Ada Promosi / Diskaun Hosting FatCow?

Adakah promosi / diskaun ada untuk FatCow sekarang?

Ya: Sekarang, anda boleh mendapatkan FatCow $ 49 / tahun hanya $ 37.8 / tahun ($ 3.15 sebulan).


Rebat adalah faktor besar, terutama bagi mereka yang baru memulakan laman web mereka. FatCow, penyedia hosting yang dipercayai, secara berkala menawarkan kod kupon dan potongan harga kepada pelanggan barunya melalui kupon atau kod promo. Berikut adalah senarai semak untuk mendapatkan kod promo dan menerapkan potongan harga pada harga biasa rancangan:

 •  Cari kupon diskaun atau kod promo melalui laman web FatCow sendiri atau beberapa halaman kupon diskaun.
 •  Setelah anda mempunyai kod khas, anda juga akan mendapat pautan yang perlu anda klik untuk dihalakan ke halaman pemasaran FatCow.
 •  Periksa semula dan pastikan halaman tersebut sepadan dengan kod diskaun yang anda ada
 •  Selesaikan proses pendaftaran biasa.

Terdapat sebilangan penyedia perkhidmatan hosting yang sentiasa bersedia membantu anda menyusun dan mengurus laman web anda dan salah satunya adalah FatCow. FatCow telah berkecimpung dalam perniagaan ini sejak tahun 1998 dan syarikat ini bertujuan untuk menawarkan perkhidmatan khas dari penyedia lain dalam industri hosting.

Terdapat pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan oleh FatCow. Perkhidmatan E-commerce, hosting bersama dan pendaftaran domain adalah beberapa perkhidmatan penting yang dapat diperoleh dari FatCow. Ia juga menawarkan beberapa pakej hosting dan ini termasuk pakej Mini Moo yang sesuai untuk pengguna yang ingin memasang laman web dalam jangka masa yang singkat. Mengenai biaya, rancangan hosting FatCow jauh lebih rendah daripada paket yang ditawarkan oleh penyedia perkhidmatan hosting web lain, tanpa mengorbankan kualiti solusi hostingnya.

Mengapa memilih FatCow untuk keperluan hosting anda?

Fatcow menonjol dari syarikat atau penyedia web hosting lain kerana menawarkan pakej eksklusif atau khas. Salah satu pakej rancangan yang ditawarkan FatCow berharga $ 44.04 setiap tahun, tetapi jumlah ini mungkin berbeza-beza bergantung pada syarat lain yang ingin anda tambahkan ke laman web dalam talian anda. Pelan asas ini sudah terdiri daripada jumlah ruang cakera, lebar jalur, domain, kotak surat, pangkalan data MySQL dan lain-lain yang tidak terhad. Ia juga mengandungi alat yang membolehkan anda memasang Joomla, WordPress, phpBB dan banyak skrip lain.

FatCow juga berfungsi dengan baik dalam aspek keselamatan dan kebolehpercayaan. Ia memiliki pusat data yang membuat sandaran setiap hari, ia mempunyai penjana kuasa dan pengawasan rangkaian sepanjang masa. Sokongan pelanggannya dan juruteknik berpengetahuan tinggi juga tersedia siang dan malam, dan mereka dapat dihubungi melalui nombor telefon tanpa tol, atau dengan membuat tiket sokongan, setiap kali timbul masalah. Jaminan Wang dikembalikan selama 30 hari adalah petunjuk yang baik bahawa syarikat itu setia pada nazarnya untuk memberikan perkhidmatan dan kebolehpercayaan yang terbaik.

Apa ciri menjanjikan yang terdapat dalam pakej hosting FatCow?

Sekiranya anda mencari persekitaran atau platform yang kuat dan penuh sesak untuk menjadi tuan rumah laman web dalam talian anda, FatCow mempunyai penyelesaian untuk masalah anda. Berikut adalah senarai beberapa ciri berguna dan menjanjikan yang ditawarkan oleh FatCow.

 •  Ruang cakera tanpa had untuk laman web anda
 •  Penggunaan lebar jalur atau lalu lintas yang tidak terhad
 •  Keupayaan untuk menghoskan sejumlah domain dalam satu akaun
 •  Penggunaan Alat Pembangun Laman Web tanpa sebarang bayaran
 •  Bilangan akaun e-mel tanpa had
 •  Tema dan templat sedia ada dan sedia untuk digunakan
 •  Wizard Pemasangan Program Oneclick
 •  Penyatuan Paypal
 •  Sandaran Pelayan Harian
 •  Pemindahan pendaftar tanpa sebarang kos
 •  Kredit iklan dan pemasaran percuma

Berapa harga hosting yang tersedia untuk pakej hosting FatCow?

Terdapat tiga harga rancangan hosting biasa yang ditawarkan Fatcow dan dikelaskan mengikut jangka masa atau jangka masa yang diinginkan pelanggan.

 •  Tempoh 36 bulan yang ditagih $ 7.49 setiap bulan atau $ 269.64 sepanjang keseluruhan tempoh.
 •  Tempoh 24 bulan yang ditagih $ 8.49 setiap bulan atau $ 203.76 sepanjang keseluruhan tempoh.
 •  Tempoh 12 bulan yang ditagih $ 9,49 setiap bulan atau $ 113,88 sepanjang keseluruhan tempoh.

Sebaliknya, terdapat potongan harga promosi terhad, kod kupon atau tawaran istimewa yang sering diberikan oleh FatCow. Diskaun atau kod kupon ini dapat dilihat atau diperoleh dari laman web FatCow atau beberapa laman web dalam talian kupon diskaun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map