Adakah WebHostingHub Sesuai dengan Mac?

Pemeriksaan Realiti: Adakah Web Hosting Hub serasi dengan Mac?

Sama seperti ketika anda menghantar mesej kepada rakan melalui teks, anda memerlukan gelombang elektromagnetik untuk memudahkan penyebaran mesej anda dari telefon anda ke rakan anda. Gelombang elektromagnetik berfungsi sebagai media komunikasi anda. Web hosting melakukan perkara yang sama. Untuk membolehkan anda mengurus laman web anda, anda memerlukan pelayan web yang dapat diakses melalui rangkaian seperti internet atau rangkaian kawasan tempatan persendirian dan berhubung dengan dunia. Malangnya, memiliki pelayan adalah mahal. Ia adalah apa adanya. Oleh itu, inilah hos web. Mereka adalah mereka yang menyediakan pengguna domain web yang mereka perlukan untuk menyambung ke pelayan. Mereka seperti pelajaran yang menyediakan domain sewa kepada mereka yang ingin menguruskan laman web mereka sendiri. Pengguna membayar hos web kerana mereka yang menguruskan laman web mereka sendiri biasanya melakukannya untuk perniagaan. Model perniagaan melalui World Wide Web merangkumi:


 • Iklan Kontekstual. Menulis dan memasarkan produk melalui rangkaian atau penjualan langsung.
 • E-dagang. Perdagangan produk melalui internet.
 • Perniagaan batu bata dan mortar.
 • Freemium. Asas adalah percuma sedangkan tambahan dan kemas kini dijual.

Temui Web Hosting, Mac dan Web Hosting Hub

Iklan melalui internet telah menjadi trend baru-baru ini kerana semakin banyak pengguna internet dari pelbagai lapisan masyarakat. Menurut Kesatuan Telekomunikasi Antarabangsa pada tahun 2013, daripada 7.1 bilion penduduk dunia, 39% adalah pengguna internet. Dari 39%, 77% berasal dari negara maju dan 31% adalah pengguna dari negara membangun. Memang banyak orang menggunakan internet. Iklan dalam talian telah melebihi pendapatan yang berasal dari televisyen penyiaran yang telah menduduki tangga teratas dalam beberapa tahun terakhir pada tahun 2013.
Anda mungkin biasa dengan komputer peribadi yang dijalankan oleh Microsoft Windows sebagai sistem operasi mereka. Secara komersial, ia adalah yang paling biasa kerana ia menikmati 90% bahagian pasaran. Sama seperti ini, Mac adalah rangkaian sistem operasi yang dibangunkan untuk Produk Apple. Walaupun sangat jarang digunakan oleh pengguna, Mac sebenarnya dirancang untuk meminimumkan kesedaran pengguna terhadap OS. Walau bagaimanapun, ia tidak popular di industri ini kerana pertarungan mengenai kos-keuntungan dalam memperolehnya. Kemudian Apple mengadakan program pelesenan klon dengan pengeluar komputer tetapi segera menamatkannya. Syarikat itu bahkan telah mengajukan tuntutan mahkamah terhadap syarikat yang mengiklankan komputer yang dapat menjalankan Mac OS. Ini adalah sistem operasi yang tidak dapat diakses di pasaran yang lebih luas yang membebaskan pelepasan masa yang besar.
Baru-baru ini, Apple telah memperkenalkan sistem operasi baru yang dibina untuk prestasi yang lebih baik, hayat bateri dan penyatuan dengan iOS seperti yang dinyatakan oleh Craig Federighi. Berbagai ciri yang diperbaharui untuk penggunaan pengguna kuasa mereka adalah alamat. Pasti, Mac datang untuk menyediakan antara muka yang lebih baik untuk massa.
Web Hosting Hub, seperti semua host web lain dalam industri ini menyediakan perkhidmatan yang mesra pengguna dan anggaran dari nama domain yang sesuai dengan penyelesaian pelanggan mereka. Tahap standard yang tinggi untuk perkhidmatan mereka pada dasarnya adalah objektif utama mereka. Untuk memperhebatkan pelayan mereka dengan lebih baik, hub memastikan kepuasan pelanggan dijamin melalui panduan hosting web dalam talian, sembang sokongan dan pusat pembelajaran mereka.

Ditubuhkan pada tahun 2001, hari ini Web Hosting Hub mempunyai dua pusat data, 180 pekerja cemerlang dan melayani lebih dari 45000 pelanggan dan dikira.

Adakah Web Hosting Club serasi dengan Mac?

Tidak ada hos web yang dirancang untuk pengguna Mac. Jangan tertipu oleh pengeluar yang mengatakan bahawa mereka adalah pengedar web host yang sahih dan semata-mata. Itu adalah kisah yang menyedihkan. Tetapi melayari internet dan mungkin, melalui keinginan para pakar IT yang tidak berkesudahan untuk menyampaikan web hosting kepada semua jenis pengguna, ada penyelesaian yang dapat disesuaikan dengan Mac.

Host Web yang berfungsi dengan Mac?

Web hosting dengan Mac dapat dilakukan dengan hosting bersama atau hosting khusus, mana yang ramah pengguna seperti sistem operasi O itu sendiri. Tidak ada host Web yang direka khas untuk Mac, jadi hanya keserasian yang menjadi penghubung antara mereka. Hanya pakej kawalan yang dapat dikendalikan diperlukan untuk mencapai hos web yang berfungsi.
Menurut laman web carian web host, salah satu host web yang dapat bekerja dengan Mac seperti yang diklasifikasikan berdasarkan keserasian, kegunaan dan ulasan pelanggan mereka adalah hub hosting web atau HUB dengan 40/42 pengguna mengesyorkan.
Pelayan hab hosting web serasi dengan sistem operasi apa pun yang anda gunakan. Sama ada windows, linux atau mac. Kenyataan ini tidak dapat dipertikaikan kerana dinyatakan oleh staf sokongan pasukan. Ia kemudian berdasarkan kepada pengguna untuk memilih hos web terbaik untuk Mac mereka. Yang terbaik tidak dapat dinafikan merangkumi hab hosting web kerana mereka memperoleh anugerah kerana menjadi salah satu hos web terkemuka di internet.

Pada masa berikutnya anda berada dalam dilema dalam memilih hos web yang sesuai dengan standard anda, pertimbangkan tiga perkara berikut:

 • Keserasian
 • Kebolehgunaan
 • Maklumbalas Pelanggan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map