Kajian Vultr

Kami belum mengkaji pilihan Hosting Blog kerana mereka tidak ingin menawarkan jenis hosting seperti ini.


5 Penilaian Dedikasi

Harga
$

Logam Bare dipermudahkan

Sekiranya anda membangunkan laman web atau aplikasi intensif sumber, rancangan Bare Metal Simplified sesuai untuk anda. Ini memberi anda sumber pelayan khusus yang dapat anda gunakan untuk menyebarkan ke seluruh dunia dalam beberapa minit. Walau bagaimanapun, Bare Metal Simplified hanya tersedia di Asia, Amerika Utara dan Eropah.

Pada masa ini penyelesaian ini hanya mempunyai satu sub rancangan yang berharga $ 120 / bulan. Ini memberi anda:

 • Dua SSD 240GB
 • 8 CPU dengan kelajuan jam 3.8Ghz
 • Pemproses E3-1270v6
 • Memori 32768MB
 • Lebar Jalur 5000GB

Penagihan dibuat setiap jam dan bila-bila masa anda memerlukan sumber tambahan, anda sentiasa dapat meningkatkan.

 • Jiran Tanpa Bunyi – Anda mendapat 100% perkakasan pelayan. Ini bermaksud tidak ada sumber yang dikongsi, tidak ada batasan sumber Input / output operasi sesaat (IOPS) dan CPU yang diukur. Inilah sebenarnya maksud hidup sebagai penyewa tunggal di persekitaran pelayan.
 • Akses Langsung ke Perkakasan – Tidak ada lapisan visualisasi di Vultr Bare Metal. Ini bermakna anda mempunyai akses langsung ke semua sumber pelayan, peluang yang tepat untuk mempercepat aplikasi intensif sumber.
 • Kesambungan 10GbE – Dengan setiap contoh pelayan khusus, anda mendapat sambungan rangkaian 10GbE yang boleh pecah. Ini membawa kelajuan tinggi dan latensi rendah lebih dekat dengan pengguna akhir anda.

Jaminan Wang Dikembalikan
N / A
Ruang Cakera
Tanpa had
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
Lihat Rancangan
5 Penilaian VPS

Harga
$

Contoh Khusus

Pelan ini adalah gabungan antara Cloud Compute (VC2) dan Bare Metal Simplified. Ini memberi anda sumber daya yang berdedikasi dengan fleksibilitas awan Sama seperti Bare Metal Simplified, anda tidak berkongsi sumber dengan pengguna lain.

Perbezaan yang dibawa oleh Dedicated Instances ke ruang hosting adalah anda dapat menyewa peratusan ruang pelayan khusus yang ditentukan dan menikmati penagihan setiap jam dan penyediaan cepat.

Terdapat 4 sub-rancangan di bawah Dedicated Instances. Pelan terendah berharga $ 60 sebulan dan memberi anda SSD 120 GB. Pelan tertinggi memberi anda sejumlah 480 GB SSD dengan harga $ 240 sebulan.

 • VCPU khusus – Contoh Khusus memberi anda 8 vCPU untuk dipilih. Tidak ada CPU yang berkongsi.
 • Sambungan Rangkaian – Setiap contoh mempunyai akses ke pautan atas 1GbE dan lebar jalur hingga 40 TB untuk pemindahan data.
 • Perlindungan Penolakan Perkhidmatan Terdistribusi Percuma (DDOS) di Amerika Utara – Perlindungan DDOS memantau semua lalu lintas yang masuk untuk sebarang anomali. Ini memberi anda ketenangan fikiran untuk menumpukan perhatian pada perniagaan anda untuk meningkatkan produktiviti.

Jaminan Wang Dikembalikan
N / A
Ruang Cakera
Tanpa had
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
Lihat Rancangan

Kami belum mengkaji pilihan Hosting WordPress kerana mereka tidak kelihatan seperti menawarkan jenis hosting ini.

Awan adalah penukar permainan teknologi dan berpotensi mendorong inovasi perniagaan. Salah satu sebab perniagaan masih belum memanfaatkan kekuatan awan untuk mengubah landskap kompetitif mereka sebahagiannya kerana kerumitannya. Vultr berusaha untuk mempermudah ini melalui penyelesaian hosting berasaskan cloud berprestasi tinggi yang disesuaikan.

Gambaran keseluruhan

Vultr dilancarkan pada bulan Februari 2014 dan selama bertahun-tahun mereka telah membuat kemajuan terpuji dalam memperluas liputan pusat data dan infrastruktur teknikalnya. Sebagai contoh, pada bulan Mei 2015, mereka memperkenalkan paket CPU yang tinggi dan pada bulan Mac 2016, mereka melancarkan penyelesaian penyimpanan blok mereka.

Sehingga kini, syarikat ini telah menggunakan lebih dari 17 juta contoh dan melayani lebih dari 100,000 pelanggan yang tersebar di seluruh dunia. Oleh itu, jika anda mencari pelayan awan untuk contoh komputasi atau pelayan khusus yang akan membuatkan anda dapat beroperasi dalam beberapa minit, Vultr mempunyai beberapa penyelesaian hosting yang paling inovatif dalam industri.

Perkhidmatan Hosting Vultr

Sebagai penyedia pelayan awan SSD berprestasi tinggi, Vultr bertujuan untuk terus meningkatkan kebolehpercayaan dan kecekapan perkhidmatan hosting mereka. Sama ada anda pemaju, perniagaan kecil, atau syarikat multinasional, anda akan menemui platform standard Vultr antara yang paling fleksibel dan harga yang kompetitif.

Oleh kerana permintaan yang semakin meningkat dan berbeza dari pelbagai kategori sasaran pelanggan Vultr, mereka telah berkembang pelbagai jenis pilihan hosting. Setiap pilihan mempunyai ciri yang sesuai dengan segmen pasaran yang dilayani. Oleh itu, anda juga dapat meningkatkan sumber pelayan anda berdasarkan keperluan unik anda. Berikut adalah pilihan hosting:

Pengiraan Awan Vultr (VC2)

Sekiranya anda mencari hosting berasaskan cloud, tetapi tidak bersedia untuk komitmen jangka panjang, cloud compute (VC2) dapat melayani anda dengan baik. Ini adalah komputasi hebat yang membolehkan anda menggunakan seluruh dunia melalui penyimpanan SSD 100% Vultr dalam masa kurang dari 60 saat.

Antara faedah lain, pilihan hosting ini memberi anda:

 • Kesambungan Rangkaian Lanjutan – Melalui Cloud Compute (VC2), anda boleh menambahkan beberapa alamat IPv4 untuk setiap pelayan peribadi maya, mewujudkan rangkaian persendirian serantau yang terpencil untuk keadaan anda dan mengaktifkan sambungan IPv6.
 • Deployment Automation – Anda dapat mengotomatisasikan penggunaan anda dengan mudah menggunakan skrip permulaan dan ciri snapshot Vultr. Anda boleh menggunakan ciri-ciri ini langsung dari API khusus Vultr.

Ini adalah pilihan yang disyorkan jika anda memulakan dengan hosting terlebih dahulu.

Logam Bare dipermudahkan

Pilihan ini direka untuk pengguna dengan laman web dan aplikasi berintensifkan sumber. Kaedah terbaik untuk menggambarkan Bare Metal Simplified adalah memikirkan hosting pelayan khusus yang disesuaikan. Salah satu kelebihan terbesar dengan rancangan hosting ini adalah membolehkan anda menggunakan hanya dalam beberapa minit.

Sekiranya permintaan web anda meningkat pada satu-satu masa, anda boleh menambah sumber pelayan tambahan dengan menggunakan automasi. The ciri hosting khusus dalam rancangan ini membolehkan anda mengawal sepenuhnya persekitaran hosting anda dan akses tanpa had ke semua perkakasan fizikal yang menyokong sumber web anda.

Contoh Khusus

Ini adalah alternatif inovatif untuk rancangan Bare Metal Simplified. Dalam pilihan ini, Vultr membolehkan anda menyewa pecahan pelayan khusus. Ambil contoh di mana anda hanya mahu 50% pelayan khusus menghoskan laman web anda. Ini dapat dilakukan dengan Contoh Dedicated, berkat fleksibiliti.

Sebaik-baiknya, pengguna yang menganggap rancangan komputasi awan agak ketat dan rancangan Bare Mental Simplified terlalu banyak untuk keperluan mereka, paling baik dilayan oleh Dedicated Instances.

Penyimpanan Sekatan

Ini bukan penyelesaian hosting, melainkan perkhidmatan penyimpanan. Dalam menyediakan perkhidmatan Penyimpanan Blok, Vultr ingin membuat jumlah simpanan yang boleh diperluas yang dapat anda gunakan dengan rancangan mereka. Pada masa ini, Penyimpanan Blok terhad kepada Pusat Awan New Jersey dan oleh itu tidak terdapat di 14 pusat data yang lain.

Setiap Penyimpanan Blok direplikasi menjadi 3 salinan dan disimpan dalam kelompok yang sangat tersedia. Dengan cara ini, anda selalu dapat sandaran sekiranya berlaku kegagalan pelayan atau masalah teknikal lain.

Dari segi prestasi dan kebolehpercayaan, Penyimpanan Blok dinilai tinggi. Ia disokong oleh NVMe Enterprise SSD, yang merupakan antara muka pengawal host berkelajuan tinggi yang direka untuk perusahaan, sistem pelanggan, dan pusat data. Ia membolehkan throughput data berkelajuan tinggi hingga 1,200 MB sesaat.

Penyimpanan Blok Vultr dikenakan setiap jam. Pakej terendah ialah 10 GB SSD pada $ 1 sebulan dan yang tertinggi ialah penyimpanan SSD 10,000 GB pada harga $ 1,000 sebulan.

Kelebihan Vultr

Vultr telah banyak melabur dalam meningkatkan infrastruktur hosting mereka dari Cloud Compute (VC2) ke Bare Metal Simplified. Terdapat banyak faedah yang jelas bagi pengguna akhir yang hadir dengan ini. Berikut adalah ringkasan faedah teratas yang anda pasti dapat menikmati.

Kebebasan untuk menyebarkan dari mana-mana lokasi

Vultr memberi anda peluang untuk berkembang secara tempatan dan berkembang di peringkat global. Mereka mempunyai salah satu rangkaian lokasi pusat data terbesar dari Amerika Utara ke Asia Timur. Jumlah lokasi pada masa ini adalah 15. Dengan pilihan yang luas ini, anda dapat menggunakan pusat data lebih dekat dengan khalayak sasaran anda.

Panel Kawalan Kaya dengan Ciri

Panel kawalan intuitif Vultr membolehkan anda menggunakan pelayan awan berprestasi tinggi dengan serta-merta. Panel kawalan memberi anda akses ke instance pelayan, tangkapan gambar, ISO, kekunci SSH, firewall, skrip permulaan, dan IP terpelihara semuanya dari satu papan pemuka.

Ini memudahkan anda memantau antara lain kesihatan pelayan anda melalui parameter seperti lebar jalur dan penggunaan CPU.

Sistem Operasi Fleksibel

Anda boleh mencari contoh baru dengan sistem operasi pilihan anda dalam beberapa saat. Antara sistem operasi yang boleh dipilih termasuk CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu, dan Windows. Anda juga boleh memuat naik OS anda sendiri.

Kemudahan yang Dijamin

Semua pusat data selamat dan terletak di persekitaran yang tidak berhati-hati. Akses fizikal terhad hanya untuk membolehkan pegawai yang berkaitan. Sekiranya gagal, sistem sandaran mengambil dengan cepat untuk mengembalikan semuanya kembali ke keadaan semula.

Sokongan pengguna

Anda boleh menghubungi pasukan penjagaan pelanggan melalui tiket, media sosial, atau e-mel. Sebagai alternatif, anda boleh memanfaatkan banyak pengetahuan yang diberikan oleh komuniti dalam talian Vultr yang cergas di bincangkan.vultr.com. Terdapat juga panduan berguna, Soalan Lazim, dan sumber lain untuk anda lalui.

Keburukan

Simpan untuk beberapa kelemahan kecil, Vultr adalah tuan rumah yang hebat. Walau bagaimanapun, banyak pelanggan mendapati pembayaran pada awal bulan agak terhad. Berita baiknya adalah, anda mendapat nilai untuk setiap sen yang anda belanjakan.

Pembangun mungkin menghadapi masalah teknikal seperti SMTP yang disekat. Ini bagaimanapun diperbaiki dengan cepat dengan menghubungi pasukan sokongan.

Kesimpulannya

Memanfaatkan awan dapat memberikan jarak tempuh lebih tinggi daripada pesaing anda. Menginangi sumber web anda pada infrastruktur yang boleh dipercayai dengan akses pentadbir root, inti Intel 100%, dan sejumlah gabungan OS yang tidak terbatas, menjamin pengalaman web anda dan pelanggan anda berkualiti.

9.6 Kedudukan keseluruhan
Persekitaran Hosting Berprestasi Tinggi, Selamat, dan Dioptimumkan

Vultr menyediakan salah satu penyelesaian hosting yang paling cekap dan boleh dipercayai untuk melancarkan pelayan awan cepat yang hebat. Pelayan SSD mempunyai kehadiran global melalui 15 pusat data. Ini bermaksud anda boleh melancarkan laman web anda dari mana-mana kawasan ini untuk membantu anda mendapatkan perkhidmatan anda lebih dekat dengan khalayak anda. CPU yang digunakan Vultr, adalah teras Intel generasi terkini. Ini memberi jaminan masa pemprosesan dan penyebaran cepat. Harga mereka kompetitif dan dengan hanya $ 2,50 sebulan, anda boleh mendapatkan rancangan cloud hosting.

PROS
 • Kebebasan untuk menyebarkan dari mana-mana lokasi
 • Panel Kawalan Kaya dengan Ciri
 • Sistem Operasi Fleksibel
 • Prasarana Selamat
 • Sokongan Pelanggan yang Hebat
KEBURUKAN
 • Bayaran pendahuluan pada bulan pertama sedikit mengehadkan
 • Pembangun mungkin menghadapi masalah teknikal seperti SMTP yang disekat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map