Kajian Kinsta

8.3 Kedudukan keseluruhan
Teknologi canggih, Sokongan Pakar 24/7, Hosting WordPress Terurus

Kinsta adalah penyedia hosting WordPress terurus yang memanfaatkan teknologi canggih untuk menawarkan permulaan dan perniagaan mapan perkhidmatan teratas. Walaupun kekuatan Google Cloud Platform, Kinsta memberi jaminan bahawa pemindahan data anda selamat dan cepat. Tidak kira di mana anda berada, sokongan 24/7 mereka akan melindungi anda.

PROS
 • Kelajuan Lebih Laju
 • Rangkaian Selamat
 • Platform Awan Google
 • Penghijrahan Laman Percuma
 • Sandaran Automatik
 • Sokongan yang sangat baik
KEBURUKAN
 • Harga
 • Senibina Pelayan terhad
 • Kawalan minimum
9.7 Penarafan WordPress

Harga
$ 30
Bermula

Sekiranya anda adalah perniagaan kecil atau mempunyai laman web dengan lalu lintas yang tinggi, masuk akal untuk mendapatkan hosting WordPress yang dikendalikan oleh Kinsta. Semasa laman web anda berkembang, anda dapat membuat skala dengan mudah tanpa perlu risau tentang masa, kelajuan, keselamatan dan kemas kini. Berikut adalah rancangan yang ditawarkan Kinsta ke laman web berasaskan WordPress.

Pemula

Pelan ini sesuai untuk perniagaan dengan lawatan bulanan sekitar 20,000. Sumber pelayan memungkinkan untuk satu pemasangan WordPress, tetapi anda mendapat storan SSD hingga 3GB. SSD adalah storan berprestasi tinggi yang secara signifikan mengurangkan kependaman dan meningkatkan masa muat untuk pelawat laman web anda.

Dalam rancangan ini, Kinsta memberi anda penyimpanan CDN 50 GB percuma. Storan ini bertindak sebagai pengganti pelayan biasa anda dalam mengendalikan fail statik. Melalui penyimpanan CDN, anda akan menjimatkan sumber pelayan anda dengan mengurangkan jumlah permintaan muat pelayan. Ini bermanfaat semasa menyampaikan fail besar seperti pek pemasangan dan video.

Pelan Permulaan memberi anda cadangan harian dan titik sandaran manual. Ini berfungsi sebagai pengganti sekiranya laman web anda diretas dan sumber anda rosak.

Faedah lain yang diberikan dengan rancangan $ 30 sebulan ini termasuk:

 • Pengekalan sandaran selama 14 hari
 • Sokongan PHP 7
 • Sijil SSL percuma dan diimport
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari sekiranya anda menemui penyelesaian yang tidak sesuai untuk keperluan sumber anda.

Pro

Sekiranya anda mempunyai dua laman web dan mencari penyelesaian hosting, rancangan Kinsta Pro sesuai untuk anda. Pelan ini dapat menangani lawatan bulanan hingga 40,000 dan menawarkan storan SSD dan penyimpanan CDN percuma masing-masing 6 GB dan 100 GB.

Semasa memindahkan laman web anda dari host lain ke Kinsta, rancangan ini memberi anda migrasi percuma sarung tangan putih. Migrasi laman web anda dikendalikan oleh pasukan migrasi pakar Kinsta dari awal hingga akhir tanpa melibatkan anda banyak. Semasa mereka memindahkan laman web anda, anda tidak akan mengalami downtime dan laman web anda akan diberikan domain sementara sebelum disiarkan.

Satu perkara lagi yang diberikan oleh rancangan Pro kepada anda yang tidak sesuai dengan rancangan Pemula, adalah pengklonan laman web. Dengan ini, anda boleh membuat laman web baru sama ada dengan mengubah atau menyalin laman web yang ada. Ini adalah cara yang lebih murah untuk membuat laman web kerana menghilangkan keperluan untuk menulis skrip.

Kos rancangan ini adalah $ 60 sebulan dan anda mempunyai jaminan wang dikembalikan 30 hari.

Perniagaan 1

Sekiranya anda memproyeksikan lalu lintas laman web anda meningkat kepada kira-kira 100,000 lawatan setiap bulan, Perniagaan 1 akan memberi anda lebar jalur yang mencukupi untuk menangani permintaan muat. Anda boleh memasang sehingga 3 laman web berasaskan WordPress berkat storan SSD 10 GB dan CDN percuma 200 GB yang telah diperuntukkan oleh Kinsta rancangan ini.

Kelebihan Perniagaan 1 berbanding kedua-dua rancangan Starter dan Pro, adalah akses SSH. SSH merujuk kepada Secure Socket Shell dan menyediakan pentadbir anda akses selamat ke komputer jauh. Komunikasi melalui internet boleh menjadi tidak selamat sehingga menimbulkan risiko operasi anda. Namun, dengan akses SSH, anda yakin akan pengesahan yang kuat dan komunikasi data yang selamat antara komputer. Semua ini berharga $ 100 sebulan.

Perniagaan 2

Apabila perniagaan anda berkembang dan jumlah laman web yang anda miliki juga bertambah, anda perlu meningkatkan. Pelan perniagaan 2 mensasarkan perniagaan seperti itu. Anda boleh menampung sehingga 10 laman web dan menangani lalu lintas tanpa gangguan sehingga had 250,000 lawatan setiap bulan.

Storan SSD untuk rancangan $ 200 sebulan ini ialah 20 GB sementara storan CDN percuma adalah 300 GB. Ini memastikan laman web anda dimuat dengan cepat dan pelayan anda tidak terbeban. Perniagaan 2 memberi anda dua migrasi percuma sarung tangan putih yang menjimatkan kos yang besar.

Pekerja PHP setiap laman web dalam rancangan ini adalah 4. Ini bermaksud laman web anda dapat menangani permintaan serentak tanpa mengantri. Untuk mengehadkan masa yang diperlukan untuk memproses permintaan di laman web anda, batasi kod PHP dan selalu pastikan laman web anda sangat dioptimumkan.

Perniagaan 3

Pelan ini menangani dua kali ganda jumlah pemasangan WordPress yang dibenarkan untuk Perniagaan 2. Dengan kos $ 300 sebulan, Business 3 memberi anda penyimpanan SSD 30 GB dan CDN percuma 500 GB. Had trafik laman web adalah 400,000 lawatan sebulan dan anda mendapat sehingga 3 migrasi laman web percuma.

Pengekalan sandaran diperpanjang hingga 20 hari yang memberi anda lebih banyak masa untuk mengakses sumber sandaran anda.

Perniagaan 4

Penyelesaian ini dibuat khas untuk perniagaan besar dengan pemasangan sehingga 40 WordPress. Jumlah pelawat yang dapat anda kendalikan setiap bulan tanpa membebani sumber pelayan adalah 600,000. Walaupun storan CDN percuma tetap sama seperti dalam Perniagaan 3, anda mendapat 10 GB lebih banyak dalam storan SSD.

Metrik pekerja PHP setiap tapak berada pada 6 permintaan serentak. Di samping itu, anda mendapat 4 migrasi laman web percuma yang dilakukan oleh pasukan migrasi pakar.

Perusahaan 1

Sekiranya anda mempunyai 1 juta kunjungan sebulan, Enterprise 1 adalah penyelesaian yang disediakan untuk anda. Dengan rancangan ini, anda boleh memasang sehingga 60 laman WordPress, mana-mana 5 daripadanya memenuhi syarat untuk migrasi percuma. Storan SSD dan penyimpanan CDN masing-masing telah ditingkatkan hingga 80 GB dan 1000 GB.

Pengekalan sandaran adalah sebulan dan anda dapat menangani sehingga 8 permintaan serentak per laman web. Pelan ini berharga $ 600 sebulan.

Perusahaan 2

Ini adalah rancangan hosting tertinggi yang ditawarkan oleh Kinsta. Ini memberi anda ruang yang cukup untuk memasang hingga 80 laman WordPress. Ia juga dapat menangani salah satu jumlah lalu lintas tertinggi di industri hosting dengan 1.5 juta kunjungan sebulan.

Storan CDN adalah pada 1000 GB sementara storan SSD pada 120 GB. Setiap ciri lain adalah seperti Enterprise 1 kecuali untuk bilangan pekerja PHP di setiap laman web yang berjumlah 10 untuk rancangan $ 900 sebulan ini.

 • Kelajuan Lebih Laju
 • Rangkaian Selamat
 • Platform Awan Google
 • Penghijrahan Laman Percuma
 • Sandaran Automatik
 • Sokongan yang sangat baik

Mulakan dengan Kinsta sekarang.


Jaminan Wang Dikembalikan
30 hari
Ruang Cakera
3GB – 120GB
Nama domain
N / A
Lihat Rancangan
www.Kinsta.com/wordpress/

Kami belum mengkaji pilihan Hosting VPS untuk Kinsta kerana mereka tidak kelihatan seperti menawarkan jenis hosting ini.

Kami belum mengkaji pilihan Dedicated Hosting untuk Kinsta kerana mereka tidak ingin menawarkan jenis hosting seperti ini.

Semasa mencari penyelesaian hosting, ada faktor-faktor tertentu yang mesti ada di senarai anda seperti teknologi, keselamatan, dan sokongan. Syarikat hosting mempunyai rancangan yang merangkumi aspek-aspek ini dan terserah anda untuk memilih yang terbaik bergantung pada keperluan anda.

Kinsta adalah salah satu hosting WordPress terurus dengan ciri yang direka untuk pemula dan pembangun maju. Perkara yang baik mengenai Kinsta adalah bahawa setiap aspek teknikal WordPress diuruskan oleh pasukan mereka yang berpengalaman. Mereka mempunyai pengalaman gabungan lebih dari 10 tahun dan pasukan sokongan mereka tersedia 24/7.

Ini adalah penyelesaian tanpa masalah untuk perniagaan dan memberi anda ruang untuk meningkatkan ketika keperluan anda bertambah. Walaupun anda tidak mahir secara teknikal dengan pelayan dan bagaimana panel kawalan berfungsi, Kinsta tetap dapat berfungsi untuk anda kerana ciri-ciri mereka yang mudah digunakan. Hosting WordPress yang diuruskan memberi anda ketenangan fikiran yang anda perlukan untuk menumpukan perhatian pada perniagaan teras anda.

Gambaran Keseluruhan Kinsta

Kinsta WordPress hosting adalah penyelesaian yang menggunakan kekuatan Google Cloud Platform untuk menjadikan sumber laman web anda tersedia dalam talian. Fakta bahawa ia diuruskan, bermakna anda akan mempunyai lebih sedikit kerja dalam penyelenggaraan, pemantauan, dan bit teknikal pelayan yang lain. Ini secara tidak langsung meningkatkan produktiviti anda kerana memberi anda lebih banyak masa untuk fokus pada perniagaan teras anda.

Sekiranya anda tertanya-tanya sama ada anda akan mempunyai kawalan ke atas laman web anda dan sumber lain dalam talian, jawapannya adalah ya. Kinsta saya memberi anda gambaran keseluruhan papan pemuka di mana anda dapat melihat semuanya di satu lokasi. Dari sini, anda boleh mengesan lebar jalur, membuat sijil SSL, melihat statistik pelawat, dan analisis web penting yang lain.

Kinsta menggunakan teknologi terkini seperti PHP 7, Nginx, bekas perisian LXD, dan Maria DB untuk memberi anda masa pemuatan yang cepat di pelayan. Dari segi keselamatan, sumber web anda berada di bawah pemantauan dan pengawasan 24/7. Ini penting dalam menangkis serangan dan niat jahat.

Terlepas dari tumpukan pengembangan anda, Kinsta mempunyai infrastruktur perkakasan dan perisian pelayan untuk memastikan laman web anda berjalan dengan lancar.

Pelan Hosting WordPress Terurus Kinsta

Populariti WordPress menjadikan penyedia hosting menjadi pakar dan menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan. Ini bermaksud semua aspek teknikal anda dalam menguruskan WordPress diambil oleh tuan rumah anda. Kinsta adalah salah satu pemain terkenal di ruang ini. Mereka memiliki beberapa rancangan hosting untuk memenuhi berbagai keperluan perniagaan.

Penting untuk menyebut sejak awal bahawa seni bina pelayan dari semua rancangan ini khusus untuk WordPress. Rancangan WordPress terurus yang mereka tawarkan adalah:

 • Pemula – Ini menyediakan satu pemasangan WordPress dan sehingga 20,000 lawatan setiap bulan. Dengan kos $ 30 sebulan, anda mendapat storan SSD 3 GB dan storan CDN 50 GB.
 • Pro – Pelan ini memberi anda 2 pemasangan WordPress dan dapat menampung hingga 40,000 kunjungan setiap bulan. Harganya $ 60 sebulan dan menawarkan anda penyimpanan SSD 6 GB dan CDN 100 GB percuma.
 • Perniagaan 1 – Pakej ini mempunyai slot untuk 3 pemasangan WordPress, memberi anda akses SSH, storan SSD 10 GB, dan CDN percuma 200 GB. Ia sesuai untuk laman web dengan lawatan hingga 100, 000 sebulan. Kosnya $ 100 sebulan.
 • Perniagaan 2 – Penyelesaian ini membolehkan sehingga 10 pemasangan WordPress dan 250,000 lawatan setiap bulan. Dengan storan SSD dan CDN 20 GB dan 300 GB masing-masing, pelayan anda akan ditinggalkan dengan sedikit. Ini akan meningkatkan kelajuannya. Kos untuk rancangan ini ialah $ 200 sebulan.
 • Perniagaan 3 – Ini untuk perniagaan yang cukup besar dengan anggaran kunjungan hingga 400,000. Anda boleh memasang 20 laman web WordPress dan menikmati penyimpanan CDN hingga 500 GB. Kosnya ialah $ 300 sebulan.
 • Perusahaan 1 – Perusahaan besar-besaran dengan satu juta kunjungan setiap bulan dapat memilih rancangan ini. Ia membolehkan sehingga 60 pemasangan WordPress dan memberi anda penyimpanan SSD 80 GB dan penyimpanan CDN 1000 GB. Kosnya adalah $ 600 sebulan.
 • Perusahaan 2 – Ini adalah rancangan tertinggi di bawah penyelesaian WordPress yang diuruskan oleh Kinsta. Ini memberi anda ruang untuk memasang hingga 80 laman web dan dapat menampung hingga 1.5 juta kunjungan setiap bulan. Storan SSD dan CDN, masing-masing berada pada 120 GB dan 1000 GB. Ini akan dikenakan biaya $ 900 sebulan.

Semua rancangan membolehkan anda memilih pusat data daripada 17 pusat di bawah platform awan Google. Anda juga yakin akan sokongan pakar, rangkaian yang sangat selamat dan pantas. Semasa mengembangkan laman web anda, menala, menguji, atau mengubahnya, anda dapat memanfaatkan kawasan pementasan. Pentadbiran laman web yang kuat melalui pentadbir Kinsta akan memberi anda ciri-ciri yang hebat tetapi mudah digunakan.

Kelebihan dari Web Hosting Kinsta

Kinsta telah membina pengalaman mereka dari masa ke masa dan hari ini, mereka adalah antara penyedia hosting WordPress teratas dalam industri ini. Mereka telah menangani masalah yang dialami oleh kebanyakan perniagaan dan mengemas penyelesaian yang disasarkan. Berikut adalah beberapa kelebihan utama yang mereka bawa.

Kelajuan Lebih Laju

Pelayan hosting WordPress yang diurus Kinsta dikonfigurasikan khas untuk WordPress. Seni bina direka dengan teknologi seperti Nginx, bekas perisian LXD, PHP 7, dan Maria DB. Teknologi ini memastikan pemuatan lebih cepat untuk sumber laman web.

Selain itu, melalui pengasingan sumber, Kinsta memperuntukkan kuota beban dan memori CPU untuk proses tertentu. Ini bermaksud setiap aplikasi yang berjalan di pelayan hanya menggunakan sumber yang diberikan dan oleh itu tidak boleh mengganggu proses lain. Ini melindungi pelayan dan mempercepat masa akses laman web.

Rangkaian Selamat

Keselamatan adalah keutamaan bagi penyelesaian hosting. Di pihak Kinsta, mereka mempunyai tindakan aktif dan pasif yang dirancang untuk menghentikan serangan dan kegiatan jahat lainnya. Pasukan sokongan memantau prestasi pelayan 24/7 dan dapat mengesan aktiviti yang mencurigakan dengan cepat. Beberapa langkah keselamatan yang mereka buat termasuk:

 • Pencegahan Serangan DDoS – Serangan DDoS bertujuan untuk menjadikan sumber laman web anda di luar talian atau menjadikannya tidak dapat digunakan. Kinsta dikuasakan oleh Google Cloud Platform yang memberi mereka akses ke 17 pusat data global mereka. Ini menyebarkan aset organisasi termasuk laman web anda, sehingga meningkatkan daya tahan pelayan mereka terhadap serangan DDoS.
 • Sekatan Berasaskan Perisian – Ini adalah langkah-langkah yang dilaksanakan untuk mengelakkan program yang tidak dibenarkan berjalan di pelayan atau komputer anda. Ini memastikan sumber laman web anda dilindungi daripada ancaman keselamatan dan akses oleh penggodam. Melalui pendaftaran pemandu, mereka memastikan setiap perisian diuji dan berfungsi dengan baik sebelum dibenarkan berjalan di pelayan anda.
 • Sokongan SSL – Pasukan pakar di Kinsta dapat membantu anda membuat permintaan penandatanganan sijil SSL, pemasangan, konfigurasi, dan pembaharuan sijil. Ini memberi jaminan kepada pelawat anda bahawa maklumat mereka selamat bersama anda. Pada gilirannya, ini meningkatkan keyakinan, meningkatkan kunjungan kembali, dan meningkatkan jarum penukaran anda.
 • Hardware Firewall- Langkah ini mengamankan rangkaian komputer anda dengan menghalang akses dan penggunaan sumber web yang tidak dibenarkan. Firewall perkakasan tidak menggunakan sumber sehingga tidak mempengaruhi prestasi pelayan.
 • Pemantauan Waktu – Anda boleh mendapat ketenangan hati mengetahui bahawa seorang pakar mengawasi laman web anda. Pasukan pengawasan berada di 17 lokasi yang berbeza dan bekerja di seluruh benua dengan pemeriksaan waktu selang satu minit. Apabila laman web anda dimatikan, atau ancaman keselamatan dikesan, anda mendapat pemberitahuan e-mel atau SMS.

Platform Awan Google

Kinsta memanfaatkan Google Cloud Platform untuk mengoptimumkan prestasi rangkaian awan anda. Melanggan hosting WordPress yang diuruskan secara automatik menjadikan anda berada di Tingkat Premium. Kelebihan tahap ini adalah pengangkutan data, kolaborasi, dan produktiviti yang selamat dan pantas.

Platform Awan Google mempunyai 17 pusat data global yang memastikan sumber laman web anda selamat. Semasa perniagaan anda berkembang, platform ini membolehkan anda meningkatkan sumber daya anda.

Penghijrahan Laman Percuma

Semasa memindahkan laman web anda dari host lain ke Kinsta, anda tidak akan mengalami downtime. Perkara ini sangat penting jika perniagaan anda mempunyai jumlah kunjungan yang tinggi kerana waktu rehat boleh dikenakan.

Semasa penghijrahan, pasukan akan menetapkan laman web anda sebagai domain sementara dan mengesahkan bahawa semuanya berfungsi dengan betul sebelum menyiarkannya secara langsung.

Sandaran Automatik

Di Kinsta, laman web anda akan disandarkan setiap hari. Ini bermaksud sekiranya yang terburuk berlaku, akan ada cadangan untuk membantu anda mengembalikan laman web anda. Sama ada laman web anda disiarkan secara langsung atau berperingkat, anda akan mendapat keuntungan daripada sandaran automatik.

Sandaran tambahan juga tersedia dengan bayaran tambahan. Laman web anda boleh disandarkan setiap jam atau sekali setiap 6 jam. Sekiranya laman web anda sangat dinamik atau anda sering membuat perubahan, ini boleh menjadi tambahan yang bermanfaat.

Sokongan yang sangat baik

Pasukan sokongan Kinsta tersedia 24/7 dan dapat melayani anda tanpa mengira di mana anda berada di dunia. Komunikasi mereka cepat dan jelas. Melalui sistem komunikasi terpadu mereka, staf sokongan bergerak di antara pergeseran menyerahkan masalah yang belum selesai dengan lancar. Ini bermakna anda tidak perlu mengulangi diri anda setiap kali masalah anda diserahkan kepada kakitangan yang masuk.

Keburukan

Hosting WordPress yang dikendalikan Kinsta, walaupun sangat baik, mempunyai beberapa kelemahan. Bidang utama yang menjadi perhatian adalah sekitar harga, had, dan kawalan.

Harga

Berbanding dengan hosting bersama, rancangan hosting WordPress yang dikendalikan yang ditawarkan oleh Kinsta agak mahal. Sebagai permulaan, anda boleh mendapatkan rancangan hosting bersama dengan harga hanya $ 3,95 sebulan, tetapi di Kinsta, paling sedikit yang anda dapat ialah $ 30 sebulan.

Walau bagaimanapun, menjalankan laman web WordPress yang besar dilengkapi dengan bahagian kos dalaman yang setara termasuk gaji kepada kakitangan pentadbiran sistem. Sekiranya anda mempertimbangkan semua ini, hosting WordPress yang dikendalikan masih merupakan pilihan yang baik.

Senibina Pelayan Terhad

Semua rancangannya didasarkan pada seni bina pelayan WordPress dan ini bermakna anda dibatasi untuk menjalankan laman web WordPress sahaja. Sekatan berasaskan perisian yang dilaksanakan oleh Kinsta mengehadkan beberapa pemalam WordPress sehingga mengurangkan rasa penuh pengalaman WordPress.

Oleh itu, penting untuk diingat bahawa Kinsta hanya menyekat pemalam yang berpotensi mendedahkan laman web anda kepada ancaman keselamatan atau memperlahankannya. Oleh itu, batasan tidak sepenuhnya merugikan jika anda memilih untuk menjalankan laman web WordPress.

Kawalan Minimum

Selain dari My Kinsta yang memberi anda gambaran keseluruhan sumber web anda dan kemampuan untuk mengesan lebar jalur anda, anda tidak mempunyai kawalan penuh terhadap pengurusan laman web anda. Aspek teknikal semuanya dikendalikan oleh pasukan di Kinsta sehingga anda tidak mempunyai banyak masalah.

Isu kawalan bukan hanya dengan Kinsta, tetapi merupakan ciri unik dengan semua hosting WordPress yang dikendalikan. Sebenarnya, itu adalah titik penjualan utama mereka, untuk mengurangkan kerumitan bagi anda.

Kesimpulannya

Hosting WordPress yang dikendalikan adalah penyelesaian hosting yang layak untuk perniagaan besar dan kecil. Kecuali anda hanya menjalankan blog, di mana anda boleh memilih hosting WordPress biasa, hosting WordPress yang dikendalikan menjadikan banyak perniagaan.

Seperti biasa, pastikan anda menyenaraikan semua keperluan anda dan memadankannya dengan rancangan yang betul. Kegagalan untuk melakukan ini mungkin menyebabkan anda melanggan pelan yang lebih tinggi dengan keperluan yang lebih sedikit atau pelan yang lebih rendah namun anda mempunyai banyak keperluan.

Landskap perniagaan berubah dengan cepat, dan perkhidmatan luar menjadi lebih menarik. Anda tidak mampu mengawasi aktiviti teras anda tetapi di sisi lain, anda sedang berusaha untuk menguruskan bahagian teknikal perniagaan anda. Hosting WordPress yang diuruskan adalah penyelesaian untuk ini dan Kinsta telah membuat anda melalui banyak rancangan dari Starter to Business hingga Enterprise.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map