Spesifikasi PHH WebHostingHub

WebHostingHub menawarkan perkhidmatan kepada pelanggan jenis Do-It-Yourself yang mempunyai beberapa kemahiran dalam mengatur laman web dengan penggunaan panel kawalan dan beberapa ciri lain. Ini juga melayani pelanggan yang ingin belajar bagaimana menggunakan akaun hosting web.


Ia menawarkan pakej hosting web tanpa gangguan dengan bantuan pelanggan yang sangat baik dengan harga yang berpatutan. WebHostingHub adalah salah satu penyedia hosting web yang paling dipercayai yang memberikan kualiti perkhidmatan kelas pertama dengan harga yang agak berpatutan di pasaran hari ini.

Apa kelebihan WebHostingHub berbanding hos web lain?

WebHostingHub adalah penyedia perkhidmatan hosting web yang memenuhi laman web peribadi dan perniagaan. Mereka memfokus pada laman web hosting web kerana beberapa ciri mereka bertujuan untuk menyediakan industri tertentu. Mereka memberi petunjuk mudah kepada pelanggan dalam membuat laman web melalui penggunaan alat pembangun laman web dan mesin blog lain seperti WordPress, Joomla, dan lain-lain yang memungkinkan klien ini membuat laman web mereka dalam jangka waktu yang sangat singkat. Ini juga membolehkan pelanggan mengurus laman web mereka dengan lebih cekap. Mereka juga memberi nilai kepada pelanggan dan sokongan teknikal. WebHostingHub juga memberikan sokongan PHP yang sangat baik. Ia juga dikenali untuk hosting pangkalan data yang hebat.

Apa itu PHP?

PHP adalah singkatan dari Hypertext Pre-processor. Ini menggambarkan bahasa skrip yang umumnya digunakan untuk mengembangkan dan memperluas laman web yang kompleks. Ia berfungsi dan memberikan arahan ke pelayan web dan tidak membenarkan akses pengguna lain ke penyemak imbas anda. Ia juga percuma dan boleh digunakan oleh sesiapa sahaja. PHP adalah salah satu bahasa skrip yang biasa digunakan oleh host web kerana keserasiannya dengan kebanyakan penyemak imbas internet, pelayan web dan sistem pengurusan laman web. Bahasa skrip jenis ini juga digunakan oleh WebHostingHub.

Apakah faedah menggunakan WebHostingHub?

WebHostingHub menawarkan perkhidmatan hosting web berkualiti tinggi dalam membuat laman web mereka. Ciri amnya merangkumi yang berikut:

 •  Panel Kawalan cPanel
 • Akaun webhosting merangkumi cPanel 11 dalam perkhidmatan mereka. Ini adalah panel kawalan hos web yang paling banyak digunakan kerana kemudahan penggunaan dan kemudahannya.
 •  Akses ke sistem keselamatan
 • Sistem keselamatan adalah salah satu ciri penting yang mesti dicari oleh pelanggan ketika mencari penyedia perkhidmatan hosting web yang baik. Sekiranya anda mencari penyedia perkhidmatan hosting web, pastikan mereka mempunyai sistem keselamatan yang maju. Memiliki sistem keselamatan yang canggih memberi keyakinan kepada klien bahawa laman webnya tidak terdedah kepada virus atau serangan.
 •  Pemindahan atau pendaftaran domain tanpa had dan percuma
 • Sekiranya pelanggan mempunyai nama domain yang ada, dia dapat memindahkannya ke akaun WebHostingHub-nya tanpa sebarang bayaran. WebHostingHub juga akan menanggung perbelanjaan pendaftaran lain yang mungkin ditanggung oleh pelanggan dalam membuat nama domain baru.
 •  Sokongan perisian blog
 • WebHostingHub juga menawarkan sokongan untuk perisian blog. Ini memberi arahan untuk pemasangan WordPress yang mudah, laman blog yang paling terkenal dan biasa digunakan yang memudahkan penyediaan, reka bentuk templat dan konfigurasi blog yang mudah. Ia juga senang dijaga.
 •  Percuma untuk iklan web
 • Laman web, untuk berjaya, mesti mendapat banyak pengunjung. Penggunaan iklan web adalah salah satu strategi yang digunakan oleh kebanyakan penyedia dalam menyebarkan maklumat mengenai laman web mereka. WebHostingHub memberikan penghargaan bernilai sehingga $ 75 kepada pelanggan ketika menggunakan iklan web.
 •  Akses ke pembina laman web
 • WebHostingHub menawarkan akses premium kepada pembangun laman web. Ini memberi pelanggan peluang untuk membuat laman web yang kompleks tanpa kos tambahan. Mereka dapat mengakses lebih banyak prototaip, alat, tema dan templat yang dapat membantu laman web mereka kelihatan lebih menarik dan menjadi lebih cekap. Prestasi pelayan web mereka juga dikenali cepat, cekap dan boleh dipercayai.
 • Apa spesifikasi lain yang disertakan dalam WebHostingHub?
 •  Mempunyai sandaran laman web automatik
 •  Mengandungi alat analisis web
 •  E-dagang siap
 •  Termasuk alamat e-mel
 •  Menggunakan pangkalan data MySQL
 •  Mengandungi kapasiti lebar jalur dan penyimpanan cakera yang tidak terhad
 •  Menawarkan jaminan wang dikembalikan 90 hari
 •  Memberi bantuan perkhidmatan pelanggan sepanjang hari dan sepanjang tahun

Berapa tahap layanan pelanggan yang diberikan oleh WebHostingHub?

Salah satu komponen penting dalam perkhidmatan hosting laman web adalah menyediakan pelanggan dan bantuan pelanggan yang sangat baik. Responsif dari segi sokongan teknikal juga merupakan faktor utama. WebHostingHub menganggap pelanggan sebagai aspek terpenting dalam syarikat. Tanpa mereka, syarikat itu tidak akan dapat maju dan berkembang. Inilah sebab mengapa sebilangan besar penyedia hosting web memberikan penjagaan dan bantuan pelanggan sepenuhnya.

WebHostingHubensures hampir seratus peratus masa pelayan dan bantuan dan pemeriksaan sepanjang hari. Sekiranya anda ingin memindahkan domain dan laman web anda ke host lain, juruteknik mereka akan membantu anda dalam prosesnya. Mereka menghulurkan bantuan secepat mungkin. Syarikat ini juga menggunakan Dell Servers. Pelayan-pelayan ini semuanya telah dibuat dan dibina dengan perkakasan dan perisian yang baru dan lebih jauh.

WebHostingHub menawarkan bantuan pelanggan sepanjang hari dan sepanjang tahun dalam pelbagai cara seperti e-mel, talian telefon, dan sembang dan perbincangan langsung.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map