Kajian hosting web Heart Inetrnet UK

Heart Internet berjaya mencapai carta tinjauan hosting web UK kami atas beberapa sebab. Mereka adalah 100% syarikat hosting yang berpusat di UK yang bermaksud anda mendapat semua faedah dari itu – pusat data yang berpusat di UK untuk penghantaran kandungan yang cepat dan sokongan teknologi dalaman yang siap menyelesaikan sebarang masalah 24×7. Lebih lanjut mengenai Internet Jantung dalam ulasan di bawah.


Internet Jantung
KEMASKINI
999
KECEPATAN
994
SOKONGAN
982
HARGA
938
CIRI-CIRI
983
HIJAU
940
INOVATIF
988

Teknologi kedudukan tertinggi. Pelayan Heart Internet dihoskan di pusat data UK yang canggih. Itu memastikan ping yang sangat rendah dan penghantaran yang cepat kepada penonton UK anda. Platform hosting mereka seimbang sepenuhnya, yang bermaksud laman web lain tidak pernah bergantung pada satu pelayan tunggal dan tidak diperlahankan oleh lonjakan lalu lintas. Waktu operasi juga sangat mengagumkan, menurut statistik dari Kapal terbang, Heart Interent mempunyai waktu operasi 100% pada bulan lalu dan 99,98% pada tahun lalu dengan 99,82% permintaan berjaya.

Heart Internet menawarkan semua jenis rancangan hosting dari Shared hosting hingga Virtual Private server dan Dedicated server. Itulah sebabnya ia sangat berskala dan jika blog atau kedai anda menjadi besar, anda boleh berpindah ke pelayan yang lebih besar dengan lancar. Anda dapat melihat rancangan hosting bersama di sini. Kami mengesyorkan pelan Home Pro, kerana memberi anda lebih banyak ruang untuk beroperasi. Ia dilengkapi dengan ruang, lebar jalur, pangkalan data dan akaun ftp tanpa had. Ia juga menyediakan akses ke semua ciri E-commerce dan pemasangan 1 klik aplikasi seperti WordPress, Joomla atau Magento yang bagus untuk pemula. Anda boleh membandingkan semua ciri hosting bersama yang disediakan oleh Heart Heart di sini.

Sokongan adalah salah satu ciri terpenting ketika memilih hosting dan Internet Jantung mempunyai sokongan hebat. Ia adalah kakitangan berteknologi UK 100% yang dapat menyelesaikan sebarang masalah. Mereka mempunyai pilihan Live Chat, nombor telefon UK dan sistem Tiket Sokongan. Ia tersedia 24x7x365 dan ia percuma dengan rancangan hosting yang anda pilih. Sokongan ini malah akan memindahkan kandungan anda secara percuma dari hosting lama anda (kecuali pada hosting Starter Pro, yang berharga £ 9,99)

Bagi harganya, Heartinternet sedikit mahal. Dengan harga £ 2,99 / m, anda boleh mendapatkan Starter Pro yang sesuai dan dengan itu anda mendapat semua kelebihan teknologi dan sokongan dari Heart Internet, tetapi ia juga mempunyai banyak batasan. Untuk menikmati semua kebebasan dan ciri hebat yang diberikan penyedia hosting ini, kami mengesyorkan pelan Home Pro, iaitu £ 9,00 / m tetapi ia mempunyai ruang dan lebar jalur yang tidak terhad sehingga anda tidak perlu risau. Anda boleh menguji perkhidmatan dan melihat apakah anda menyukainya kerana semua rancangan hosting bersama dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Kriteria lain yang kami gunakan untuk menilai syarikat hosting adalah ulasan pelanggan mereka. Heart Internet mempunyai PC Pro Awards Best Web Host – 2013 Award dan 97% pembaca mereka mengesyorkan hosting ini kepada rakan mereka. Anda juga boleh terus Twitter dan periksa apa yang orang katakan tentang Heart Internet.

LAWATAN logo hati DAN DAPATKAN PELAN DENGAN DISKAUN

internet jantung

Teknikal

 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Penyediaan & Pemindahan Percuma (dengan pelan Home Pro ke atas)
 • Trafik, E-mel, DB tanpa had (dengan pelan Home Pro ke atas)
 • Pusat Pangkalan Data UK
 • Panel kawalan yang dilanjutkan
 • Pelayan pantas baru dengan prestasi hebat
 • Hanya kotak mel 400MB, lebih besar tersedia dengan kos tambahan
 • Pelan hosting Start Pro (rencana paling asas) tidak mempunyai banyak spesifikasi teknologi, jadi pastikan anda menyemaknya sebelum membeli dan pastikan memenuhi keperluan anda.

Sokongan

 • Pasukan teknologi dalaman yang berpusat di UK
 • Sokongan telefon UK dan Sembang Langsung
 • SysAdmins menjaga tiket anda dalam 1 jam pada waktu bekerja dan maksimum 24 jam.
 • Sokongan hebat, tidak ada penurunan di sini.

Harga

 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Pelan yang fleksibel
 • Mempunyai rancangan asas yang cukup murah
 • Bermula dari 2,99 £ / bln.
 • Pelan yang disertakan dengan semua ciri adalah £ 9,00

Kajian Latar Belakang

Heart Internet mempunyai panel kawalan khusus yang juga tersedia untuk peranti mudah alih sehingga anda dapat menguruskan laman web anda di mana sahaja. Banyak aplikasi 1 klik untuk pemasangan pantas dan banyak templat dan grafik percuma untuk digunakan semasa membina laman web anda. Terdapat juga pembangun laman web dan senarai spesifikasi semua teknologi yang dapat anda lihat dalam jadual perbandingan rancangan hosting di sini.

Berikut adalah beberapa perkhidmatan hosting laman web yang telah kami kaji dan kami mengesyorkan untuk anda:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

dan di sini anda boleh membaca ulasan hos web UK terbaik dan hosting WordPress Teratas kami di UK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map