Kajian Easyspace

Pelanggan tidak akan teragak-agak untuk membayar premium selagi mereka mendapat perkhidmatan berkualiti yang mereka cari. Easyspace mungkin tidak boleh didapati dengan harga yang berpatutan berbanding yang lain syarikat hosting web keluar di pasar. Walau bagaimanapun, pelbagai ciri inovatif, keselamatan dan proses sokongan pelanggan yang hebat menjadikannya perkhidmatan web hosting yang bernilai tambahan.


Logo EasySpace
KEMASKINI
946
KECEPATAN
928
SOKONGAN
907
HARGA
898
CIRI-CIRI
923
HIJAU
920
INOVATIF
858

Persekitaran Hosting Inovatif dan Selamat – Easyspace menyediakan persekitaran hosting yang disokong oleh pelbagai fitur dan alat dalam talian untuk membantu anda mengatur persekitaran hosting laman web anda dengan mudah sekaligus memungkinkan anda mendapatkan nilai terbaik untuk uang anda. Setiap persekitaran hosting dilengkapi dengan penyimpanan awan tersendiri yang disimpan dalam rangkaian peribadi dan selamat. Storan dijalankan pada pelayan pangkalan data fizikal yang berasingan untuk memberikan kelajuan dan prestasi yang lebih pantas. Pangkalan data ini juga dilengkapi dengan kelompok multi-node, SSD Caching & Varnish memory cache dan boleh di mod Googlep_pagespeed.

Dari segi keselamatan, persekitaran hosting Easyspace disesuaikan agar dilindungi DDos dan dibangun untuk dilengkapi dengan sistem pengimbasan virus dan malware sendiri. Imbasan virus beroperasi 24/7 dan mampu mengesan kebanyakan – jika tidak semua – virus yang melanda web. Langkah-langkah keselamatan ini membantu memastikan laman web anda tidak rosak sekiranya berlaku serangan dalam talian dan juga memberi anda perlindungan sepanjang masa dari virus berbahaya.

Menyokong OS Linux dan Windows – beberapa syarikat hosting web hanya terhad menggunakan Windows atau Linux sebagai sistem operasi asas mereka. Mereka tidak mempunyai keupayaan untuk menjalankan kedua-dua sistem. Itu tidak berlaku dengan Easyspace.

Easyspace menyediakan pilihan untuk menggunakan Linux atau Windows untuk keperluan hosting web anda untuk memudahkan menguruskan laman web anda. Ini membolehkan pelanggan mahir dalam salah satu sistem operasi ini untuk memilih dan menggunakan OS yang mereka kenal.

Penting

Sudah tentu, setiap sistem operasi mempunyai ciri tersendiri yang sudah terpasang dengannya. Pelanggan yang memilih Linux akan mendapatkan pangkalan data MySQL, PHP, Perl, phpMyAdmin dan Python yang digabungkan ke dalam pakej hosting web mereka. Pelanggan Windows sebaliknya akan mendapat ASP.NET v4, Microsoft Access, IIS 7.5 dan pilihan untuk memasang MSSQL.

Pusat Data Berasaskan UK – secara keseluruhan prestasi dan operasi pelayan adalah sesuatu yang dianggap serius oleh Easyspace dan itulah sebabnya syarikat melabur untuk mendirikan 10 pusat data di seluruh United Kingdom. Enam dari pusat data ini dimiliki secara langsung oleh Easyspace, yang menyumbang untuk meningkatkan infrastruktur hostingnya sambil membolehkan syarikat tersebut menampung sejumlah besar data. Pelaburan ini juga meningkatkan kebolehpercayaan hosting Easyspace dengan meminimumkan masa henti dan masalah hosting lain.

Selain mengurangkan kemungkinan masalah hosting, banyak pusat data yang tersebar di seluruh United Kingdom memberi kelebihan kepada webmaster untuk memilih pusat yang berada di sekitar kawasan mereka sehingga menyebabkan waktu muat lebih cepat.

Pusat data ini juga dikendalikan dan disokong oleh pasukan jurutera Easyspace sendiri dan bukannya pasukan sokongan pihak ketiga. Hasilnya, mereka dapat dengan mudah menugaskan jurutera di lokasi untuk melakukan kerja-kerja penyelenggaraan dan meneliti masalah yang mungkin timbul dari rangkaian atau pelayan.

Pusat Data UK

Easyspace melabur dalam penyediaan 10 pusat data di sekitar United Kingdom.

Perkhidmatan Sokongan Berkualiti – Easyspace mengetahui pentingnya menyediakan perkhidmatan sokongan berkualiti kepada pelanggan untuk menangani pertanyaan dan masalah mereka. Untuk memastikan bahawa pelanggannya mendapat bantuan yang mereka perlukan, syarikat ini menyediakan proses sokongan 4 langkah sendiri yang menawarkan yang berikut:

 • Kemas kini Status Sistem. Ini memberi pelanggan kemas kini web hosting dan penyelenggaraan terkini dari Easyspace. Sama ada masalahnya melibatkan penyelenggaraan sistem rutin atau memperbaiki masalah hosting, anda akan dapat mendapatkan maklumat terkini mengenai apa yang sebenarnya berlaku.
 • Panduan Bantuan. Easyspace mempunyai pangkalan pengetahuan dan bahagian bantuan diri sendiri yang menyediakan panduan mendalam untuk memandu anda melalui ciri dan prosesnya. Panduan ini akan membantu anda memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai cara menggunakan ciri dalam talian baru syarikat sambil menghilangkan keperluan untuk menunggu dalam barisan untuk wakil pelanggan menerima panggilan anda.
 • Sembang Meja Bantuan. Untuk kebimbangan yang memerlukan lebih daripada sekadar panduan ringkas, Easyspace mempunyai ciri sembang dalam talian yang disokong oleh pasukan sokongan pelanggannya di UK yang bersedia memberikan bantuan 24/7. Cukup klik pada ikon sembang dan anda akan dapat berbincang dengan salah seorang ejen perkhidmatan pelanggan Easyspace untuk menimbulkan kebimbangan anda.
 • Pusat Perhubungan. Easyspace juga menyediakan pusat hubungan yang boleh anda hubungi untuk perkara yang lebih mendesak. Walaupun talian sokongan pelanggan mereka tidak tersedia 24 jam, itu tidak bermakna mereka tidak akan dapat menerima panggilan anda dan membantu menangani apa sahaja masalah yang mungkin anda miliki. Waktu pejabat mereka bermula dari hari Isnin hingga Jumaat dengan jadual jam 9:00 pagi hingga 5:30 petang.

Perpaduan Alat Dalam Talian Web Hosting Percuma – Web hosting dengan Easyspace menyediakan anda pelbagai alat dalam talian yang dapat anda gabungkan ke dalam laman web anda untuk meningkatkan fungsi keseluruhannya. Bahagian terbaik di sini ialah anda tidak akan dikenakan bayaran untuk menggunakannya dan anda dapat menikmati promosi eksklusif yang ditawarkan oleh alat ini.

Berikut adalah senarai syarikat yang telah bekerjasama dengan Easyspace dan tawaran promosi setaraf dengannya:

 • Google AdWords. Pelanggan yang memanfaatkan perkhidmatan hosting web Easyspace akan dapat baucar iklan percuma dari AdWords untuk membantu mempromosikan perniagaan mereka.
 • Pengurus Mel. Mendaftar dengan Easyspace akan mendapat pelanggan kredit percuma dari Mailing Manager yang akan membolehkan mereka menghantar pesanan pemasaran e-mel kepada pelanggan mereka.
 • WordPress. Kerjasama Easyspace dengan WordPress memberi anda alat untuk menyiapkan blog atau kedai e-dagang anda dengan hanya satu klik butang yang membantu anda membuat laman web anda dalam beberapa minit.
 • Sandarkan & Pulihkan. Alat dalam talian ini menawarkan percubaan percuma bagi produknya untuk pelanggan Easyspace untuk memberi mereka idea betapa cekapnya mereka dalam melindungi pangkalan data dan ruang web anda.
 • Buka Pertukaran. Membuka akaun hosting web dengan Easyspace memberi anda peluang untuk mencuba OpenExchange untuk membantu anda menguruskan maklumat bersama anda termasuk acara kalendar, dokumen dan tugas-tugas lain.

Pelbagai Pilihan Pembayaran – Easyspace menyokong pelbagai pelanggan, ada yang berpusat di luar negara. Bagi pelanggan yang tinggal di luar negara, tidak semua kaedah pembayaran yang biasanya digunakan oleh mereka yang tinggal di United Kingdom. Inilah sebabnya mengapa Easyspace telah menyediakan beberapa pilihan pembayaran untuk memudahkan pelanggan luar negeri menyelesaikan pembayaran.

Easyspace membolehkan pelanggan membayar bil mereka menggunakan dua mata wang – dolar atau pound. Ia juga menerima semua jenis kad kredit utama termasuk American Express, Delta, Maestro, MasterCard, Switch, Solo dan Visa. Pilihan pembayaran yang banyak ini adalah kaedah Easyspace untuk memberikan kemudahan kepada pelanggan mereka.

Teknikal

 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Lebar jalur tidak terhad. Berlaku untuk semua rancangan hosting web Easyspace, ini memastikan bahawa laman web anda akan dimuat lebih cepat dan tetap berjalan untuk pelanggan anda.
 • Nama domain percuma. Menghilangkan kerumitan kerana perlu membayar lebih banyak untuk membuat nama domain dibuat dan didaftarkan
 • 10 Pusat Pangkalan Data
 • Persediaan Percuma; Pindah
 • Trafik, E-mel, DB tanpa had
 • Pelayan terlalu lambat berbanding dengan syarikat hosting web teratas

Sokongan

 • Sokongan Teknikal 24/7
 • Pangkalan pengetahuan dengan panduan bantuan
 • Sembang dalam talian secara langsung
 • Pusat hubungan
 • Kami tidak menemui

Harga

 • Pelan yang fleksibel
 • Boleh dibeli setiap bulan
 • Jaminan wang dikembalikan 7 hari. Jaminan wang dikembalikan 7 hari Easyspace mungkin agak pendek berbanding dengan yang anda lihat ditawarkan oleh syarikat lain. Namun, jika dalam jangka waktu ini anda tidak sepenuhnya puas dengan layanan yang anda dapatkan, Easyspace akan mengembalikan semua yuran hosting yang telah anda bayar.

Panel Kawalan Easyspace

Tidak seperti syarikat hosting web lain yang hanya bergantung pada satu jenis panel kawalan, Easyspace menyediakan pelanggan dengan variasi yang berbeza memberi mereka peluang untuk memilih sistem yang mereka selesa gunakan. Ini mempermudah mereka untuk mengelola laman web mereka kerana mereka dapat menjalankannya dengan sistem yang biasa mereka gunakan.

Panel kawalan yang kini ditawarkan oleh Easyspace merangkumi sistem cPanel yang popular, VMware dan Plesk. Sistem ini membolehkan pelanggan mempunyai kawalan penuh dan pengelolaan laman web mereka, termasuk kemampuan untuk mengurus maklumat akaun, mengatur e-mel, mengkonfigurasi hosting anda, dan membuat domain hanya untuk beberapa nama. Sekiranya pelanggan memerlukan alat hosting tambahan, Easyspace akan dapat memberikan apa yang mereka perlukan dengan bayaran yang setara.

Kesimpulannya

Akhirnya panel kawalan Easyspace menawarkan pemasang satu klik yang akan membolehkan anda mengatur sistem anda. Sistem yang diliputi oleh ciri unik ini termasuk WordPress, Joomla, b2evolution dan Drupal. Tidak seperti yang anda lihat dari syarikat hosting lain yang mengharuskan anda melalui navigasi yang rumit hanya untuk menyediakan perkhidmatan ini, pemasang satu klik Easyspace akan membolehkan anda mengkonfigurasi laman web anda secepat dan secepat mungkin.

Anda juga boleh menyemak, ulasan dan perbandingan syarikat hosting web Top UK yang lain di sini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map