Kajian WebHostingHub

“Pasti disasarkan kepada pemula. Laporan menunjukkan bahawa hosting cepat, tetapi sokongan pelanggan mungkin lambat. “

WebHostingHub agak baru dalam dunia perkhidmatan hosting web. Penyedia ini baru beroperasi selama dua belas tahun. Tetapi, seperti syarikat hosting lama, WebHostingHub telah membuat nama untuk dirinya sendiri.

Ia dikenali sebagai penyedia perkhidmatan yang kukuh untuk laman web perniagaan peribadi dan kecil. Mereka pakar dalam mengehoskan laman web blog sehingga ciri mereka menargetkan industri tertentu. Syarikat ini berpendapat bahawa mana-mana orang boleh membuat laman web dan meletakkannya dalam talian dalam beberapa minit selepas mendaftar untuk rancangan mereka. Pelan hosting bersama mereka menawarkan sumber yang tidak terhad dan ciri umum lain. Salah satu sebab mengapa ramai pelanggan memilih WebHostingHub adalah kerana syarikat itu menawarkan pilihan antara dua pusat data. Seperti yang diketahui ramai, jarak dekat dengan pusat data boleh mempengaruhi prestasi laman web. Dengan membenarkan pelanggan mereka memilih pusat data yang lebih dekat, pelanggan mereka dapat menikmati kecekapan yang lebih tinggi. Dengan harga istimewa $ 3.99 sebulan, ini sudah cukup baik bagi mereka yang mencari hosting dengan ciri asas.

Penting untuk menyatakan bahawa ini adalah harga promosi. Harga biasa untuk rancangan adalah $ 4.95. Ini masih jauh lebih murah daripada harga promosi syarikat lain.

[lapisan lapisan id = ”5 ″]

HARGA SEBULAN$ 4.99KEMASUKAN & KECEPATAN85%
RUANG DISKUNLIDOMAIN ANDAPERCUMA
BANDWIDTHUNLIKEDUDUKAN KESELURUHAN8/10

Ciri & kemudahan penggunaan

Kini sudah biasa bagi penyedia hosting untuk mempunyai rancangan dengan ciri tanpa had seperti ruang cakera, akaun ftp, lebar jalur, pangkalan data, dan alamat e-mel. Inilah yang akan anda perolehi semasa mendaftar dengan webhostinghub. Selain itu, anda juga akan mendapat:

• Akses ke sistem keselamatan canggih dengan suphp
Ketenangan fikiran untuk webmaster berasal dari pengetahuan bahawa laman webnya selamat daripada sebarang serangan. Ini adalah salah satu ciri yang dibanggakan atau WebHostingHub.

• Percuma untuk iklan web
Laman web anda tidak akan bertahan melainkan anda mendapat banyak pengunjung. Menyiarkan iklan di lokasi strategik dapat membantu anda melakukan ini. Yang memberikan pelanggan mereka kredit bernilai sehingga $ 75 untuk digunakan pada kata-kata iklan yahoo !, bing, dan google.

• Pemindahan atau pendaftaran domain percuma
Sekiranya anda mempunyai nama domain berdaftar yang ada, anda boleh memindahkannya ke akaun WebHostingHub anda secara percuma. Syarikat juga akan menanggung perbelanjaan pendaftaran untuk nama domain pertama anda sekiranya anda belum mendaftar.

• Akses ke pembina laman web premium
Di kebanyakan syarikat, apabila mereka memberi anda akses kepada pembangun laman web, anda hanya mendapat versi asas. Sekiranya anda ingin membuat laman web yang lebih kompleks, anda perlu membayar lebih banyak.

Dengan webhostinghub, anda dapat menggunakan versi premium tanpa kos tambahan. Dengan webhostinghub, anda dapat menggunakan versi premium tanpa kos tambahan. Ini bermakna anda mendapat akses ke lebih banyak templat, tema, dan alat untuk menjadikan laman web anda menarik secara visual dan sangat berfungsi.

Kebolehpercayaan

Sama seperti syarikat lain, yang menjanjikan bahawa masa operasi mereka akan tetap melebihi 99%. Mereka sentiasa meningkatkan sistem mereka dan hanya menggunakan pelayan dan perkakasan lain yang terkini dan terpantas untuk memastikan prestasi hebat. Sistem mereka berada di bawah pemantauan berterusan sehingga masalah dapat dikesan dan diselesaikan dengan mudah tanpa menyebabkan gangguan perkhidmatan.

Pelanggan & sokongan teknikal

Sekiranya anda ingin menghubungi kru sokongan webhostinghub, anda boleh menggunakan pilihan biasa: telefon, e-mel, atau sembang langsung. Sekiranya anda memulakan dan tidak tahu harus memulakan dari mana, anda boleh pergi ke laman web rasmi mereka dan membaca panduan hosting mereka untuk mendapatkan galas anda. Pangkalan pengetahuan mereka juga mengandungi banyak artikel dan tutorial video untuk membantu anda menghadapi masalah umum.

Keputusan akhir

Satu-satunya kelemahan yang dapat dirasakan ketika mendaftar dengan WebHostingHub adalah mereka hanya menawarkan hosting bersama melalui linux. Ini tidak menjadi masalah jika anda merancang untuk membuat laman web kecil. Namun, jika anda mahukan pelayan khusus atau vps, atau sekiranya pembangun laman web anda memerlukan penggunaan pelayan berasaskan windows, anda mungkin perlu mencari syarikat hosting lain.

AKTIFKAN KUPON $ 3.99
PLUS: DAPATKAN KREDIT IKLAN $ 200 DARI GOOGLE, TWITTER, BING & YAHOO!

Aktifkan Kupon dan Buka Laman web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map