Adakah BlueHost Menawarkan Templat Laman Web?

Jadi, anda mempertimbangkan BlueHost untuk hosting? Pilihan yang bijak.


Mari lihat jenis templat / tema yang mereka tawarkan di pasaran mereka:

 • Tema WordPress
 • Tema Joomla
 • Tema Magento
 • Tema Prestashop
 • Tema OpenCart
 • Tema Weebly
 • Templat HTML
 • Tema Drupal
 • dan banyak lagi …

Anda akan melihat WordPress disenaraikan terlebih dahulu – ini kerana ia adalah sistem pengurusan kandungan yang paling popular setakat ini. Ia percuma dan mudah digunakan – ditambah dengan fleksibel yang sangat tinggi sehingga anda dapat membuat laman web apa pun yang anda mahukan, sama ada kedai dalam talian (e-dagang), laman web perniagaan tempatan, blog atau yang lain. Laman web yang anda gunakan sekarang (WebHostingPlanGuide.com) juga dibina di WordPress.

Berikut adalah dua cara untuk mendapatkan tema hebat untuk laman web anda. Kedua-duanya boleh didapati dari dalam akaun BlueHost anda. Sekiranya anda belum mempunyai akaun BlueHost, pergi ke www.BlueHost.com dan klik butang “mulakan sekarang”. Sekiranya anda menggunakan pautan ini, anda akan mendapat harga terendah dan domain PERCUMA juga.

# 1: Marketplace BlueHost (tema berbayar)

Pasar Mojo BlueHost boleh didapati dari dalam akaun BlueHost anda. Ia menawarkan lebih dari 1100 tema WordPress yang dirancang dengan elegan dengan harga $ 49 hingga $ 59.

Salah satu tema yang paling popular adalah HighEnd kerana mudah Drag-and-Drop, dan dilengkapi dengan 16 demo laman web yang boleh anda gunakan sebagai titik permulaan yang baik untuk laman web anda!

Berikut adalah beberapa contoh demo, untuk memberi anda idea tentang apa yang boleh anda buat:

# 2: Repositori Tema WordPress (PERCUMA)

Repositori tema WordPress jika tersedia dari bahagian tema di laman WordPress anda di akaun BlueHost anda. Repositori ini menawarkan beribu-ribu tema secara PERCUMA, dan hanya memerlukan satu klik untuk memasangnya.

Pada pendapat saya, kebanyakan tema percuma ini terlalu asas untuk apa-apa selain blog peribadi. Namun, terdapat beberapa permata di dalamnya yang dapat digunakan untuk membina laman web profesional yang kelihatan hebat.

Berikut adalah beberapa pratonton dari beberapa dari ribuan tema percuma yang ada:

============================

Bagi pengguna komputer rata-rata, pemikiran untuk membuat dan mengurus laman web anda sendiri sedikit menakutkan – dengan alasan yang cukup jelas. Pertama, walaupun anda menyedari keperluan untuk laman web, anda mungkin tidak tahu dengan tepat di mana hendak memulakannya. Anda juga mungkin tidak biasa dengan jargon teknikal, lebih-lebih lagi dengan prosedur teknikal. Dan walaupun anda tahu bagaimana menjalankan laman web ini, anda mungkin sukar mengurus dan mengekalkannya untuk jangka masa panjang. Ini hanyalah beberapa perkara yang mungkin anda hadapi di sepanjang jalan, tetapi ketahuilah bahawa itu bukan apa-apa berbanding dengan ganjaran yang akan anda perolehi setelah anda menubuhkan laman web anda sendiri, terutamanya ketika anda menjalankan perniagaan.

Cukup fikirkan jumlah pelanggan dan prospek yang akan anda tarik jika anda mempamerkan produk / perkhidmatan anda di laman web yang kelihatan profesional. Ingatlah, kita berada di zaman dan zaman di mana hampir setiap isi rumah mempunyai komputer, komputer riba, telefon pintar, dan peranti lain yang berkaitan dengan Internet telah menjadi komoditi asas. Oleh itu, mengapa tidak membawa perniagaan anda ke Web dan memanfaatkan khalayak yang lebih luas?

Bolehkah Saya Membuat Laman Web Saya Sendiri Melalui Web Hosting BlueHost?

HTML dan CSS? Adakah istilah ini membunyikan loceng? Mungkin, mungkin tidak. Sekiranya anda tidak mempunyai pengalaman atau pengetahuan sebelumnya mengenai perincian teknikal pembangunan web, maka BlueHost adalah hos web yang tepat untuk anda.

Dengan BlueHost, anda akan mendapat pembangun laman web yang mesra pengguna yang merupakan alat untuk pengguna bukan teknikal yang ingin membuat dan mengurus laman web mereka sendiri. Dua pembangun laman web yang paling popular hari ini termasuk dalam pakej hosting web BlueHost. Ini adalah WordPress dan Weebly.

WordPress dan Weebly lebih disukai oleh banyak pemilik laman web dan pembangun laman web kerana alasan berikut:

 • Pembina laman web ini mempunyai antara muka mesra pengguna yang sesuai untuk pemula dan profesional.
 • Anda boleh menyesuaikan laman web anda mengikut pilihan anda. WordPress dan Weebly dilengkapi dengan pelbagai templat dan tema pra-reka bentuk yang boleh anda gunakan untuk memberi laman web anda rupa dan nuansa yang berbeza, unik dari yang lain. Fitur ini membolehkan anda memilih persekitaran yang berkaitan dengan jenama atau industri anda.
 • Anda boleh memiliki laman web sendiri dalam masa yang singkat kerana laman web ini dapat dipasang dengan cepat.
 • Pembangun laman web ini juga dilengkapi dengan sokongan untuk eCommerce, dengan troli belanja yang membolehkan anda menjual produk dan atau perkhidmatan dalam talian.

Mengapa Memilih BlueHost?

Sejak didirikan pada tahun 2003, BlueHost telah mendapat reputasi yang kukuh dalam industri hosting web sebagai hasil dari dedikasi mereka yang berterusan dan tidak putus-putus dalam memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan mereka, dengan harga yang sangat berpatutan.

Masih belum membuat keputusan? Berikut adalah beberapa sebab anda harus beralih ke BlueHost hari ini:

 • Keselamatan dalam talian yang optimum.
 • Sekiranya anda menghadapi masalah teknikal, anda boleh menghubungi kumpulan sokongan BlueHost secara langsung pada bila-bila masa, 24/7. Mereka hanya dengan panggilan telefon sahaja. Anda juga boleh menghubungi mereka melalui sembang langsung atau menghantar e-mel kepada mereka. Untuk akses cepat dan mudah, BlueHost bahkan mempunyai keseluruhan sumber sumber bantuan diri dan forum komuniti.

 • Semua rancangan hosting web BlueHost adalah bukan kontrak. Ini bermaksud bahawa tidak akan ada komitmen dan anda tidak terkunci dalam kontrak atau jangka masa tertentu. Anda boleh menamatkan akaun BlueHost anda sekiranya anda tidak lagi berpuas hati dengan perkhidmatan mereka.
 • BlueHost mempunyai pembangun laman web yang mesra pengguna yang membolehkan pengguna komputer rata-rata membuat laman web mereka sendiri tanpa perlu belajar HTML, CSS, dan bahasa pengaturcaraan yang kompleks. Anda juga boleh menyesuaikan laman web anda mengikut citarasa dan pilihan anda dengan pelbagai tema dan templat yang ada.
 • Pembangun laman web BlueHost juga menyokong eCommerce yang membolehkan anda menambahkan produk dan perkhidmatan ke laman web anda dan menjualnya melalui troli membeli-belah. Selain itu, ia dilengkapi dengan ciri yang menjamin pilihan pesanan dalam talian sehingga pelanggan anda akan tenang mengetahui bahawa maklumat peribadi mereka selamat dan terjamin.
 • BlueHost berbangga dengan ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad. Anda boleh menyimpan seberapa banyak data dan memindahkan fail sebanyak yang anda mahukan. Ini juga membolehkan anda mengehoskan domain tanpa had yang bermaksud anda boleh memiliki banyak laman web dengan satu akaun BlueHost.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me