Kajian Flywheel

9.2 Kedudukan keseluruhan
Kelajuan yang sangat baik, Waktu yang Boleh Dipercayai, Bebas Penggodam, Hosting WordPress Terurus

Hosting WordPress yang dikendalikan oleh flywheel dibina dengan mempertimbangkan pengguna akhir. Sama ada anda seorang freelancer, perniagaan yang akan datang atau perusahaan yang mapan, ciri dan persekitaran hosting yang diberikan Flywheel akan memudahkan proses dan aliran kerja anda.

PROS
 • Keselamatan Tanpa Penggodam
 • Kepantasan Laju
 • Sandaran Harian
 • Pusat Data Global
 • Akses SFTP yang dipermudahkan
 • Dibina Khusus untuk WordPress
 • Sokongan 24/7
KEBURUKAN
 • Kekurangan persekitaran Git terbina dalam.
 • Tiada Sambungan SSH
 • Mahal

Kami belum mengkaji pilihan Hosting Blog untuk Flywheel kerana mereka tidak kelihatan menawarkan jenis hosting ini.

Kami belum mengkaji pilihan Dedicated Hosting untuk Flywheel kerana mereka tidak kelihatan ingin menawarkan jenis hosting ini.

Kami belum mengkaji pilihan Hosting VPS untuk Flywheel kerana mereka tidak kelihatan seperti menawarkan hosting jenis ini.

9.2 Penarafan WordPress

Harga
$ 15

Hosting WordPress yang diuruskan memberi anda pengalaman mempunyai pasukan teknologi peribadi siap sedia untuk menyelesaikan semua masalah hosting anda. Flywheel menjadikan pengalaman ini lebih hebat dengan ciri yang dioptimumkan super untuk laman web yang berjalan di WordPress.

Syarikat ini menargetkan freelancer, agensi, dan perusahaan dalam penyelesaian hosting mereka. Oleh itu, jika anda mencari penyelesaian hosting yang menjamin persekitaran yang selamat, kemas kini automatik, kelajuan super, sandaran automatik, dan sokongan, ini adalah platform yang tepat untuk melanggan.

Pelan dan Harga Hosting

Flywheel mempunyai total 5 rancangan yang dapat menampung semua keperluan hosting web dari laman web individu hingga agensi kecil dan syarikat multinasional.

Kecil

Ini adalah penyelesaian hosting pemula di bawah rancangan Flywheel. Ia mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Ia dapat menangani lawatan sehingga 5,000 sebulan
 • Cakera storan 5 GB
 • Lebar jalur sehingga 250 GB

Di samping itu, anda mendapat sijil SSL dan sokongan migrasi percuma. Sekiranya anda membayar sebulan, biayanya adalah $ 14 manakala setahun, rancangan ini akan dikenakan pada $ 165.

Peribadi

Pelan satu laman web ini memberi anda storan cakera yang jauh lebih tinggi sehingga lebar jalur 10 GB dan 500 GB. Sekiranya anda memproyeksikan lalu lintas laman web yang tinggi untuk laman web anda atau sedang mencatat jumlah pelawat sehingga 25,000 atau lebih, rancangan ini sesuai untuk anda.

Selain daripada sijil SSL dan sokongan migrasi percuma, anda mendapat pementasan percuma untuk laman web anda yang akan datang. Semua ini berharga $ 28 sebulan atau $ 330 jika anda membayar setiap tahun.

Profesional

Pelan ini adalah untuk perniagaan dan individu yang operasinya meningkat dengan pantas. Walaupun mempunyai rancangan satu laman web, pakej profesional dapat menangani lalu lintas pengunjung hingga 100,000 setiap bulan berkat penyimpanan cakera 20 GB dan lebar jalur 1 TB.

Semua ciri lain termasuk sijil SSL percuma, pementasan percuma, dan sokongan migrasi percuma sama dengan rancangan lain. Kosnya ialah $ 69 sebulan, tetapi apabila anda membayar setiap tahun, bilnya menjadi $ 825.

Bebas

Melayan senarai pelanggan yang semakin meningkat memerlukan penyelesaian hosting dengan prestasi terbaik. Pelan Freelance telah mengembangkan kapasiti untuk memasang laman WordPress. Anda boleh menyediakan sehingga 10 laman web dan mengurus lalu lintas laman dengan mudah sebanyak 150,000 lawatan setiap bulan.

Storan cakera adalah 40 GB dan anda mempunyai lebar jalur sehingga 4 TB. Pelan ini juga menawarkan anda penyimpanan CDN untuk mempercepat masa pemuatan pelayan anda. Kosnya adalah $ 92 sebulan dan jika anda lebih suka penagihan tahunan, ia berjumlah $ 1100.

Agensi

Sekiranya anda ingin memasang laman web pukal, ini adalah rancangan yang paling popular. Ia membolehkan anda memasang sehingga 30 laman WordPress dengan kapasiti pelawat bulanan gabungan hingga 600,000. Untuk memperkuat skala ini, Flywheel telah mendedikasikan penyimpanan cakera 120 GB dan lebar jalur sehingga 8 TB.

Apa yang membezakan rancangan Agensi adalah hakikat bahawa anda ditugaskan sebagai pengurus akaun khusus dan anda menikmati caj potongan CDN. Harga sebulan adalah $ 229 dan jika anda membayar setiap tahun, bilnya mencecah $ 2,750.

Sekiranya ada rancangan di atas, tidak memenuhi keperluan anda, Flywheel memberi anda pilihan pakej hosting yang disesuaikan. Untuk ini, syarikat menetapkan anda pakar penyelesaian perusahaan untuk membimbing anda ke dalam ciri-ciri terbaik untuk disertakan dalam rancangan khusus anda.

 • Keselamatan Tanpa Penggodam
 • Kepantasan Laju
 • Sandaran Harian
 • Pusat Data Global
 • Akses SFTP yang dipermudahkan
 • Dibina Khusus untuk WordPress
 • Sokongan 24/7

Mulakan dengan Flywheel sekarang.


Jaminan Wang Dikembalikan
72 jam
Ruang Cakera
5GB – 120GB
Nama domain
N / A
Lihat Rancangan

Flywheel adalah penyelesaian hosting WordPress terurus yang dirancang untuk freelancer, agensi, laman web dengan trafik tinggi, dan pasukan perusahaan. Penyelesaiannya juga merangkumi alat alur kerja untuk membantu anda membina dan mengurus laman WordPress anda dengan cepat dan mudah.

Semasa operasi anda berkembang, platform ini membolehkan anda meningkatkan sumber web anda untuk memenuhi permintaan dan harapan pelanggan anda. Sekiranya anda berhijrah dari hos lain ke Flywheel, profesional di sini akan membantu anda menguruskan maklumat secara percuma.

Gambaran Keseluruhan Flywheel

Mencari hos yang sesuai untuk laman web anda adalah keputusan perniagaan penting yang memerlukan masa, pandangan teknikal, dan anggaran yang baik. Terdapat banyak syarikat hosting di luar sana yang menjanjikan anda teknologi canggih dan ciri-ciri canggih untuk membantu anda memindahkan laman web anda ke tahap yang baru. Ada yang tidak menunaikan janji mereka tetapi Flywheel menunaikannya. Mereka konsisten dan ikuti untuk memastikan pengalaman anda bermanfaat.

Tanpa mengira persekitaran kerja anda, mempunyai platform WordPress yang hebat dapat menyelamatkan anda dari kerumitan hosting di satu pihak dan membantu anda melancarkan proses anda di pihak lain.

Flywheel telah membezakan hosting WordPress yang dikendalikan mereka seperti berikut:

 • Kecil – Ini adalah pilihan permulaan satu lokasi dengan kapasiti untuk menangani sehingga 5,000 lawatan bulanan. Ia berharga $ 14 sebulan.
 • Peribadi – Ini adalah rancangan satu laman dengan harga $ 28 sebulan dengan penyimpanan cakera sehingga 10 GB.
 • Profesional – Apabila perniagaan anda meningkat dan permintaan pelayan anda meningkat, rancangan profesional telah anda lindungi. Anda mendapat simpanan cakera 20 GB dan lebar jalur 1 TB pada harga $ 69 sebulan.
 • Bebas – Ini adalah rancangan yang memberi anda 10 pemasangan WordPress dan lebar jalur 4 TB pada harga $ 92 sebulan.
 • Agensi – Ini adalah perjanjian sebenar untuk menjadikan perniagaan anda ke tahap seterusnya. Dengan harga $ 229 sebulan, anda mendapat sehingga 30 pemasangan WordPress dan kapasiti untuk menangani 600,000 lawatan bulanan.

Sekiranya anda mencari penyelesaian hosting khusus untuk laman web perusahaan anda, Flywheel mempunyai pakar penyelesaian perusahaan untuk membincangkan keperluan anda secara terperinci. Pelan perusahaan bermula dari $ 1,500 sebulan.

Flywheel Dibina Untuk?

Terdapat 4 kategori sasaran Flywheel pengguna dengan penyelesaian hosting mereka.

Freelancer

Tiang utama freelancing adalah kerjasama. Flywheel memberikan platform bebas kepada freelancer yang membolehkan mereka membina laman WordPress, berkolaborasi dengan pelanggan mereka, dan memunggah produk jadi tanpa beralih platform. Antara ciri yang dinikmati oleh freelancer pada Flywheel adalah:

 • Laman Demo Percuma – Ini adalah pelaburan sifar dolar yang dilayankan oleh pelayan demo untuk memulakan projek anda kerana laman web anda sedang dimigrasikan atau dibina dari awal.
 • Buat Templat Laman Web dengan Cepat – Jika anda mempunyai plugin dan tema kegemaran, Flywheel membolehkan anda membuat laman web baru dengan lebih cepat tanpa perlu memasang semuanya satu persatu.
 • Bekerjasama dengan Ease – Platform WordPress Flywheel membolehkan anda menambahkan kolaborator dengan log masuk berasingan untuk membantu anda mengemas kini pangkalan data anda, mengedit fail, dan mengurus laman web anda.
 • Pindahkan Pengebilan kepada Pelanggan – Apabila anda membina laman web untuk pelanggan dan sudah tiba masanya untuk ditayangkan, anda boleh memindahkan hak milik kepada pelanggan dengan segera. Pelanggan kemudian akan mendapat pemberitahuan e-mel penagihan yang meminta mereka membayar untuk laman web yang baru dibuat.

Agensi

Sekiranya anda menjalankan agensi, anda pasti mempunyai banyak bahagian yang bergerak. Flywheel menawarkan platform WordPress sehenti yang memudahkan anda menguruskan hosting anda, berkolaborasi dengan pasukan anda, dan menagih pelanggan anda.

Ciri yang terbuka untuk agensi di platform WordPress yang dikendalikan Flywheel membolehkan anda meningkatkan perkhidmatan anda, menambah aliran pendapatan baru, dan bekerjasama dengan pihak berkepentingan luaran. Anda juga mendapat akses ke persekitaran pementasan yang membolehkan anda membuat perubahan laman tanpa tekanan sebelum disiarkan.

Laman Trafik Tinggi

Apabila laman web anda mencatat statistik pelawat dalam ratusan ribu sebulan, anda memerlukan sumber web berprestasi tinggi termasuk penyelesaian hosting yang boleh dipercayai. Flywheel menggunakan teknologi kontena untuk memberi ruang laman web anda untuk meningkat serta-merta ketika lalu lintas meningkat.

Waktu operasi yang anda peroleh adalah kelas perusahaan, dikuasakan oleh Google Cloud. Ini bermaksud setiap pelanggan yang datang ke laman web anda tidak akan terdampar mengklik halaman yang tidak responsif.

Anda juga boleh berkolaborasi dengan pasukan dan pelanggan anda secara real-time. Platform WordPress telah menjadikan pengurusan laman web menjadi mudah.

Pasukan Perusahaan

Sebagai pemilik atau pengurus syarikat, keutamaan anda adalah mendorong pengeluaran anda ke pasaran. Namun, untuk berjaya dalam ini, anda memerlukan platform hosting yang membolehkan pasukan anda bertindak pantas dan cekap.

Flywheel mempunyai salah satu penyelesaian hosting perusahaan yang paling selamat yang dikuasakan oleh Amazon Web Services (AWS). Ini memberi jaminan bahawa laman web anda selamat dan disajikan dengan baik untuk menangani setiap permintaan. Anda juga akan menikmati sokongan yang diperibadikan dan aliran kerja yang kuat yang disesuaikan untuk setiap ahli pasukan anda.

Kelebihan Web Hosting Flywheel

Fakta bahawa Flywheel telah menumpukan tenaga dan kepakaran mereka untuk hanya menawarkan hosting WordPress yang diuruskan sangat bermakna bagi perniagaan. Hosting WordPress bersifat dinamik dan apabila dikendalikan oleh pasukan pakar, ia dengan mudah berubah menjadi standard emas untuk web hosting. Antara faedah yang ditawarkan Flywheel kepada pelanggan mereka adalah:

Keselamatan Tanpa Penggodam

Semasa mencari penyelesaian hosting, keselamatan adalah keutamaan. Apabila laman web anda diretas, dan sumber web anda diubah, kos untuk menguruskan bencana dan mengatasinya dapat menjadi sangat besar. Atas sebab ini, Flywheel telah menumpukan perhatian mereka pada pengurusan keselamatan melalui beberapa proses dan alat.

Berikut adalah beberapa langkah yang telah dilaksanakan oleh syarikat.

 • Penguatkuasaan Kata Laluan – Flywheel memastikan anda mempunyai kata laluan yang kuat untuk semua log masuk anda.
 • Percubaan Masuk Terhad – Beberapa percubaan yang gagal untuk log masuk ke laman web atau pelayan anda segera meminta blok. Ini mengelakkan log masuk berniat jahat.
 • Penyekatan IP Pintar – Sistem keselamatan Flywheel dengan cepat mengesan penyusup dan menyekat IP mereka dalam beberapa saat.
 • Kemas Kini WordPress – Pasukan keselamatan WordPress mengendalikan semua kemas kini teras untuk anda memastikan bahawa anda menjalankan versi WordPress yang paling selamat dan terkini.

Kepantasan Laju

Tanpa mengira nombor lalu lintas anda, perkara terakhir yang anda mahukan ialah laman web pemuatan lambat. Flywheel memiliki reputasi untuk meningkatkan prestasi laman web dengan mempercepat kelajuannya. Mereka melakukan ini melalui beberapa mekanisme termasuk rangkaian penghantaran kandungan (CDN) dan teknologi caching yang mantap.

Mereka juga membantu anda dalam penyesuaian prestasi untuk menilai penyediaan dan kod laman web anda. Dengan cara ini, laman web anda dapat mencapai kelajuan tertinggi dalam semua dimensi.

Sandaran Harian

Walaupun dengan infrastruktur keselamatan terbaik yang ada, anda tidak akan pernah mengalami malapetaka yang tinggal beberapa hari atau beberapa jam lagi. Dalam merenungkan hal ini, Flywheel telah menyediakan jadual cadangan yang dijalankan setiap malam. Semua sumber yang disandarkan disimpan dengan selamat selama 30 hari yang memberi anda banyak masa untuk memulihkan jika perlu.

Terdapat juga pilihan untuk membuat sandaran manual semasa memasang plugin atau mengemas kini tema sehingga anda dapat berada di pihak yang aman sekiranya ada masalah. Semua sandaran disimpan di Amazon S3 Cloud. Ini memberi jaminan kebolehpercayaan dan keselamatan anda.

Ketersediaan Global

Flywheel bertekad untuk meletakkan anda tepat di pusat khalayak global anda. Sebahagian daripada usaha mereka dalam menunaikan janji ini adalah memberi anda sehingga 10 pusat data untuk dipilih semasa menghoskan laman web anda. Empat pusat data berada di AS; dua di Asia (Singapura dan Tokyo); satu di Toronto, Kanada, dan tiga di Eropah (Amsterdam, Frankfurt, dan London).

Akses SFTP yang dipermudahkan

Daripada berjuang untuk mengingati banyak kelayakan log masuk, anda hanya boleh memiliki satu nama pengguna dan kata laluan Flywheel yang membolehkan anda mengakses SFTP ke semua laman web yang anda bekerjasama dan miliki. Pelayan SFTP mengumpulkan semua laman web anda ke satu tempat di mana anda boleh mengaksesnya dengan satu set kelayakan. Anda juga boleh mencabut atau memberikan akses kepada orang lain.

Dibina Khusus untuk WordPress

Dari konfigurasi pelayan hingga teknologi cache yang dioptimumkan, hosting Flywheel memberikan infrastruktur sokongan 24/7 kepada pemilik laman WordPress.

Kelemahan Hosting Flywheel

Oleh kerana Flywheel adalah penyelesaian hosting yang dikendalikan, mustahil untuk mengakses SSH untuk menguruskan fail dan folder anda serta mengubah kebenarannya. Namun, dengan pasukan pakar dan akses SFTP, anda tidak memerlukan sambungan SSH.

Sekiranya anda seorang pembangun web, anda mungkin sedikit tidak selesa kerana Flywheel tidak menawarkan persekitaran Git terbina dalam. Oleh itu, anda dikehendaki mempunyai akaun dengan DeployHQ. Pada sijil SSL, Flywheel hanya membolehkan anda memasangnya, tetapi tidak membelinya.

Berbanding dengan hos web lain, Flywheel $ 14 sebulan untuk satu laman web agak curam. Walau bagaimanapun, jika anda mempertimbangkan banyak ciri tambahan yang anda dapatkan sebagai pertukaran, titik harga mungkin dibenarkan.

Kesimpulannya

Hosting WordPress yang dikendalikan Flywheel mempunyai antara muka front-end dan back-end yang indah dan direka dengan baik. Papan pemuka mudah dinavigasi walaupun untuk pemula dengan sedikit pengalaman atau baru dalam hosting. Ini menjimatkan masa dan membawa anda ke destinasi anda lebih cepat sehingga meningkatkan produktiviti anda.

Kerjasama mereka dengan Sucuri memastikan anda menikmati persekitaran hosting yang selamat untuk perniagaan anda. Pasukan sokongan juga hebat dan proaktif. Di mana sahaja anda berada di dunia, anda boleh mengaksesnya 24/7. Sekiranya anda adalah freelancer, agensi, atau perusahaan yang mencari penyelesaian hosting WordPress terkawal yang boleh dipercayai, Flywheel adalah pilihan yang baik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map