga (hanya $ 12.95 / bulan untuk pakej termaju mereka).

Dapatkan WooCommerce dari WooCommerce.com

Ketahui cara memasang & menggunakan plugin WooCommerce WordPress (langkah demi langkah)

5. TinyMCE Advanced

plugin maju tinymce

Sekiranya anda ingin mengesan butiran lalu lintas masa nyata laman web anda tanpa log masuk dan menavigasi ke laman web Analitis Google, maka Papan Pemuka Google Analytics untuk WP adalah pemalam yang anda cari.

Plugin percuma yang mudah digunakan ini membolehkan anda menambah, membuang, dan menyusun semula butang yang ditunjukkan di bar alat Editor Visual, memberikan anda kemampuan untuk mengkonfigurasi hingga empat baris butang yang merangkumi (tetapi pastinya tidak terbatas pada) fon saiz, keluarga fon, warna teks / latar belakang, jadual, dan banyak lagi.

Dengan satu klik butang, TinyMCE membolehkan anda menyelaraskan dan mempermudah pengalaman WordPress backend anda secara dramatik, yang bermaksud bahawa anda dapat memfokuskan diri pada perkara yang terbaik dan meninggalkan semua “pencarian butang” di belakang anda.

Dapatkan TinyMCE Advanced dari WordPress.org

6. Keselamatan WordFence

plugin keselamatan wordfence wp

Dengan percambahan serangan siber dan penggodaman laman web pada tahun 2018, keselamatan laman web lebih penting daripada sebelumnya.

Menawarkan versi percuma dan berbayar Keselamatan WordFence memberi anda akses ke banyak alat termasuk:

 • Pengesahan dan pembaikan integriti fail teras WordPress.
 • Pengimbasan perisian hasad, virus, dan pintu belakang.
 • Firewall yang merangkumi pembatasan kadar, menyekat perayap Google palsu, senarai putih IP dan sekatan IP.
 • Trafik masa nyata yang merangkumi Perayap Google, pembaca suapan RSS dan semua perayap dan bot lain. (Analitis Google tidak memasukkan data ini.)
 • E-mel amaran amaran dan masalah kritikal.
 • Perlindungan penggodaman kekerasan.
 • Dan banyak lagi.

Sekiranya anda prihatin dengan keselamatan dan integriti laman web anda, WordFence Security akan memudahkan anda mengetahui bahawa laman web anda, seperti pelanggan Allstate, berada di tangan yang baik.

Dapatkan WordFence Security dari WordFence.com

7. Peta Laman Google XML

plugin wordpress google sitemap google

Satu lagi pemalam SEO berguna untuk WordPress, Peta Laman Google XML membantu enjin carian seperti Google, Bing, dan Yahoo! (orang masih menggunakannya, bukan?) untuk mengindeks laman web anda dengan lebih baik dengan peta laman XML khas.

Sebaik sahaja anda memasang dan mengaktifkan plugin, secara automatik akan membuat peta laman XML yang memudahkan bot mesin pencari untuk melihat, merangkak, dan mengindeks laman web anda sehingga anda dapat menikmati peningkatan dalam peringkat anda dan beberapa tambahan “Jus SEO” “Bertahun-tahun akan datang.

Dapatkan Google XML Plugin dari WordPress.org

8. WP Super Cache

Pemalam WP Super Cache

Pada tahun 2020, kelajuan laman web anda adalah segalanya. Dan dengan WP Super Cache, anda dapat dengan cepat dan tanpa rasa sakit meningkatkan tahap asas laman web anda.

Plugin percuma dan senang digunakan ini menghasilkan fail HTML statik dari laman WordPress dinamik anda yang bermaksud bahawa pelayan web akan menggunakan itu fail dan bukannya memproses skrip PHP yang lebih berat (dan lebih perlahan).

Dengan tanda harga nominal dan kemudahan konfigurasi, WP Super Cache adalah plugin penting bagi mana-mana webmaster yang ingin meningkatkan kelajuan laman web mereka dan menikmati semua faedah yang ada dengannya.

Dapatkan WP Super Cache dari WordPress.org

9. Papan Pemuka Analitis Google untuk WP oleh ExactMetrics

Papan pemuka analitik Google untuk pemalam wp

Sekiranya anda pernah ingin menjejaki butiran lalu lintas masa nyata laman web anda tanpa log masuk dan cuba menavigasi laman web Analitis Google labirin, maka Papan Pemuka Analitis Google untuk WP oleh Metrik Tepat (cuba sebutkan itu tiga kali cepat!) ialah pemalam yang anda cari.

Pemalam ini membolehkan anda memantau bukan sahaja statistik lalu lintas masa nyata dan saluran pemerolehan tetapi juga:

 • Sesi, carian organik, paparan halaman, statistik analisis kadar pentalan
 • Lokasi, halaman, perujuk, kata kunci, statistik analisis kesalahan 404
 • Saluran lalu lintas, rangkaian sosial, medium lalu lintas, statistik analisis enjin carian
 • Kategori peranti, penyemak imbas, sistem operasi, resolusi skrin, statistik analisis jenama mudah alih

Dan, kerana percuma untuk digunakan untuk laman web peribadi dan komersial, anda tidak akan rugi dengan mengklik ‘muat turun‘Dan mencubanya.

Dapatkan Google Analytics WP dari WordPress.org

Ketahui cara Memasang & Menggunakan pemalam WordPress Google Analytics (langkah demi langkah)

10. Plugin Sandaran UpdraftPlus WordPress

plugin updraft plus wordpress

Tidak ada yang lebih mengecewakan (atau menakutkan) bagi webmaster rata-rata daripada prospek kehilangan semua kerja keras dan kandungan mereka kerana kemas kini yang salah atau kesalahan pengkodan yang tidak disengajakan.

Nasib baik, dengan Sandaran UpdraftPlus WordPress, pemalam sandaran berjadual tertinggi (2.400+ ulasan 5 bintang dan dikira) di dunia, anda boleh meletakkan ketakutan dan kekecewaan di belakang anda.

Yang perlu anda lakukan ialah klik ‘install’ dan berehat dengan mudah kerana semua data anda disandarkan ke awan dengan lancar.

Dapatkan UpdraftPlus dari WordPress.org

11. Pembina Halaman Elementor

pemalam pembangun tema elementor

Sekiranya Divi Builder dan BoldGrid mempunyai gagasan yang ditukarkan menjadi plugin WordPress, Elementor Page Builder akan menjadi.

Pembangun Halaman Elementor adalah salah satu pemalam pembangun halaman WordPress yang paling berkesan dan mudah digunakan di pasaran sekarang.

Hanya $ 50 / tahun untuk satu laman web, Elementor bernilai baik dan akan membolehkan anda membuat halaman cantik dengan cepat dan profesional.

Dapatkan Elementor dari Elementor.com

12. Pemampatan dan Pengoptimuman Imej Smush

WP Smush memampatkan gambar

Tidak ada yang menyusahkan laman web anda atau memperlahankan masa muat anda lebih pantas daripada gambar yang terlalu besar dan tidak dioptimumkan.

Nasib baik, dengan Pemampatan dan Pengoptimuman Imej Smush, anda boleh memampatkan, mengubah saiz, dan mengoptimumkan semua gambar laman web anda dalam masa kurang dari satu hari.

Cukup klik di sini untuk mengetahui mengapa Pemampatan dan Pengoptimuman Imej Smush dianggap sebagai terbaik pemalam pemampatan gambar percuma di pasaran WordPress.

Dapatkan WP Smush dari WordPress.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map