Kajian Aabaco

Sebelum Google datang ke tempat kejadian untuk mencabar raja mesin pencari yang ada, Yahoo! berada di sana. Sesiapa yang berminat untuk mengikuti sejarah internet akan mengetahui bagaimana pengaruh Yahoo pada masa itu. Ceritanya panjang dan berliku, tetapi untungnya kita tidak berada di sini untuk menggali masa lalu, tetapi lebih banyak membincangkan tentang Aabaco dan menilai kebolehpercayaan hosting web mereka.


Anda mungkin tertanya-tanya apa kaitan mesin pencari atau direktori dalam talian dengan hosting web. Yah, Google nampaknya mendominasi web, tetapi jika ada satu perkhidmatan yang sebenarnya tidak mereka sifatkan, adalah hosting web. Yahoo! sebaliknya mengetahui dengan lebih awal pentingnya hosting web kepada perniagaan dan individu yang ingin kelihatan dalam talian. Untuk laman web berfungsi sepenuhnya, ia memerlukan hos web yang boleh dipercayai. Untuk kesinambungan terutama untuk perniagaan kecil, ada keperluan untuk kemampuan perkhidmatan hosting web. Ini adalah faktor yang Yahoo! mengetahui dan memanfaatkan ketika memperkenalkan Yahoo! Perniagaan kecil kecilan.

Dari Yahoo! Perniagaan Kecil ke Perniagaan Kecil Aabaco

Yahoo! Small Business didedikasikan untuk menawarkan perkhidmatan hosting web yang disesuaikan dan dikemas untuk pemilik perniagaan kecil yang ingin membuktikan kehadiran mereka dalam talian. Namun, tidak seperti penyedia perkhidmatan hosting web lain yang menawarkan pelbagai pakej hosting, Yahoo! Perniagaan Kecil menawarkan satu penyelesaian khusus untuk semua orang yang dilengkapi dengan ciri-ciri yang sangat berguna untuk menarik minat pemula.

Pengkritik web hosting bagaimanapun meremehkan ciri yang menyebutnya sebagai generik dan tidak ada yang luar biasa. Ketika bertahun-tahun berlalu, pelanggan mula mengeluh tentang jenis perkhidmatan pelanggan rendah yang mereka terima dan inilah titik perubahan Yahoo! Perniagaan kecil kecilan. Sebagai langkah mengejutkan, mereka mengalihkan perkhidmatan hosting web mereka untuk membuat sesuatu yang mereka harapkan akan jauh lebih baik dan menjenamakannya semula sebagai Perniagaan Kecil Aabaco. Pada asasnya, mereka adalah pasukan yang sama hanya dengan nama yang berbeza.

Pada masa ini, Aabaco Small Business menawarkan hosting web dengan minat yang sama seperti yang dikeluarkan oleh Yahoo! Perniagaan kecil kecilan.

Perniagaan Kecil Aabaco

Dari segi operasi, Perniagaan Kecil Aabaco diteruskan dari perniagaan Yahoo Small. Set alat dan perkhidmatan yang dilengkapi dengannya, membolehkannya memberikan sokongan yang lebih baik kepada perniagaan yang sedang berkembang. Apabila anda mendaftar dengan mereka, berikut adalah beberapa perkara yang akan anda alami.

 • Penyelesaian reka bentuk web yang fleksibel untuk membolehkan anda membina laman web e-dagang yang kelihatan profesional.
 • Akses ke pelbagai templat yang cantik dan direka dengan indah. Mereka juga membolehkan anda menyesuaikan kedai dalam talian anda dengan bantuan editor dan ahli sihir terbina dalam.
 • Anda akan mendapat akses ke perisian pihak ketiga yang akan membantu anda dalam membina kedai dalam talian. Beberapa perisian yang anda gunakan termasuk Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver, dan alat penyuntingan HTML yang lain.
 • Oleh kerana Perniagaan Kecil Aabaco adalah mengenai permulaan dan perniagaan yang berkembang, mereka mempunyai rangkaian pemaju yang siap membantu anda dalam menyesuaikan laman web e-dagang anda untuk memasukkan ciri-ciri yang diperlukan serta fungsi untuk perniagaan anda..
 • Dengan menggunakan ahli sihir, anda akan dapat membuat laman web yang mesra SEO serta mengoptimumkan kandungan anda sehingga anda dapat memperoleh peringkat yang baik di mesin pencari.

Penting untuk diperhatikan bahawa sebelum peralihan berlaku, Yahoo Small Business sudah menjadi penyedia hosting web walaupun tidak dikenali sebagai jenama lain. Satu penjelasan mengenai ini adalah kenyataan bahawa mereka datang agak lewat. Yang pasti, Perniagaan Kecil Aabaco bukanlah pilihan terbaik untuk setiap perniagaan dan orang di luar sana. Namun, terdapat beberapa ciri menarik yang terdapat dalam rancangan hosting Perniagaan Kecil Aabaco yang patut dilihat.

Satu perkara yang mesti dihargai ialah Aabaco Small Business adalah sebahagian daripada syarikat yang mempunyai kepakaran dan pengalaman yang sangat tinggi dalam bidang ini dan mereka kini menyampaikan sebahagian pengetahuan dan faedah pengalaman ini kepada pelanggan mereka. Mereka berusaha untuk melindungi reputasi mereka dengan menyediakan perkhidmatan hosting web terbaik.

Pelan Web Hosting Perniagaan Kecil Aabaco

Perniagaan teras Aabaco terletak dalam menawarkan penyelesaian e-dagang dan hosting web. Pada rancangan web hosting, semuanya adalah hosting bersama. Berikut adalah butiran mengenai dua barisan produk utama untuk Aabaco ini.

Web Hosting Berkongsi

Sama seperti iPage, eHost, BlueHost, dan HostGator, Aabaco Small Business menawarkan tiga rancangan hosting berbeza di bawah hosting bersama. Ini adalah Basic, Advanced, dan Premier.

Pelan Asas

Sekiranya anda membina laman web peribadi atau laman web kecil untuk perniagaan anda di mana lalu lintas tidak akan banyak, rancangan terbaik untuk anda mulakan ialah Pelan Asas. Harga untuk rancangan ini bermula pada $ 5.99 sebulan. Namun, Aabaco biasanya memberikan potongan dari semasa ke semasa dan apabila itu berlaku, harganya boleh menjadi serendah $ 3,75 sebulan jika anda membuat komitmen untuk tetap bersama Aabaco selama sekurang-kurangnya 5 tahun.

Pelan Asas memberi anda 250 akaun e-mel, ruang cakera 100 GB, domain percuma untuk memulai, dan pemindahan data hingga 1000 GB setiap bulan. Di samping itu, anda mendapat akses ke alat reka bentuk laman web Aabaco yang sangat melegakan seseorang atau perniagaan yang tidak mempunyai anggaran untuk pembangunan laman web. Alat reka bentuk ini membolehkan anda membina laman web anda sendiri dan menyesuaikannya tanpa menyentuh kod.

Pelan Lanjutan

Melancarkan laman web perniagaan adalah usaha yang memerlukan sumber dari segi wang, masa dan kepakaran. Sering kali perniagaan menghabiskan sebahagian besar anggaran mereka untuk mengusahakan aktiviti web mereka. Dengan rancangan bersama Aabaco Small Business Advanced, anda tidak perlu risau tentang bagaimana anda akan berada dalam talian, mereka akan membawa anda ke sana. Pelan ini bermula pada $ 9,99 sebulan, tetapi dengan komitmen 5 tahun, caj bulanan anda boleh turun menjadi $ 5,99 sebulan. Sebagai tambahan kepada apa yang ditawarkan oleh Rancangan Asas, Pelan Lanjutan memberi anda ruang penyimpanan 500 GB, lebar jalur sehingga 5,000GB sebulan untuk pemindahan data besar-besaran, dan pangkalan data tanpa had.

Walaupun Aabaco tidak menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan, anda boleh membuat blog WordPress dengan rancangan ini. Mereka juga telah menambahkan alat pembuatan laman web pihak ketiga untuk membantu anda membuat laman web yang menarik untuk perniagaan anda. Dari segi keselamatan, rancangan ini disatukan dengan sijil SSL bersama yang mempunyai enkripsi peringkat bank.

Rancangan Perdana

Bergantung pada sifat laman web anda, anda mungkin mengalami lalu lintas yang padat sepanjang tahun atau lonjakan musiman. Walau apa pun keadaannya, anda memerlukan rancangan hosting yang dapat menampung dan melancarkan aktiviti lalu lintas anda sehingga tidak ada yang kecewa dari waktu turun dan turunnya laman web. Hosting Premier adalah perniagaan Aabaco Small terbaik dalam rancangan bersama. Tanpa komitmen untuk tetap bersama Aabaco, anda perlu membayar $ 14,99 sebulan, tetapi jumlah ini boleh menjadi rendah hingga sekitar $ 8,99 sebulan jika anda membuat komitmen selama 5 tahun dengan mereka.

Salah satu ciri yang luar biasa dengan Rancangan Perdana adalah memberikan anda ruang cakera dan lebar jalur tanpa had. Kombinasi kedua-dua ciri ini bermaksud bahawa pemindahan data anda akan berlaku dengan lancar dan laman web anda akan sentiasa berjalan dan berjalan dengan tidak dapat diabaikan jika ada waktu henti. Akaun e-mel yang boleh anda atur pada rancangan hosting ini adalah 1,000 yang melukiskan gambaran organisasi yang besar. Anda juga mempunyai akses ke sijil SSL bersama untuk keselamatan laman web yang penting sekiranya anda mempunyai laman web e-dagang di mana pelanggan meninggalkan maklumat peribadi sensitif mereka.

Semua rancangan hosting bersama memberi anda kredit Iklan bernilai $ 100 dalam bentuk kupon. Aabaco rancangan hosting bersama semuanya dijalankan pada sistem operasi Unix / Linux dan juga pelayan Apache. Sekiranya anda lebih suka OS Windows dan pelayan lain, disarankan agar anda mencuba di tempat lain.

Ciri-ciri Aabaco Hosting

Melihat lebih jauh ke dalam beg hosting Aabaco, terdapat banyak ciri dan perkhidmatan lain yang akan menjadikannya mudah untuk menjalankan laman web anda. Berikut adalah beberapa ciri teratas yang akan anda nikmati ketika melanggan hosting web mereka.

Keupayaan Penyesuaian Tapak

Pemikiran untuk membuat laman web segera terganggu oleh kenyataan bahawa anda mungkin bukan pakar dalam kod. Namun, fikirkanlah, tidak semua orang di luar sana yang menjalankan laman web yang berjaya tahu bagaimana pengekodan berfungsi atau kelihatan seperti itu. Ini kerana pembangun laman web telah masuk ke dalam gambar untuk memudahkan pengguna merancang laman web mereka sendiri melalui proses yang sangat mudah. Perniagaan Kecil Aabaco juga tidak ketinggalan dalam hal ini. Mereka mempunyai alat reka bentuk web yang mudah digunakan yang membolehkan anda membuat laman web anda sendiri menggunakan templat yang tersedia.

Sekiranya anda terlalu sibuk mengatur laman web anda dari bawah ke atas, jangan risau kerana Aabaco menutupi belakang anda. Ini adalah salah satu dari beberapa host web yang menawarkan pelanggan mereka templat yang direka secara profesional yang dapat mereka sesuaikan secara bebas untuk membina laman web mereka dengan cepat. Setiap templat mempunyai halaman dan tata letak halaman yang fleksibel yang disesuaikan dengan jenis bisnis yang anda atur. Dari segi reka bentuk web, wang yang disimpan dapat digunakan dengan baik di tempat lain.

Alat Analisis Perniagaan Dalam Talian

Kecuali jika anda ingin masuk dalam talian demi kepentingannya, banyak perniagaan ingin mengetahui bagaimana perniagaan mereka dari segi lalu lintas dan penglibatan pelanggan. Di sinilah analitik muncul dalam gambar. Mereka memberi anda pratonton mengenai apa yang berlaku di sekitar dan di laman web anda sehingga anda dapat mengetahui di mana untuk mengubah arah laman web anda ke arah yang betul. Terdapat banyak alat analisis yang berguna yang disediakan oleh Aabaco kepada para pelanggannya untuk membantu mereka memantau dan menganalisis statistik laman web mereka untuk peningkatan prestasi.

Anda boleh menambahkan Analitis Google dan Analisis Web Yahoo di laman web anda untuk mengesan kinerjanya dan memperoleh pandangan berguna mengenai metrik pemasaran utama. Semasa menyediakan akaun analisis, anda harus melakukannya secara berasingan. Di samping itu, Aabaco mempunyai alat analitik lain yang luar biasa seperti Aplikasi Live Insights di mana anda dapat melihat produk yang dibeli oleh pelanggan dan halaman yang mereka lawati dalam masa nyata. Untuk memberikan sentuhan peribadi kepada Siaran Langsung, ia mempunyai sistem sembang langsung yang disatukan untuk membantu anda berhubung dengan pelanggan anda.

Membuat kata kunci yang akan membantu anda meningkatkan penglihatan anda bukanlah tugas yang mudah dan banyak perniagaan jatuh di tepi jalan. Aabaco melalui Siaran Langsung membantu anda memilih kata kunci teratas dan juga laman web rujukan teratas sekilas. Melalui antara muka, anda akan mendapat idea dari mana lalu lintas yang datang ke laman web anda berasal dan usaha pemasaran anda yang memberikan pulangan pelaburan anda yang terbaik. Apa lagi! Siaran Langsung boleh dimuat turun secara percuma di iPhone atau desktop anda.

Ciri E-mel

Dengan Aabaco, anda mendapat simpanan e-mel tanpa had, protokol pejabat pos (POP) dan sokongan protokol pemindahan mel sederhana (SMTP), pemajuan e-mel, keserasian dengan perisian e-mel lain seperti Outlook, akses mel web dan mudah alih, Norton Antivirus, dan kalendar peribadi di antara yang lain. Setiap pakej hosting dilengkapi dengan kotak surat catch-all yang membolehkan anda menerima surat yang dihantar ke domain anda yang mungkin salah alamat atau salah eja.

 Ciri Multimedia Interaktif

Sekiranya anda ingin membuat tinjauan pelanggan, Aabaco mempunyai borang yang dapat disesuaikan sepenuhnya untuk membantu anda mengumpulkan maklum balas. Terdapat juga peta dengan petunjuk arah memandu untuk membantu pelanggan mendapatkan perniagaan anda. Ini tentunya merupakan kelebihan untuk perniagaan batu bata. Halaman perbandingan foto mempamerkan gambar sebelum dan sesudah yang berguna ketika menyusun gambar untuk penggunaan web anda. Alat multimedia lain termasuk lencana untuk menghubungkan semua akaun media sosial anda, butang Donate, Pay Now, Buy Now, dan PayPal.

Melihat syarikat hosting web yang serupa, Aabaco menonjolkan banyak ciri dalam rancangan hosting bersama mereka. Harga juga bagus terutamanya untuk syarikat permulaan.

Penyelesaian Hosting Web E-dagang

Sekiranya anda fikir anda telah melihat banyak rancangan hosting web Aabaco yang dikongsi, anda belum melihat apa-apa lagi! Penyelesaian hosting web e-dagang inilah yang menjadikan Aabaco benar-benar menonjol dari rakan sebayanya. Laman web e-dagang tanpa mengira saiz dan jenisnya ditampung dalam keluarga Perniagaan Kecil Aabaco. Melanggan rancangan hosting e-commerce Aabaco bermaksud:

 • Kestabilan – Laman web atau kedai dalam talian anda akan meningkat 24/7 tanpa waktu henti walaupun pada musim percutian yang sibuk.
 • Skalabiliti – Kenaikan lalu lintas sangat mencabar bagi banyak syarikat hosting web. Di Aabaco, mereka mempunyai pengalaman menangani lonjakan lalu lintas utama dan mereka mengaku telah mencapai 100% selama 5 tahun terakhir. Apabila permintaan sumber web meningkat, laman web anda secara automatik akan meningkat untuk memenuhi lalu lintas.
 • Keselamatan – Mengetahui cara menangani maklumat pelanggan yang sensitif memberi anda kredibiliti dalam talian. Oleh kerana e-commerce berkaitan dengan transaksi dan perincian pelanggan, Aabaco merasa selamat dan senang untuk mendapatkan semua percutian pembayaran dan memastikan mereka mematuhi PCI dan CISP.

Untuk memastikan tidak ada yang ketinggalan, Aabaco memperibadikan rancangan hosting e-niaga mereka dan membahagikannya kepada tiga sub-rancangan: Asas, Profesional, dan Premier.

Pelan Asas

Pelan ini sesuai untuk permulaan dalam talian. Ia bermula pada $ 26 sebulan dan mensasarkan kedai yang kelihatan membina laman web sederhana. Pelan ini merangkumi etalase mudah alih, domain percuma, 10 akaun e-mel perniagaan untuk komunikasi luaran dan dalaman, kredit Iklan bernilai $ 100 dari Bing, yuran transaksi 1.5% yang bermaksud anda masih mempunyai lebih banyak wang, alat SEO terbaik untuk tujuan keterlihatan, dan Sokongan PayPal.

Pelan Profesional

Sekiranya anda merupakan perniagaan yang sedang berkembang dan dengan alasan peningkatan produk, anda mahukan penyimpanan tanpa had, rancangan profesional yang bermula pada $ 69 sebulan boleh menjadi jawapan anda. Pelan ini dibuat berdasarkan penawaran Rancangan Asas dan di atasnya termasuk akses API untuk penyelesaian pihak ketiga, 1% yuran transaksi, dan 30 akaun e-mel perniagaan.

Pan Pan

Ini adalah pakej e-dagang terbaik yang ditawarkan oleh Aabaco Small Business. Ia tidak murah, tetapi memberi anda banyak dari segi fungsi. Dengan melanggan rancangan ini, anda akan memperoleh $ 249 setiap bulan. Sasaran untuk pakej ini adalah laman web e-dagang yang mempunyai tahap prestasi yang sangat tinggi.

Alat yang anda gunakan dalam rancangan ini lebih daripada cukup untuk membawa perniagaan anda ke tahap seterusnya. Anda mempunyai akses ke 1.000 akaun e-mel perniagaan, bayaran transaksi yang sangat rendah hanya 0.75%, dan di atasnya anda mendapat sokongan telefon keutamaan. Rasanya senang apabila anda telah ditugaskan sebagai pengurus akaun yang dilantik untuk membantu anda menangani pertanyaan anda dan memberi anda gambaran tentang cara mengurus laman web anda dengan lebih baik.

Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah Aabaco menagih rancangan mereka setiap tahun. Ini bermakna komitmen anda sekurang-kurangnya selama 12 bulan.

Ciri-ciri Rancangan E-dagang

Aabaco fokus memberi anda alat yang diperlukan untuk membolehkan perniagaan anda berkembang di web. Sama seperti dalam hosting bersama, anda mendapat templat yang sangat disesuaikan untuk membolehkan anda membina kedai dalam talian dengan cepat dan mudah. Laman web yang anda reka di Aabaco mesra mudah alih dan ini penting bukan hanya sebagai isyarat peringkat, tetapi juga sebagai platform untuk membolehkan interaksi dari pembeli di telefon bimbit dan tablet. Di kedai dalam talian anda, anda akan dapat menerima pembayaran melalui pelbagai gateway seperti American Express, Mastercard, Visa, PayPal, dan Discover Network. Terima kasih kepada integrasi penghantaran dengan perkhidmatan penghantaran di luar kotak seperti UPS, anda boleh menetapkan bayaran penghantaran, label cetak, dan melakukan banyak lagi di kedai dalam talian anda.

Ciri-ciri lain termasuk:

Aplikasi Kuat untuk Memajukan Perniagaan Anda

Terdapat koleksi aplikasi di platform e-commerce Aabaco yang dapat membantu anda mendapatkan penglibatan yang bermakna dan penjualan yang dekat tanpa terlalu banyak keringat. Beberapa aplikasi merangkumi:

 • Jualan Langsung – Ini membolehkan anda berbual dengan pelanggan dan menjual secara dekat
 • Google Shopping – Dengan aplikasi ini, Anda dapat memanfaatkan kekuatan Google untuk menyenaraikan iklan produk anda
 • Retargeting – Ini menggunakan kekuatan iklan paparan untuk membawa pengunjung ke laman web anda.
 • T-Hub Online – Ini adalah pengurus pesanan yang disatukan dengan QuickBooks untuk kemudahan perakaunan.
 • Rasuah Sosial Justuno – Aplikasi ini memberi anda widget yang mudah digunakan untuk membantu anda mendapatkan peminat sosial dengan cepat.

Aplikasi berguna lain termasuk Olark untuk sembang dan pemantauan pengunjung serta Cinsay untuk e-dagang video.

Panel kawalan

Semua orang cukup mengenali cPanel. Namun, jika anda berpeluang untuk berinteraksi dengan Panel Kawalan Perniagaan Aabaco, anda mungkin akan melupakan cPanel. Dari panel kawalan ini, anda boleh mengakses sebahagian besar jika tidak semua alat yang ditawarkan di bawah payung penyelesaian web Aabaco. Antaramuka mesra pengguna dan dari panel kawalan anda boleh menghapus atau menambah halaman dengan mudah, menyesuaikan reka bentuk agar sesuai dengan pilihan anda, dan mengubah susun atur sesuka hati.

Kelebihan Terbaik Perniagaan Kecil Aabaco

Walaupun banyak yang telah dibincangkan di atas, terdapat tiga kelebihan utama yang ingin anda nikmati ketika melanggan e-commerce Aabaco atau penyelesaian hosting bersama. Antaranya termasuk:

Jaminan Waktu dan Kebolehpercayaan yang Dijamin – Aabaco mempunyai reputasi menyediakan perkhidmatan hosting yang stabil. Ini penting untuk kredibiliti dalam talian. Sekiranya pelanggan anda mengetahui bahawa laman web anda selalu aktif, mereka cenderung mengutamakan laman web anda daripada yang lain.

Jaminan Kepuasan 30 Hari – Sekiranya anda melanggan rancangan hosting Aabaco dan atas sebab tertentu anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, anda boleh membatalkan hosting anda dan mereka akan mengembalikan wang anda selagi ia berada dalam tempoh 30 hari.

Sokongan Pelanggan – Aabaco mempunyai tiket e-mel, tutorial video, dan basis pengetahuan, pelanggan dapat berinteraksi dengan mereka ketika mereka belajar lebih banyak tentang cara memperibadikan atau mengoptimumkan penggunaan fitur hosting yang berbeza.

Keputusan

Selain kenyataan bahawa Aabaco tidak menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan, hosting Windows Os, dan kemudahan Live Chat, mereka berjaya meyakinkan banyak pengguna bahawa mereka adalah syarikat hosting web pilihan. Banyak ciri yang mereka ada di bawah rancangan bersama dan rancangan hosting e-dagang sangat berguna untuk perniagaan yang ditubuhkan dalam talian.

7.5 Kedudukan keseluruhan
Kajian Aabaco

Aabaco memusatkan perhatian pada perniagaan kecil. Ia telah mengembangkan penyelesaian yang kaya dengan fitur, tetapi harga yang kompetitif untuk memberikan kelebihan kepada pemula yang ingin menyiapkannya dalam talian. Rancangan hosting bersama mereka: Asas, Lanjutan, dan Premier dan rancangan eCommerce mereka: Asas, Profesional, dan Premier disesuaikan untuk memberikan kemudahan perniagaan ini ketika melancarkan dalam talian.

PROS
 • Pelan hosting dan eCommerce bersama yang kaya dengan ciri dan berpatutan
 • Alat analisis intuitif tersedia di desktop dan mudah alih
 • Pembina web interaktif dan templat yang direka secara profesional
 • Sebilangan besar alat eCommerce
 • Panel kawalan yang mudah digunakan dan interaktif
KEBURUKAN
 • Kekurangan rancangan hosting, VPS, dan WordPress yang dikendalikan
 • Pemasangan WordPress hanya tersedia pada Rancangan Perdana dan Lanjutan
 • Pelanggan yang lemah menyokong dan menunggu lama
 • Tidak dapat menampung lonjakan lalu lintas dengan cekap
 • Hanya berfungsi dengan sistem operasi Linux / Unix. Tanpa Windows OS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map