Jaminan Pulangan Wang BlueHost (perincian)

Banyak syarikat hosting web menawarkan jaminan wang dikembalikan, tetapi apabila anda berusaha mendapatkan wang anda kembali, mereka akan membuat anda kecewa dengan layanan pelanggan yang mengerikan dan jangka panjang tanpa henti dengan respons lambat terhadap pertanyaan sokongan dan panggilan telefon anda.


Anda berhak jauh lebih baik daripada itu! Lagipun, anda adalah pelanggan yang membayar, mempercayai mereka sebagai ganti pengalaman hosting berkualiti yang mereka janjikan.

Itulah sebabnya saya masih meneliti, menguji, dan mengkaji syarikat hosting di laman web ini, WebHostingPlanGuide.

Syukurlah, terdapat banyak syarikat yang benar-benar menghormati jaminan mengembalikan wang mereka dan akan mengembalikan wang anda tepat pada waktunya sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. BlueHost adalah salah satu daripadanya.

Dengan BlueHost, anda boleh membatalkan akaun anda bila-bila masa dengan bayaran balik. Sekiranya selepas 30 hari pertama, mereka akan membayar balik prorata selama beberapa bulan yang tidak anda gunakan.

Sekiranya anda belum mempunyai akaun BlueHost, pergi ke www.BlueHost.com dan klik butang “mulakan sekarang”. Sekiranya anda menggunakan pautan ini, anda akan mendapat harga terendah dan domain PERCUMA juga.

Sekiranya anda belum bersedia memilih hos, anda mungkin juga ingin membandingkan pilihan teratas kami atau mencuba kuiz hosting untuk mendapatkan cadangan khusus untuk hosting.

Bagaimana Jaminan BlueHost Berfungsi?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kepuasan pelanggan adalah keutamaan BlueHost dan mereka yakin anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Tetapi jika anda mencuba perkhidmatan mereka dan mendapati bahawa mereka tidak memenuhi keperluan anda, anda boleh membatalkan akaun anda pada bila-bila masa untuk mendapatkan bayaran balik, dengan syarat berikut:

 • Anda akan menerima bayaran balik sepenuhnya sekiranya anda membatalkan akaun BlueHost dalam masa 30 hari.
 • Anda akan mendapat bayaran balik prorata untuk baki jangka masa hosting anda sekiranya anda membatalkannya selepas 30 hari.
 • Bayaran domain tidak akan dikembalikan sekiranya anda mendaftar dengan BlueHost dan mendaftarkan domain. Ini untuk menampung kos BlueHost, dan juga untuk memastikan bahawa anda tidak akan kehilangan nama domain anda. Anda bebas memindahkan domain anda setelah tempoh kunci yang diperlukan atau anda boleh mengarahkannya ke tempat lain bergantung pada pilihan anda.
 • Jaminan wang dikembalikan BlueHost berlaku untuk semua rancangan hosting mereka, tetapi tidak berlaku pada kebanyakan produk tambahan seperti domain.

Jaminan wang dikembalikan adalah salah satu faktor terpenting yang perlu anda pertimbangkan semasa memilih penyedia hosting web. Ia hadir sebagai kelebihan besar bagi mereka yang masih tidak pasti mengenai web host dan hanya ingin menguji perairan terlebih dahulu. Syarikat hosting web dengan jaminan pengembalian wang sering disukai oleh pelanggan kerana ini memberi mereka jaminan bahawa wang mereka tidak akan sia-sia.

Batasan / Peraturan / Ketetapan Yang Perlu Anda Ketahui Pertama:

Semasa meminta pengembalian dana, ketahui bahawa akan ada batasan dan syarat-syarat lain. Tetapi syarat ini munasabah, jadi anda tidak perlu risau. Berikut adalah butiran penting lain yang perlu anda ketahui mengenai jaminan wang dikembalikan BlueHost:

 • Jaminan wang dikembalikan BlueHost hanya berlaku untuk hosting web. Bayaran lain yang berkaitan dengan sijil SSL, Pakej SEO, nama domain atau privasi domain TIDAK dilindungi.
 • Anda boleh mendapatkan bayaran balik sepenuhnya wang anda sekiranya anda membatalkan akaun anda dalam tiga hari pertama pendaftaran anda. Anda boleh meminta bayaran balik sepenuhnya dari semua yuran. Sekiranya anda ingin menyimpan domain tersebut di akaun anda, anda akan dikenakan bayaran $ 14,99.
 • Anda akan dikenakan bayaran nama domain setelah tiga hari pertama pendaftaran.
 • Pelanggan boleh membatalkan perkhidmatan pada bila-bila masa.
 • Anda tidak boleh meminta pengembalian dana jika laman web anda menggunakan tindakan terlarang di BlueHost. Perbuatan ini merangkumi kata-kata tidak senonoh, pelanggaran Hak Kekayaan Intelektual, tidak senonoh, pelanggaran kerahsiaan, penggodaman, dan lain-lain.
 • Akaun BlueHost anda tidak mempunyai komitmen jangka, tiada bayaran tersembunyi atau penalti kerana menamatkan tempoh anda lebih awal.

Bagaimana Saya Boleh Membatalkan Langganan BlueHost Saya?

Membatalkan langganan ke BlueHost adalah mudah dan senang. Anda hanya perlu meneruskan permintaan penamatan anda ke [email protected] Anda juga boleh menghubungi kakitangan mereka melalui nombor berikut: (888) 401-4678. Anda juga boleh menghubungi mereka melalui sembang langsung. Permintaan ini mungkin memerlukan pengesahan pemilikan akaun anda yang anda batalkan.

Anda boleh membatalkan akaun anda pada jangka masa yang berlainan. BlueHost menyediakan proses pembayaran balik yang berbeza untuk tempoh pembatalan yang berbeza.

 • Penamatan langganan dalam masa 3 hari dari pendaftaran awal. Sekiranya anda memilih pilihan ini, anda boleh mendapatkan pengembalian wang anda sepenuhnya. Ini tidak termasuk bayaran lain yang dibayar dengan perkhidmatan yang tidak dapat dikembalikan. Tetapi kerana BlueHost menawarkan nama domain secara percuma, pelanggan boleh memilih untuk mempertahankan hak miliknya dengan bayaran tambahan $ 14.99.
 • Penamatan langganan selepas 3 hari, tetapi sebelum 30 hari dari pendaftaran awal. Anda masih boleh mengembalikan semua wang anda dengan pilihan ini. Tetapi, tidak seperti pilihan pertama, kini wajib anda mengekalkan hak milik nama domain anda. Ini bermaksud anda perlu membayar $ 14.99.
 • Penamatan langganan selepas 30 hari dari pendaftaran awal. Jaminan wang dikembalikan ini membolehkan pelanggan membatalkan akaun hosting mereka kapan saja. Pelanggan hanya boleh mendapatkan bayaran balik prorata jika mereka membatalkan akaun mereka setelah 30 hari. Bayaran balik ini masih belum termasuk bayaran dan pembayaran lain yang tidak dapat dikembalikan untuk nama domain.

Atau mungkin anda lebih suka mempunyai pilihan pembayaran bulanan? Harganya hampir dua kali ganda daripada yang anda bayar sekiranya anda mendapat 12 bulan di hadapan, tetapi HostGator memang menawarkan pilihan sebulan ke bulan.

Perlu Bayaran Bulanan?

Sebilangan besar syarikat hosting (termasuk BlueHost) memaksa anda membayar selama 1 tahun atau lebih di muka.

Anda dapat meminimumkan kos dan risiko kewangan anda dengan memilih penyedia hosting yang cukup yakin dengan perkhidmatan mereka untuk menawarkan anda pilihan pembayaran bulan ke bulan. HostGator menawarkan pilihan pembayaran dari bulan ke bulan untuk semua rancangan mereka, dan semua rancangan dilengkapi dengan jaminan pengembalian wang 45 hari.

Anda juga boleh menggunakan kod kupon BUILDPATH untuk mendapat potongan 60% dari sebarang rancangan hosting dari HostGator hari ini!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map