Kajian LiquidWeb

9.2 Kedudukan keseluruhan
Prestasi Tinggi VPS, WP dan Dedicated Hosting

Sebagai syarikat web hosting yang dikendalikan, LiquidWeb telah menguasai ruang ini yang kini mempunyai 3 pusat data yang dimiliki sepenuhnya dan lebih dari 30,000 pelanggan tersebar di lebih dari 150 negara. Penyelesaian hosting web yang inovatif, berkualiti dan bertarget pelanggan berlapis dengan sokongan pelanggan premium. Mereka memenuhi perniagaan di seluruh spektrum dari perusahaan kecil hingga syarikat multinasional.

PROS
 • Pelbagai Penyelesaian Web Hosting
 • Sokongan Pelanggan yang Luar Biasa
 • Penghijrahan Percuma
 • Pusat Data yang mantap
 • Bulatkan Pemantauan Proaktif Jam
 • Alat dan Perkhidmatan Inovatif
KEBURUKAN
 • Sangat Berharga
 • Tanpa Hosting Berkongsi
9.4 Penilaian Blog

Harga
$ 34.5

Adakah anda ingin memulakan blog dan tidak pasti bagaimana untuk melakukannya atau ke mana menjadi tuan rumahnya? Jangan risau kerana ini adalah jalan yang sering dikunjungi oleh ramai blogger pemula. Walaupun benar bahawa pasar dipenuhi dengan banyak pilihan hosting blog, memilih yang tepat boleh menjadi tugas yang menegangkan dan luar biasa.

LiquidWeb adalah salah satu jenama terkemuka di dunia di ruang hosting blog. Mereka telah membantu beribu-ribu pemilik laman web dari seluruh dunia untuk meletakkan blog mereka di platform mereka. Satu perkara yang anda boleh yakin ialah kandungan dan blog anda akan sentiasa selamat dengan LiquidWeb. Ini kerana pendekatan proaktif yang digunakan syarikat untuk mencegah masalah dan bukannya menunggu sehingga ia berlaku untuk mereka bertindak balas.

Platform WordPress di mana LiquidWeb menjadi tuan rumah blog anda dilengkapi dengan perawatan proaktif yang terdiri daripada:

 • Monitor perisian hasad
 • Monitor pasca sandaran
 • Monitor peningkatan pra-PHP
 • Monitor peningkatan pra-pemalam

Kelebihan lain yang akan anda nikmati dengan pakej hosting blog LiquidWeb termasuk:

Kelajuan Pemuatan yang Dioptimumkan – Untuk memastikan kelajuan pemuatan yang lebih cepat untuk halaman blog anda, LiquidWeb menggunakan teknik seperti pemampatan gambar, caching di seluruh laman web, dan pemuatan gambar yang tertunda.

Masa Dijamin – Untuk menjadikan blog anda dapat dilihat oleh khalayak sasaran anda setiap saat, pasukan sokongan dan juruteknik backend telah meletakkan beberapa lapisan sandaran.

Central Multiple Blog Management – LiquidWeb mempunyai kerjasama yang mantap dengan iThemes dan ini bermaksud anda boleh menguruskan beberapa laman blog dengan cara yang sama seperti anda menguruskan satu laman web.

Dengan LiquidWeb, anda memilih rakan kongsi yang mudah dijangkau dan dapat membantu anda memaksimumkan prestasi dan memberi anda peluang untuk memperkembangkan seni bina hosting anda semasa penonton anda bertambah.

 • Untuk hosting 10 laman web atau lebih (bukan untuk pemula)
 • Kelajuan Pemuatan yang Dioptimumkan
 • Waktu Masa Dijamin
 • Pengurusan Blog Pelbagai Pusat
 • Urus sebanyak 100 laman web semudah anda menguruskan satu laman web. Sebarkan kemas kini ke banyak laman web dengan satu klik.

.


Jaminan Wang Dikembalikan
Pampasan 10x
Ruang Cakera
100GB – 300GB
Nama domain
N / A
9.9 Penilaian Dedikasi

Harga
$ 189

Sekiranya anda mempunyai laman web e-dagang dengan trafik yang tinggi, anda memerlukan penyelesaian hosting yang memberikan anda prestasi terbaik. LiquidWeb mempunyai penyelesaian hosting pelayan khusus yang kaya dengan ciri yang berasaskan Linux dan Window. Pelayan ini menjamin anda 100% uptime rangkaian Pemantauan Sonar proaktif 24/7, pengerasan pelayan melalui ServerSecure dan Sokongan Heroik.

Anda mempunyai fleksibiliti untuk memilih dari kumpulan terkawal sepenuhnya yang telah dikonfigurasi sebelumnya atau penyelesaian yang disesuaikan yang membolehkan anda mengendalikan pelayan khusus anda sendiri, tetapi masih mendapat sokongan.

Kelebihan Hosting Pelayan Dedicated

Penyelesaian hosting pelayan khusus dilengkapi dengan pelbagai kelebihan dan ciri nilai untuk wang. Beberapa aspek yang luar biasa termasuk:

Pelayan Pemproses Tunggal dan Dwi

Pelayan pemproses tunggal memberikan pelanggan keselamatan terkunci dan prestasi tinggi untuk mana-mana laman web. Pakej ini bagus untuk hosting pangkalan data, hos pelayan fail, dan laman web dengan trafik tinggi. Harga mereka bermula pada $ 199 sebulan.

Pemproses dual sebaliknya menggunakan kuasa pemprosesan yang lebih banyak untuk memenuhi keperluan laman web yang paling menuntut. Anda boleh memilih pelayan khusus pemproses dua jika anda menghoskan banyak laman web atau anda mahukan penyelesaian hosting pangkalan data yang besar. Pakej termurah untuk pemproses dua bermula pada $ 399 sebulan.

CDF CloudFlare

LiquidWeb memberikan pelanggan tanpa pengurusan tambahan pengurusan penuh salah satu CDN paling mantap di seluruh dunia. Ini membantu meningkatkan kelajuan dan keselamatan laman web anda.

Sandaran terbina dalam

Setiap pelayan khusus mempunyai sandaran tempatan terbina dalam. Di samping itu, anda boleh membeli lapisan perlindungan sandaran tambahan melalui sistem Guardian Backup.

Keselamatan yang dipertingkatkan

Untuk memastikan bahawa sumber laman web anda termasuk data pelanggan selamat, LiquidWeb menyertakan ServerSecure dengan setiap pembelian pelayan khusus.

Kesimpulannya

Dengan pasukan arkitek penyelesaian, LiquidWeb mempunyai apa yang diperlukan untuk menyokong anda melalui penyelesaian kaya ciri yang terus dikemas kini dan dikendalikan secara profesional. Satu-satunya bidang yang menjadi perhatian ialah harga tinggi yang dikenakan untuk penyelesaian ini. Namun, seperti perkhidmatan berkualiti apa pun, anda membayar untuk apa yang anda dapat.

 • Lebar jalur masuk dan pilihan OS PERCUMA
 • Intel Xeon dengan teras 4-28 dan ram 8GB – 125.8GB
 • Storan SSD sepantas kilat dalam RAID1 atau RAID10
 • Konfigurasi tersuai dengan SSD dan penyediaan segera
 • CDN CloudFlare percuma, sandaran, perlindungan DDoS dan keselamatan yang dipertingkatkan ServerSecure ™

.


Jaminan Wang Dikembalikan
Pampasan 10x
Ruang Cakera
250GB – 500GB SSD
Nama domain
N / A
9.8 Penilaian VPS

Harga
$ 59

Penyelesaian hosting pelayan peribadi maya (VPS) yang ditawarkan oleh LiquidWeb boleh dikatakan salah satu yang paling popular di kalangan pelanggan mereka. Salah satu sebab di sebalik ini adalah bahawa rancangan mereka bermula dengan harga yang jauh lebih rendah berbanding yang lain dan ini adalah satu-satunya jendela masuk ke penyelesaian hosting premium LiquidWeb selepas penamatan hosting bersama mereka pada bulan April 2016.

Pelanggan di penyelesaian hosting VPS mempunyai akses ke platform Linux dan Windows dan menikmati fleksibiliti pilihan dari pelbagai templat sistem operasi termasuk Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS 6,7 dan juga Windows Server 2012 R2. Walaupun hosting VPS diuruskan secara teras, LiquidWeb juga memastikan bahawa pelanggan mempunyai akses kepada pilihan yang diuruskan sendiri.

Kelebihan Hosting VPS Terurus

Penyelesaian ini memberi anda prestasi pelayan khusus di satu pihak dan fleksibiliti hosting awan di pihak lain.

Pelbagai rancangan memastikan anda mendapat apa yang anda cari dari segi prestasi dan harga. Terdapat rancangan pelayan persendirian maya 2 GB, 4 GB, 8 GB, antara pemproses 2 hingga 8 teras dan ruang cakera SSD hingga 300 GB.

Semua rancangan hosting VPS disokong oleh 100% Sokongan Pahlawan AS yang tersedia melalui e-mel, sembang, dan telefon 24/7.

Berbanding dengan pesaing mereka seperti Amazon, DigitalOcean, dan Rackspace, VPS LiquidWeb menonjol. Penyelesaian hosting VPS dilengkapi dengan nama domain percuma, sijil SSL percuma, serta cPanel, pengurus webhost, dan plesk.

Kekurangan Hosting VPS LiquidWeb

Harga menonjol sebagai penghalang utama kepada pelanggan yang ingin berpindah ke penyelesaian hosting ini. Pakej termurah di bawah VPS berharga $ 59 sebulan. Sekiranya anda mempertimbangkan peningkatan seperti lebar jalur, sistem operasi, sandaran harian, dan IPS tambahan, anda pasti akan membelanjakan lebih banyak.

Untuk pemula, bahagian asas pengetahuan kelihatan rawak dan merangkumi trend semasa yang boleh dicari oleh sesiapa sahaja. Sekiranya kategori dapat diperluas sehingga pelanggan dapat memiliki akses ke panduan rujukan dan jawaban berdasarkan paket hosting mereka, itu dapat membantu.

Kesimpulannya

Seperti biasa, kualiti perkhidmatan LiquidWeb adalah yang terbaik, tetapi pada harga yang tinggi. Sekiranya anda mencari masa penggunaan, kebolehpercayaan dan perkakasan premium dan kosnya tidak menjadi masalah, maka ini adalah penyedia terpuji.

 • Pelbagai rancangan sesuai dengan permintaan anda
 • Prestasi dan kelenturan pelayan yang luar biasa
 • 100% Sokongan Pahlawan yang berpusat di AS

.


Jaminan Wang Dikembalikan
Pampasan 10x
Ruang Cakera
40GB – 300GB
Nama domain
N / A
9.3 Penarafan WordPress

Harga
$ 34.5

Mengikut populariti WordPress, LiquidWeb memilih untuk mengkhususkan diri dalam sistem pengurusan kandungan ini dan menawarkan hosting WordPress. Ringkasnya, syarikat ini memberikan perkhidmatan concierge di mana aspek teknikal menguruskan WordPress anda dikendalikan secara dalaman oleh LiquidWeb. Idea di sebalik penyelesaian hosting ini adalah menawarkan pengalaman tanpa gangguan sehingga fokus anda dapat 100% menjalankan perniagaan anda.

Kelebihan Hosting WordPress Terurus

Hosting WordPress sangat mengagumkan dan di LiquidWeb, ia lebih menarik. Antara kelebihan penyelesaian ini termasuk:

Blazing Fast Speeds – Pelayan hosting WordPress yang dikendalikan dikonfigurasikan khas untuk WordPress. Walaupun laman web anda mengalami lonjakan lalu lintas, kelajuannya tidak berubah.

Kandungan dan Keselamatan Tapak – Pasukan pakar LiquidWeb berusaha mencegah masalah daripada mempengaruhi prestasi laman web anda. Mereka menawarkan perawatan proaktif ke semua laman web di bawah penyelesaian hosting WordPress. Mereka mempunyai monitor Malware, monitor backup post, monitor peningkatan pra-plugin, dan monitor peningkatan pra-PHP.

Pengurusan Laman web Dipermudah – Kerjasama antara LiquidWeb dan iThemes menjadikan pelanggan mudah menguruskan sekumpulan laman web seolah-olah mereka menguruskannya. Dengan satu klik, anda boleh menggunakan rangkaian kemas kini ke banyak laman web.

Kemas kini Plugin – Penyelesaian hosting WordPress yang dikendalikan di LiquidWeb membantu dalam mengemas kini pemalam. Mereka bahkan melangkah lebih jauh untuk menguji kemas kini untuk anda menggunakan alat perbandingan visual canggih untuk memastikan tidak ada yang berubah. Hanya setelah meluluskan kemas kini, maklumat tersebut akan berlaku di laman web anda.

Kekurangannya

Dari segi kos, adalah mahal untuk melanggan penyelesaian hosting WordPress LiquidWeb yang diuruskan. Pelan termurah yang ditawarkan syarikat ialah $ 119 sebulan.

Oleh kerana seni bina pelayan disesuaikan untuk platform WordPress, menjalankan laman web lain, yang bukan berasaskan platform WordPress boleh menjadi cabaran.

Keputusan

Sekiranya anda jenis pemilik laman web yang tidak suka memberi kawalan kepada orang lain, maka penyelesaian hosting ini bukan untuk anda. Jika tidak, penyelesaian hosting WordPress LiquidWeb adalah salah satu yang terbaik dari segi prestasi.

 • Kepantasan Berkelajuan Tinggi
 • Keselamatan Kandungan dan Tapak
 • Pengurusan Laman web Diperlukan
 • Kemas kini Pemalam

.


Jaminan Wang Dikembalikan
Pampasan 10x
Ruang Cakera
100GB – 300GB
Nama domain
N / A

LiquidWeb adalah sebuah syarikat hosting web terurus yang telah beroperasi di domain ini dari tahun 1997, yang kini memiliki 3 pusat data yang dimiliki sepenuhnya dan lebih 30,000 pelanggan tersebar di lebih 150 negara. Sebagai salah satu kekuatan hebat dalam industri hosting web, LiquidWeb telah menunjukkan dedikasi yang teguh untuk merancang dan meluncurkan beberapa produk hosting terbaik berlapis dengan sokongan pelanggan premium.

Dengan 20 tahun pengalaman di belakangnya, LiquidWeb telah melalui transformasi dalam industri teknologi termasuk gelembung teknologi pada awal tahun 2000-an. Dari awal yang sederhana, syarikat ini telah berkembang dan mempelbagaikan perkhidmatan web hostingnya untuk memenuhi perniagaan di seluruh spektrum dari perusahaan kecil hingga syarikat multinasional.

Semasa mencari syarikat hosting web, salah satu aspek yang tidak dapat anda abaikan adalah bagaimana landasan syarikat dari segi luas dan mendalamnya perkhidmatan yang ditawarkannya. LiquidWeb telah memantapkan dirinya sebagai pihak berkuasa di bidang ini dengan menawarkan lebih banyak daripada keperluan hosting. Rangkaian produknya merangkumi:

 • Hosting WordPress Terurus
 • Hosting Pelayan peribadi maya (VPS)
 • Hosting Khusus
 • Cloud Hosting

Untuk menyokong produk di atas, syarikat juga menawarkan perkhidmatan seperti penyimpanan dan sandaran, perkhidmatan rangkaian, perkhidmatan perisian, perkhidmatan pemantauan, perkhidmatan keselamatan, hosting surat dan pengurusan log. Dengan janji untuk menyediakan penyelesaian hosting web yang boleh dipercayai, syarikat ini telah mempekerjakan lebih dari 400 staf sokongan di lokasi untuk memenuhi pangkalan pelanggan globalnya yang terus berkembang.

Kelebihan LiquidWeb

Banyak yang telah diperkatakan mengenai kesulitan yang ditempuh oleh calon pelanggan dalam usaha mencari penyelesaian web hosting yang sesuai dengan keperluan bisnis mereka. Secara besar-besaran, LiquidWeb memiliki apa yang diperlukan dari segi portfolio produk, perkhidmatan pelanggan, dan saluran penghantaran untuk memenuhi keperluan penyelesaian web dan penyelesaian internet anda. Antara bidang di mana LiquidWeb excel merangkumi:

Pelbagai Penyelesaian Web Hosting

LiquidWeb mempunyai jejak di setiap kategori produk web hosting kecuali untuk web hosting bersama. Sebagai contoh, penyelesaian hosting awan mereka memberi kelebihan kepada perniagaan meningkatkan infrastruktur mereka sebagai tindak balas kepada peningkatan lalu lintas. Ini sangat penting dalam perniagaan yang mempunyai penjualan bermusim dan yang prestasinya dipengaruhi oleh kenaikan dan penurunan kitaran perniagaan.

Kerana risiko keselamatan dan masa henti pelayan, anda mungkin lebih suka menyewa pelayan fizikal untuk menghoskan laman web anda. LiquidWeb mempunyai hosting khusus yang menjamin anda bahawa hanya laman web anda yang akan dihoskan di pelayan dan dengan itu anda tidak akan berkongsi sumber dengan sesiapa pun. Dengan perkhidmatan ini, anda tidak mungkin melihat laman web anda semakin perlahan.

Sekiranya anda mencari sepotong hosting khusus dan hosting bersama, penyelesaian hosting pelayan peribadi maya (VPS) di LiquidWeb mungkin merupakan pertaruhan terbaik anda. Oleh kerana setiap pelayan peribadi maya berkongsi beberapa sumber perkakasan dengan yang lain, anda mempunyai bahagian sumber komputer yang khusus. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa tidak ada jiran hosting anda yang akan menjatuhkan laman web anda. Terdapat pelbagai rancangan di bawah hosting VPS dengan harga termurah serendah $ 59 sebulan.

Sama ada anda seorang pemula atau multinasional yang mapan, salah satu kebenaran asas yang tidak dapat anda tolak adalah kenyataan bahawa WordPress secara beransur-ansur menjadi platform penyusun laman web Google. Populariti WordPress mendorong LiquidWeb untuk menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan. Melalui penyelesaian hosting ini, syarikat mengambil tanggungjawab untuk memastikan semua pemasangan WordPress anda tetap laju selain melindungi laman web anda dari sebarang ancaman keselamatan dan celah yang mungkin dimanfaatkan oleh penggodam.

Tanpa mengira industri, skala perniagaan, dan niche anda, kemungkinan anda akan mendapati salah satu penyelesaian hosting ini sangat berguna.

Sokongan Pelanggan yang Luar Biasa

Sekiranya terdapat aspek yang dibanggakan oleh LiquidWeb, adakah Sokongan Heroik 24/7/365 mereka yang terdiri daripada lebih daripada 400 juruteknik. Pasukan ini mempunyai kedua-dua juruteknik Bertauliah Windows dan Linux yang tersedia di telefon atau sembang langsung dengan masa tindak balas di bawah 59 saat. Mereka juga mempunyai pangkalan pengetahuan yang luas sekiranya anda ingin melayari.

Dalam dunia di mana sokongan pelanggan dibuat secara automatik dan penyedia perkhidmatan semakin mengadopsi antara muka bukan manusia, ada baiknya memiliki pasukan profesional berpengetahuan yang dapat melayani pelanggan. LiquidWeb telah mencetak banyak gol dalam ini.

Penghijrahan Percuma

Adakah anda pernah menghoskan laman web anda dengan penyedia yang secara harfiah menahan anda, menuntut pembayaran untuk anda berhijrah ke pelayan mereka? Nah, LiquidWeb telah melampaui itu. Sebenarnya, mereka mempunyai pasukan yang bersedia untuk membantu anda untuk berpindah dari tuan rumah anda sekarang. Penghijrahan hosting web boleh menjadi proses yang agak kabur dan melainkan jika anda diberi bantuan berkualiti, anda akan kecewa. Melalui sembang langsung, anda boleh mendapatkan bantuan mengenai perkara ini di LiquidWeb.

Pusat Data yang mantap

LiquidWeb mempunyai 3 kemudahan pusat data yang dimiliki dan dikendalikan secara peribadi. Kemudahan ini dikendalikan sepanjang masa oleh juruteknik yang sangat terlatih sehingga menawarkan salah satu masa tindak balas terpantas teratas yang pernah disaksikan oleh industri ini.

Untuk menambah ini, pusat data mempunyai banyak zon untuk kelebihan tambahan dan dilengkapi dengan kuasa berlebihan, rangkaian penyejukan dan sistem keselamatan. Apa artinya ini bagi anda sebagai perniagaan adalah anda dapat yakin pada bila-bila masa, maklumat anda selamat. Kegagalan satu pusat data tidak memberi kesan terhadap keselamatan data dan prestasi laman web anda.

Bulatkan Pemantauan Proaktif Jam

Keseluruhan intipati memiliki laman web adalah supaya anda dapat terus dalam talian. Bergantung pada skala perniagaan anda dan pergantungannya di internet, walaupun satu minit di luar talian boleh mengakibatkan kerugian besar. LiquidWeb mempunyai sistem pemantauan luar biasa yang dikenal sebagai Sonar Monitoring yang secara harfiah mengimbas web untuk sebarang masalah. Sekiranya pasukan pemantau menyedari masalah, mereka akan mengatasinya secara proaktif sehingga anda tidak menyedari masalah yang pernah ada. Pemantauan dilakukan secara menyeluruh dan menyentuh komponen perisian dan perkakasan.

Alat dan Perkhidmatan Inovatif

Untuk setiap persekitaran hosting mereka, LiquidWeb telah membuat alat yang menjadikan pengalaman hosting menarik bagi pelanggan mereka. Perniagaan diberi akses ke konsol pengurusan yang mudah digunakan yang membolehkan mereka mengawasi perkembangannya di peringkat pelayan dan laman web pada satu-satu masa. Antara alat ini termasuk:

 • Sandaran Berterusan – Tidak cukup ditekankan bahawa keselamatan data sangat penting dalam operasi perniagaan anda. Melalui Penyelesaian Pemulihan & Pemulihan Guardian mereka, LiquidWeb memberikan sandaran luar laman web yang luar biasa yang terus menerus menangkap keseluruhan konfigurasi sistem anda sehingga anda dapat mengakses maklumat pemulihan yang anda perlukan.
 • Pemasangan Satu Klik – Sekiranya anda ingin memulakan blog atau hanya perlu menghidupkan laman web anda, pemasangan satu klik menjadikan laman web anda sangat mudah untuk dipasang dan menjalankannya. Beberapa skrip yang anda dapati termasuk WordPress, Drupal, Magento, MediaWiki, dan Joomla.
 • Antara Muka Pengurusan – LiquidWeb menyedari bahawa beberapa pelanggan adalah orang asli DIY dan mereka suka menguruskan hal itu sendiri. Inilah sebabnya selain sokongan 24/7 yang mereka berikan, mereka juga membolehkan anda mengakses statistik laman web dan maklumat penagihan anda, membuat pelayan, dan melakukan lebih banyak lagi melalui antara muka pengurusan interaktif mereka.
 • Perkhidmatan Keselamatan– LiquidWeb memandang serius keselamatan data. Mereka menawarkan kepatuhan PCI, sijil SSL, Firewall, dan VPN selamat sehingga anda dapat dilindungi pada satu-satu masa tertentu. Manfaat yang dapat anda peroleh dari langkah keselamatan tahap tinggi tersebut ialah lalu lintas yang masuk ke laman web anda akan yakin bahawa mereka berinteraksi dan meninggalkan maklumat di portal yang selamat. Dengan adanya kompromi keselamatan pelanggan dan kecurian identiti yang semakin meningkat, ia membantu bergantung kepada penyedia perkhidmatan yang mematuhi semua piawaian keselamatan.

Mengapa LiquidWeb mungkin tidak sesuai untuk anda

Banyak yang telah dinyatakan mengenai positif LiquidWeb, kini saatnya untuk melihat kelemahan penyedia hosting web ini. Terdapat beberapa perkara yang menjadikan LiquidWeb tidak diingini.

Sangat Berharga

Perniagaan yang mencari penyelesaian web hosting biasanya mempunyai tujuan tertentu yang ingin mereka capai dan salah satunya adalah harga. Oleh kerana tidak ada pembuat keputusan yang mendasarkan pemilihan mereka semata-mata pada harga, itu adalah komponen penting. LiquidWeb mempunyai penyelesaian hosting utama yang sangat baik dan sokongan terbaik. Walau bagaimanapun, harga mereka sedikit lebih tinggi berbanding pesaing mereka dan jauh dari jangkauan terutamanya untuk perniagaan permulaan dan halaman peribadi.

Untuk memberi anda gambaran mengenai harga mereka, pertimbangkan perkara berikut:

 • Penyelesaian pelayan khusus yang diuruskan bermula pada $ 199 sebulan. Pakej tertinggi dalam penyelesaian hosting ini adalah kumpulan khusus yang memberi anda RAM 64 GB, lebar jalur 5 TB, pemacu sandaran SATA 1TB, dan pemacu utama SSD 2 × 250 GB semuanya pada $ 509 sebulan.
 • Hosting VPS – Penyelesaian ini mempunyai 4 rancangan dengan minimum $ 59 sebulan dan tertinggi pada $ 219 sebulan.
 • Cloud hosting – Ini bermula pada $ 159 sebulan dan rancangan tertinggi mereka berharga $ 309 sebulan. Berbanding dengan pesaing mereka, LiquidWeb mahal dan ini berpotensi melarang orang mengakses perkhidmatan mereka.

Tanpa Hosting Berkongsi

LiquidWeb menghentikan rancangan hosting bersama mereka dan yang paling hampir dengan anda adalah hosting pelayan peribadi maya. Walaupun hosting bersama mempunyai kekurangannya sendiri, perniagaan yang muncul dan yang tidak mempunyai banyak sumber yang dikhaskan untuk penyelenggaraan laman web, menganggapnya senang. Ini sebahagian besarnya kerana kosnya dibahagikan dan dengan itu setiap pemilik laman web membayar sedikit untuk memiliki laman web mereka di pelayan.

Alasan yang diberikan LiquidWeb untuk menghentikan hosting bersama pada bulan April 2016 adalah kerana ia ingin mempersempit fokus mereka untuk menawarkan produk yang disesuaikan untuk pemilik perniagaan dengan keperluan yang kompleks. Platform hosting bersama dijual kepada Deluxe Hosting, peneraju platform hosting bersama. Permulaan dan laman web peribadi kembali dirugikan kerana ini.

Garisan bawah

Sekiranya anda adalah perniagaan yang siap dan berkembang maju, LiquidWeb memberikan anda tawaran sebenar dalam hosting web. Perkakasan berkuasa tinggi mereka dan pasukan sokongan yang selalu anda harapkan adalah titik penjualan utama. Fakta bahawa mereka memiliki pelayan mereka dan bukannya membaginya dengan penyedia perkhidmatan hosting web lain adalah penukar permainan kerana tumpuan mereka kini beralih kepada membina penyelesaian baru untuk menjadikan hidup anda lebih mudah dan laman web anda lebih selamat.

Walau bagaimanapun, jika anda adalah perniagaan kecil tanpa kekuatan kewangan yang mencukupi, anda mungkin ingin berbelanja lebih banyak untuk penyedia penyelesaian web hosting yang sesuai.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map