Pautan Kupon Khas FatCow $ 3.15

KEMASKINI: FatCow kini menawarkan rancangan hosting paling popular mereka dengan harga paling berpatutan yang pernah ada pada $ 3,15 / bulan. Kunci simpanan anda sekarang selagi penjualan berlangsung!


Apabila anda pergi membeli-belah dengan anggaran yang ketat, biasanya anda akan meminta barang dengan potongan harga atau anda akan mencarinya sendiri. Nah, ini adalah naluri asas manusia bahawa jika anda dapat melarikan diri tanpa membayar harga penuh, anda pasti akan melakukannya dan menganggapnya sebagai satu perjanjian yang cukup baik.

Dengan kenaikan harga komoditi asas hari ini, dari makanan hingga bil air dan elektrik bulanan, tidak hairanlah mengapa ramai yang memilih untuk mendapatkan barang dengan potongan harga. Tetapi sebaliknya, harga tidak selalu menjadi segalanya. Produknya mungkin rendah harganya tetapi kurang berkualiti, jadi masih belum bagus.

Sebagai pengguna yang bijak, anda mesti sentiasa mempertimbangkan kualiti produk atau perkhidmatan tanpa mengira harganya, tidak kira berapa banyak yang anda mahu jimatkan. Tetapi tidak sama dengan FatCow, sebuah syarikat hosting yang dipercayai ramai sejak tahun 1998. Ia menawarkan potongan istimewa tanpa menjejaskan kualiti perkhidmatannya.

Ketahui Lebih Lanjut Mengenai FatCow

Selama bertahun-tahun, FatCow terus menerus melayani perusahaan kecil hingga sederhana dengan perkhidmatan hosting bersama yang tidak berkesudahan. Sebagai cara mengucapkan terima kasih kepada banyak pelanggan yang berpuas hati atas perlindungan berterusan mereka, FatCow menawarkan potongan besar melalui kupon khas $ 3.15 sambil mengekalkan perkhidmatan berkualiti tinggi. Ini akan memberi peluang kepada calon pemegang akaun untuk potongan 65% dari harga asal pada tempoh terhad sahaja. Ini adalah cara yang pasti bagi mereka untuk mendapatkan rasa dan idea tentang betapa hebatnya FatCow tanpa perlu membayar harga penuh. Pada akhir tempoh, jika anda tidak berpuas hati dan berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh FatCow yang tidak mungkin, anda boleh memilih untuk menghentikan langganan anda. Dengan cara ini, sebagai pengguna, anda sentiasa berada dalam situasi menang-menang.

Apa yang dikongsi hosting?

Agar kami dapat memahami sepenuhnya bagaimana FatCow beroperasi, penting untuk belajar atau sekurang-kurangnya mendapatkan idea tentang apa itu hosting bersama, kerana ini biasanya jenis hosting yang ditawarkan oleh FatCow. Hosting bersama adalah jenis berbayar di mana kemungkinan banyak pengguna perlu berkongsi sumber pelayan yang sama, dan seterusnya berkongsi satu alamat IP biasa. Berikut adalah ciri hosting bersama:

Oleh kerana banyak pengguna perlu berkongsi sumber pelayan, lebar jalur dan ruang cakera mungkin terhad. Setiap pengguna berhak dengan sejumlah besar sumber daya ini, tetapi setelah laman webnya mula menerima banyak lalu lintas, menghabiskan banyak sumber dan akibatnya mempengaruhi pengguna lain, mungkin dia akan ditagih sewajarnya oleh penyedia dengan penggunaan berlebihan atau dinasihatkan untuk pindah ke peringkat yang lebih tinggi.

 • Sesuai untuk pengusaha perniagaan kecil hingga sederhana
 • Lebih menjimatkan berbanding jenis khusus kerana kos pakej tertentu juga dibahagikan kepada pengguna.
 • Bergantung pada penyedia hosting, beberapa akan membiarkan anda mempunyai beberapa domain dalam satu akaun yang tidak dimiliki oleh orang lain.

Bagaimana FatCow sebagai penyedia hosting bersama?

Sejak diperkenalkan pada tahun 1998 hingga hari ini, FatCow telah mendapat kedudukan yang terkenal di antara salah satu penyedia hosting bersama terbaik di dunia. Banyak pemilik perniagaan kecil dan sederhana menyukai FatCow kerana perkhidmatannya yang berkualiti dengan harga yang berpatutan. Berikut adalah beberapa sebab mengapa ramai yang menjadi peminat FatCow:

 • Pakej hosting bersama disokong dengan sejumlah besar ruang cakera dan lebar jalur yang diperlukan agar laman web anda berfungsi sepenuhnya dan dapat berjalan dengan lancar.
 • Dengan pelayannya yang lengkap, FatCow akan membolehkan anda membuat akaun e-mel sebanyak yang anda mahukan.
 • Ia juga menawarkan alat pembina laman web percuma yang akan membolehkan anda membuat laman web yang hebat dan membuat anda memilih bagaimana anda mahu laman web anda dilihat dengan penyatuan banyak templat dan tema. Ringkasnya, anda boleh menyesuaikan laman web anda sendiri mengikut jenama anda untuk memberikannya rupa dan nuansa yang unik.
 • Pembangun kedai e-commerce tersedia untuk anda dapat menambahkan produk dan perkhidmatan ke laman web anda dengan tujuan menjualnya.
 • FatCow mengekalkan antara muka mesra pengguna yang terbukti sangat mudah digunakan dan diuruskan.
 • Jaminan wang dikembalikan baik dalam masa 30 hari selepas berlangganan.
 • Kumpulan sokongan Fatcow tersedia 24/7 melalui telefon, sembang dan e-mel untuk menghiburkan pertanyaan dan kebimbangan anda mengenai pengalaman hosting anda.
 • Setiap akaun FatCow dilengkapi dengan kredit pemasaran percuma dengan tujuan untuk membantu laman web anda mendapat kedudukan tinggi di halaman hasil carian semula jadi.
 • Ia juga menawarkan sandaran pelayan harian yang memungkinkan anda memulihkan fail yang hilang.
 • Kaedah pembayaran yang mudah melalui penyatuannya dengan PayPal.
 • Yang paling penting, FatCow menawarkan perkhidmatan hosting bersama yang berkualiti dengan harga yang berpatutan.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map