Love Travel – Tinjauan Dalam Tema WordPress Agensi Pelancongan Kreatif

Melancong – sama ada dalam negeri atau antarabangsa – kini sedang meningkat terutama disebabkan oleh cara perniagaan menjadi lebih kompetitif di seluruh dunia. Dan tentu saja, lebih banyak orang semakin menghargai budaya yang berbeza dan ingin mengalaminya sendiri. Hari ini, industri pelancongan dan pelancongan adalah salah satu industri terbesar dan berkembang pesat di dunia, dengan anggaran sumbangan tahunan lebih dari $ 7 trilion di seluruh dunia. Kemajuan teknologi membawa kepada pengembangan dan pertumbuhan pelancongan yang besar. Membina laman web pelancongan adalah pilihan yang menarik bagi mereka yang ingin menjana pendapatan dalam talian.


Sama ada blog pelancongan untuk berkongsi pengembaraan anda atau laman web hotel untuk menampung tetamu, pilihannya tidak terbatas dan hanya memerlukan tema WordPress yang profesional dan penuh ciri untuk membantu anda menjadi perkara besar seterusnya. Pasti, ada pelbagai tema di luar sana yang disesuaikan untuk blog pelancongan dan agensi pelancongan tetapi pilihannya akan semakin sempit jika anda memerlukan bentuk dan fungsi. Salah satu tema yang memenuhi keperluan khusus laman web yang berkaitan dengan perjalanan adalah Tema Love Travel – Creative Travel Agency WordPress.

Love Travel adalah tema yang indah untuk blog dan laman web pelancongan. Ini adalah salah satu yang paling laris di pasar ThemeForest – dan untuk alasan yang baik! Ulasan mendalam – Love -Travel Creative Travel Agency WordPress ini akan memberi anda banyak alasan untuk memilih tema ini untuk mencatat pengembaraan anda sendiri atau untuk memberikan perkhidmatan kepada mereka yang ingin memuaskan nafsu mereka.

Nikmati!

Gambaran keseluruhan

Love Travel – Creative Travel Agency WordPress adalah tema Hutan Tema bertaraf tinggi yang dibuat oleh pasukan dua orang pemaju web yang dipanggil bagus. Tema ini adalah hasil kerja keras, analisis, peningkatan berterusan dan kualiti yang dijamin selama beberapa bulan.

Seperti namanya, tema kreatif dengan pilihan reka bentuk yang fleksibel yang membolehkan anda membuat dan menambahkan pelbagai jenis fungsi untuk laman web pelancongan anda. Selain itu, dengan banyak pilihan penyesuaian untuk bermain-main, anda dapat menjalankan kedai dalam talian dan versi berbahasa dengan cepat dan mudah dengan tema ini juga. Terlebih lagi, selain responsif sepenuhnya (yang merupakan ciri standard di antara tema pada masa ini), Love Travel juga menawarkan ciri paralaks, bahagian video, menu mega, gambar kotak mewah, dan banyak lagi. Oleh itu, jika anda ingin membina laman pelancongan / pelancongan dan ingin menjadikan perniagaan anda dalam talian, Love Travel adalah pilihan utama anda untuk mempromosikan perkhidmatan anda.

Nicdark juga memastikan menyediakan dokumentasi dan tutorial video berkualiti yang akan membantu anda menjimatkan banyak masa. Terlebih lagi, mereka memutuskan untuk memberikan sokongan tema percuma, memastikan mereka mendapat semua bantuan yang mereka perlukan sekiranya mereka menghadapi masalah dengan tema tersebut.

Reka bentuk

The Love Travel – Creative Travel Agency WordPress tema mempunyai reka bentuk moden dan minimalis yang menonjolkan aspek terpenting di laman web anda: Produk dan / atau perkhidmatan anda. Tema WordPress premium berbilang halaman yang dirancang dengan mempertimbangkan agensi pelancongan, firma pelancongan dan blog pelancongan. Tetapi berkat grafik yang ringkas, kreatif, dan bersih, temanya juga merupakan penyelesaian yang sesuai untuk jenis laman web lain.

Love Travel dirancang menggunakan sistem grid 1200px, dengan hingga 12 lajur. Ia dilengkapi dengan tata letak halaman yang telah dibina sebelumnya, termasuk untuk Destinasi, Pasar, Kakitangan, Soalan Lazim, Harga, dan lain-lain. Anda juga mempunyai pilihan untuk menambahkan kedai ke laman web anda, lengkap dengan keranjang belanja, whpg, bahagian Akaun Saya, sebagai serta susun atur produk (lebar penuh, bar sisi kanan atau bar sisi kiri). Untuk lebih menyesuaikan halaman anda, tema ini juga merangkumi lebih dari 100 komponen untuk mengembangkan lagi fungsi laman web anda, termasuk menu mega, halaman undur, halaman Dalam Pembinaan dengan kesan hujan, penapis Travel Travel, akordeon, jadual harga, dan banyak lagi. Sekarang, anda mempunyai kawalan penuh terhadap setiap aspek laman web anda!

Ciri-ciri utama

Sudah tentu, tema Love Travel – Creative Travel Agency WordPress bukan hanya mengenai reka bentuk yang indah, ia dilengkapi dengan banyak ciri menarik yang diperlukan untuk membina laman web pelancongan yang hebat dan menarik. Berikut senarai penuh ciri yang perlu anda nantikan dengan tema ini:

 • Reka bentuk responsif

Love Travel responsif sepenuhnya, jadi yakinlah bahawa pelanggan dan pelawat laman web anda dapat melihat kandungan anda dengan cara terbaik dengan semua peranti moden. Tema menggunakan sistem grid yang sesuai dengan kandungan anda dengan cara yang sederhana dan seragam.

 • Ikon Retina

Tema ini dioptimumkan untuk peranti dengan paparan retina kerana ia menggunakan ikon fon siap retina oleh reka bentuk hibrid dan pemaju depan, Alessio Atzeni. Ikon-ikon ini mudah digunakan dan disatukan ke dalam tema, sehingga anda dapat membuat tampilan unik dan moden untuk laman web anda.

 • Sistem Grid 12-Tiang

Love Travel menggunakan sistem grid 12 tiang yang popular. Semua grid boleh digunakan untuk sebarang kod pendek sehingga mudah bagi anda untuk menyesuaikan tema dengan cara yang anda suka.

 • Kandungan Demo

Dengan kandungan demo yang termasuk dalam tema, anda boleh dengan mudah membuat laman web penuh hanya dalam beberapa minit. Anda boleh mengimport kandungan untuk keseluruhan laman web (XML) dalam pilihan tema import.

 • Antaramuka Pengguna jQuery

Tema ini dilengkapi dengan pustaka UQ jQuery yang membolehkan anda menambahkan kesan dinamik ke laman web anda, termasuk akordeon, petua alat, bar kemajuan, kesan paralaks, dan banyak lagi. Semua kesan ini senang ditambahkan dengan memasuki kelas yang berkaitan.

 • Sistem Penapisan dengan Tempahan

Dengan sistem penapisan tersuai, pengguna dapat dengan mudah mencari pakej pelancongan di laman web anda. Pilihan penapis membolehkan pengguna mencari mengikut harga, jenis, musim, destinasi, dan jangka waktu perjalanan. Anda juga boleh memasukkan maklumat dalam taksonomi untuk menyesuaikan penapis dengan lebih lanjut.

 • Menu Utama Melekit dan Menu Kiri

Tema ini dilengkapi dengan dua pilihan menu untuk menguruskan kandungan anda dengan cara terbaik. Anda boleh menyesuaikan fon dan warna, dan memilih antara standard dan melekit (tetap) untuk menu utama. Anda juga dapat menambahkan bar sisi untuk menampilkan tawaran dan promosi terbaru anda, atau destinasi teratas.

 • WooCommerce dan WPML Sedia

Love Travel disatukan dengan plugin WooCommerce dan WPML yang popular. Dengan adanya tambahan premium ini, anda boleh menambahkan fungsi eCommerce dengan mudah ke laman web anda dan menyiapkan terjemahan laman web anda supaya anda dapat memenuhi khalayak global.

 • Slaid Revolusi

Love Travel dilengkapi dengan plugin premium, termasuk Revolution Slider – menjimatkan anda sehingga $ 19. Dengan pemalam ini, anda boleh membuat tayangan slaid yang indah untuk memaparkan tawaran anda dan destinasi pelancongan teratas. Plugin ini menyokong video HTML5, Vimeo, dan YouTube, yang membolehkan anda menambahkan video ke laman web anda dengan mudah. Anda juga boleh memasukkan gambar dalam tayangan slaid untuk menambahkan daya tarikan yang berwarna dan kreatif ke laman web anda.

 • Hubungi Borang 7 Sesuai

Contact Form 7 adalah plugin WordPress terbaik untuk membuat borang hubungan. Dengan plugin ini, membuat borang anda sendiri untuk tempahan perjalanan dan buletin sangat mudah. Untuk menjadikan grafik lebih dinamik, pastikan untuk menggunakan ikon retina dan pelbagai pilihan warna.

Sesungguhnya, Love Travel adalah tema WordPress perjalanan yang kaya dengan ciri yang membolehkan sesiapa sahaja membuat laman web mereka sendiri. Selain ciri-ciri yang dinyatakan di atas, anda akan mendapat lebih banyak manfaat daripada pakej ini, termasuk:

 • Jenis blog (kiri / kanan, bar sisi, lebar penuh, lebar penuh berpusat)
 • 500+ Fon Google
 • Banyak kod pendek tersuai
 • Bahagian paralaks
 • Bahagian video
 • Gambar Fancybox
 • Sokongan menu mega
 • Animasi pembilang JS
 • Sokongan forum WP
 • Pemalam Penapis Isotop
 • Halaman membeli-belah
 • Kesan JS undur
 • Dan banyak lagi!
Kebaikan dan keburukan

WordPress bukan sekadar platform untuk memuat naik kemas kini atau berkongsi kandungan anda. Ini adalah sistem pengurusan kandungan (CMS) terbaik dan paling kuat yang ada, yang membolehkan anda membuat laman web apa pun, pada tahap kerumitan apa pun. Dan kerana ia adalah pilihan yang paling popular di luar sana, anda dimanjakan dengan pilihan dengan ratusan ribu tema WordPress yang indah untuk memenuhi setiap ceruk. Sekiranya anda mempertimbangkan untuk memilih tema WordPress berbayar seperti Love Travel, pastikan anda melihat kebaikan dan keburukan berikut:

Kelebihan
 • Love Travel dikemas kini lebih kerap daripada rakan-rakannya yang percuma. Ini adalah faktor penting dalam memilih tema, memandangkan WordPress sentiasa dikemas kini. Tema yang selalu dikemas kini akan memperbaiki pepijat dan masalah keselamatan terkini sebelum boleh menimbulkan masalah pada laman web.
 • Tema WordPress percuma digunakan secara meluas bahawa tidak biasa bagi banyak laman web untuk menggunakan reka bentuk yang sama. Dengan tema premium, terdapat lebih banyak ciri dan pilihan penyesuaian yang membolehkan anda membuat reka bentuk unik yang akan menonjol dari yang lain.
 • Love Travel didokumentasikan dengan baik dan disertakan PDF terperinci yang menerangkan bagaimana anda dapat memanfaatkannya sepenuhnya. Sebaliknya, dokumentasi kurang biasa di antara tema percuma.
 • Tidak seperti banyak tema percuma yang memerlukan pautan atribusi disertakan dalam footer, tema premium seperti Love Travel tidak menghendaki pengguna menambah pautan untuk memberi penghargaan kepada pengarang tema, menjadikan laman web anda lebih menarik..
Keburukan
 • Tema premium jelas berharga, memerlukan anda melabur antara $ 30 dan $ 300.
 • Oleh kerana tema premium mempunyai panel pentadbir tersendiri dan pelbagai ciri dan pilihan, mungkin memerlukan sedikit masa untuk belajar dan menyiapkannya.
 • Beberapa tema premium cenderung memasukkan banyak loceng dan wisel ke dalam pakej yang mungkin tidak diperlukan oleh pengguna lain. Walaupun ini menjadikan tema serba boleh, ciri yang tidak diingini akan mengaburkan tema.

Secara amnya, perkara paling penting untuk dicari dalam tema WordPress – sama ada percuma atau berbayar – adalah kualiti dan penjagaan yang diperlukan untuk membuatnya. Cara termudah untuk mengukur kualiti tema adalah dengan membaca apa yang pelanggan katakan di forum sokongan, termasuk masalah yang dihadapi pengguna dengan tema tersebut. Penting juga untuk mengetahui seberapa cepat dan responsif tema pengarang dalam menangani masalah tersebut.

Keputusan Akhir – Tema Perjalanan yang Sempurna untuk Blogger dan Pemilik Perniagaan

Sesuai dengan namanya, yang Love Travel – Creative Travel Agency WordPress tema adalah tema yang pasti disukai oleh semua blogger pelancongan dan pemilik perniagaan. Ini adalah tema premium kreatif, profesional, dan berkod baik yang bukan hanya untuk agensi pelancongan tetapi untuk sebarang jenis perniagaan. Sederhana, bersih, dan moden, dengan banyak ciri berguna untuk membantu anda menjadi perkara besar seterusnya dalam pilihan anda. Ia berpatutan dan boleh dipercayai, menjadikannya salah satu pilihan utama di pasar ThemeForest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map