Bolehkah Saya Membatalkan BlueHost Bila-bila Masa?

Adakah anda mempertimbangkan untuk menggunakan BlueHost, dan hanya ingin memastikan anda tidak terkunci dalam apa-apa?


Hebat – BlueHost adalah pilihan bijak untuk hosting web. Anda akan gembira mengetahui bahawa semua rancangan BlueHost boleh dibatalkan bila-bila masa.

BlueHost juga menawarkan jaminan pengembalian wang selama 30 hari, menjadikan pelaburan itu tidak membimbangkan. Selain itu, mereka menawarkan potongan besar untuk rancangan 12 bulan, 24 bulan dan 36 bulan.

Sekiranya anda belum mempunyai akaun BlueHost, pergi ke www.BlueHost.com dan klik butang “mulakan sekarang”. Sekiranya anda menggunakan pautan ini, anda akan mendapat harga terendah dan domain PERCUMA juga.

Anda juga mungkin ingin membandingkan tawaran BlueHost dengan pesaing teratas seperti HostGator:

Harga terbaik
$ 2.95 / bln $ 5.95 / bln
Bayaran bulanan
Harga Bulanan
Tiada pilihan pembayaran bulanan. $ 14.95 / bln
Ini akan menelan belanja sebanyak $ 179.40 pada bulan 12.
Tiada diskaun.
Pelan 12mo
$ 59.40 ($ 4.95 x 12 bulan) $ 95.40 ($ 7.95 x 12 bulan)
Gunakan kod kupon GET60OFF semasa pembayaran.
Pelan 24mo
$ 94.80 ($ 3.95 x 24 bulan)
Jimat $ 179 dengan rancangan ini!
$ 166.80 ($ 6.95 x 24 bulan)
Jimat $ 24 menggunakan kod kupon GET60OFF semasa pembayaran.
Pelan 36mo
$ 106.20 ($ 2.95 x 36 bulan)
Jimat $ 144 dengan rancangan ini!
$ 214.20 ($ 5.95 x 36 bulan)
Jimat $ 72 menggunakan kod kupon GET60OFF semasa pembayaran.
Lawati Laman web
Lawati HostGator

Lebih Lanjut Mengenai Dasar Pembatalan Dan Bayaran Balik BlueHost

Seperti mana-mana penyedia perkhidmatan hosting web, pemilik laman web boleh membatalkan akaun mereka di BlueHost pada bila-bila masa dalam tempoh kontrak mereka. Walau bagaimanapun, nilai pengembalian wang kepada pemilik laman web akan dibuat secara prorata dan tidak termasuk kos pembangunan laman web tertentu seperti pendaftaran nama domain.

Keutamaan utama BlueHost adalah memberikan perkhidmatan berkualiti kepada pelanggan mereka, dan mereka yakin anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Tetapi jika anda tidak berpuas hati dengannya dan anda memutuskan bahawa akaun anda tidak memenuhi keperluan anda, ketahuilah bahawa anda boleh membatalkannya pada bila-bila masa dengan bayaran balik.

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari BlueHost

BlueHost menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari yang membolehkan anda membatalkan akaun anda pada bila-bila masa dengan bayaran balik, dengan syarat berikut:

 • Sekiranya anda membatalkannya dalam masa 30 hari, anda akan menerima bayaran balik sepenuhnya.
 • Sekiranya anda membatalkan selepas 30 hari, anda akan menerima bayaran balik prorata untuk baki tempoh hosting anda.
 • Bayaran domain yang tidak dapat dikembalikan dimasukkan setelah anda mendaftarkan domain dengan BlueHost. Ini meliputi kos syarikat dan memastikan bahawa anda tidak akan kehilangan nama domain anda. Anda bebas memindahkannya setelah tempoh kunci yang diperlukan atau anda boleh melakukan apa sahaja yang anda inginkan, mengikut keselesaan anda. Ini bermaksud bahawa anda mengekalkan pemilikan domain anda sehingga akhir tempoh pendaftaran, kecuali anda ingin memperpanjangnya.
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari BlueHost berlaku untuk semua rancangan hosting web mereka tetapi tidak berlaku untuk kebanyakan produk tambahan mereka. Ini merangkumi domain.
 • BlueHost tidak mengenakan yuran atau penalti tersembunyi kerana menamatkan tempoh anda lebih awal. Tidak ada komitmen jangka yang berkaitan dengan akaun anda.

Kaedah Pembatalan

Terdapat empat kaedah yang tersedia untuk membatalkan akaun BlueHost anda, termasuk:

 • Sembang dalam talian
 • Menghantar tiket
 • Meminta borang pembatalan akaun
 • Memanggil pasukan perkhidmatan pelanggan BlueHost menggunakan nombor telefon (888) 401-4678 melalui sambungan # 4

Syarat minimum untuk Pembatalan Akaun

Sebelum anda boleh menggunakan kaedah pembatalan di atas, anda mesti mempunyai syarat berikut:

 • Alamat e-mel aktif yang disenaraikan di halaman Profil akaun BlueHost anda
 • Empat watak terakhir kata laluan panel kawalan BlueHost anda

Sekiranya anda sudah menjadi pemegang akaun BlueHost dan anda terlupa kata laluan panel kawalan anda, jangan risau kerana anda boleh menghantar e-mel permintaan penetapan semula kata laluan ke BlueHost. Mereka secara automatik akan menghantar kata laluan baru kepada anda.

E-mel tetapan semula kata laluan terdapat di halaman Login Akaun di bawah pautan Lupa Kata Laluan.

Langkah-langkah Pembatalan Akaun BlueHost

BlueHost akan menghantar pautan pembatalan melalui alamat e-mel yang anda senaraikan setelah permintaan pembatalan akaun diluluskan. Anda kemudian akan diminta untuk log masuk ke panel kawalan BlueHost anda untuk mengesahkan maklumat penting sebelum menutup akaun.

 • Anda perlu mengesahkan bahawa anda mempunyai semua sandaran fail, pangkalan data dan e-mel yang diperlukan. Jabatan Pengebilan kemudian boleh meneruskan dengan membatalkan dan menghapus semua yang berkaitan dengan akaun anda dari pelayan BlueHost.
 • Perubahan Zon DNS tidak akan tersedia. Untuk menerima perkhidmatan tersebut, anda mesti mengarahkan pelayan nama anda ke penyedia lain atau memperbaharui akaun hosting anda. Tujuan perubahan ini adalah untuk mengesahkan sama ada laman web anda telah dipindahkan ke penyedia host web yang lain. Sekiranya anda tidak mengalihkan alamat laman web anda setelah membatalkan akaun BlueHost anda, BlueHost tidak akan lagi bertanggung jawab atas sebarang kesalahan atau kerugian.
 • Anda mesti mengesahkan bahawa anda memahami semua terma dan syarat semasa membatalkan akaun anda. BlueHost akan memadamkan semua fail dan laman web untuk semua domain di akaun anda selepas itu.
 • Anda mesti mengesahkan nama depan dan belakang anda.
 • Anda diminta untuk menetapkan tetapan pembaharuan yang diinginkan untuk nama domain yang telah anda daftarkan dengan BlueHost, dan juga untuk produk tambahan yang berlaku.
 • Anda mesti menyatakan alasan anda membatalkan akaun anda, dan juga menyertakan komen ringkas mengenai pilihan anda.

Setelah melengkapkan borang pembatalan, cukup klik Hantar butang dijumpai di bahagian bawah borang. Anda kemudian akan menerima mesej dari BlueHost, terima kasih atas penyerahan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map