Tawaran Bluehost – Potongan Eksklusif $ 2.95 / bulan

Inilah cara untuk mendapatkan kadar terendah yang terdapat di BlueHost:


Langkah 1 – Pergi ke BlueHost

Pergi ke www.BlueHost.com dan klik butang “mulakan sekarang”. Sekiranya anda menggunakan pautan ini, anda akan mendapat harga terendah dan domain PERCUMA juga.

BlueHost adalah salah satu syarikat hosting web terbaik dan dipercayai, dan merupakan salah satu syarikat yang tertua. Walau bagaimanapun, syarikat hosting web ini tidak pernah kehilangan sentuhan ajaibnya dengan masa. Pakej mereka telah mengalami beberapa perubahan dan semuanya diarahkan untuk memberikan penyelesaian yang lebih baik kepada pelanggan mereka.

Beberapa ciri utama pakej hosting web BlueHost merangkumi:

 • Ruang cakera tidak terhad
 • Pengehosan domain tanpa had
 • Pembina laman drag-and-drop percuma
 • Pendaftaran nama domain percuma
 • Sokongan untuk nama domain antarabangsa
 • Sokongan e-mel
 • Pemindahan laman web tanpa had
 • Domain tambah
 • Domain terparkir
 • Panel kawalan cPanel yang mesra pengguna
 • Akses FTP
 • Statistik laman web

BlueHost menawarkan semua ini – dan banyak lagi – dengan kos yang sangat berpatutan. Lebih-lebih lagi, mereka kerap melakukan penambahbaikan dan kemas kini pakej mereka supaya pelanggan mereka sentiasa mendapat yang terbaik dan terkini dalam web hosting.

Mengapa Memilih BlueHost?

Ramai orang percaya bahawa membuat dan mengurus laman web mereka sendiri boleh menjadi tugas yang menakutkan. Baiklah, ya dan tidak.

Sekiranya anda tidak mempunyai banyak pengalaman dan pengetahuan dalam pembangunan web dan pengurusan kandungan, maka ini tentu saja menjadi cabaran. Laman web mewakili jenama atau perniagaan anda, dan itu mesti dijaga dan dilindungi. Pada masa kini, semakin banyak individu dan syarikat beralih kepada syarikat hosting web. Di sinilah BlueHost masuk.

BlueHost menawarkan pelbagai rancangan hosting web, termasuk Shared Hosting, VPS Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting, dan WordPress yang dioptimumkan untuk hosting.

Ciri Tanpa Had

Menghoskan laman web anda tidak pernah semudah ini. Beberapa tahun yang lalu, membuat dan menyelenggara laman web agak mahal. Tetapi hari ini, sesiapa sahaja boleh membuat laman web hanya dalam beberapa minit. BlueHost menawarkan banyak ciri tanpa had untuk sebahagian kecil kos. Berbanding dengan penyedia hosting web yang lain, anda akan menjimatkan lebih banyak dari segi kos dengan BlueHost. Pemindahan fail tanpa had BlueHost, misalnya, menjadikan perkara lebih mudah bagi anda untuk mendapatkan seberapa banyak pengunjung yang anda mahukan ke laman web anda.

Nama domain

BlueHost menawarkan pendaftaran nama domain percuma dengan rancangan hosting mereka. Nama domain sangat penting kerana ia mewakili jenama atau perniagaan anda. Orang berkemungkinan besar menganggap anda boleh dipercayai apabila anda mempunyai nama domain profesional yang sepadan dengan kandungan laman web anda atau niche pilihan anda.

BlueHost membolehkan anda memiliki seberapa banyak nama domain yang anda mahukan walaupun hanya dengan satu akaun. Anda juga dapat mengakses laman web anda di hampir semua komputer, yang membolehkan anda memantau laman web anda dan mempunyai aliran perniagaan yang lancar.

Perlindungan spam

Dengan BlueHost, anda boleh mempunyai seberapa banyak alamat e-mel yang anda mahukan. Bahagian terbaiknya ialah setiap alamat e-mel ini mempunyai perlindungan spam sehingga peti masuk anda selamat dari pelbagai ancaman yang bersembunyi di dalam World Wide Web. BlueHost memastikan bahawa anda dapat membuka e-mel anda dengan selamat dan menyaring yang mungkin berbahaya bagi laman web dan komputer anda.

BlueHost dilengkapi dengan banyak alat hebat yang menyaring kandungan berbahaya dan menjengkelkan bahkan sebelum memukul mesin anda. Alat penapisan spam e-mel maju dan sangat disesuaikan ini dapat dikonfigurasi untuk berfungsi dan membantu menguraikan peti masuk anda.

Keranjang Belanja

Membeli-belah dalam talian adalah amalan biasa hari ini, jadi jika anda menjalankan laman web eCommerce, penting bagi anda untuk menjadikannya selamat bagi pelanggan dan prospek anda untuk berniaga dengan anda. Dengan BlueHost, anda akan mempunyai ketenangan kerana mengetahui bahawa laman web anda benar-benar selamat dan pelanggan anda berada dalam keadaan baik.

BlueHost sepenuhnya serasi dengan perniagaan eCommerce. Ia bergabung dengan beberapa perisian eCommerce yang paling popular dan dipercayai, yang berikut:

 • Tapak Kedai
 • Kedai Presta
 • Magento
 • CubeCart
 • Komersial OS
 • Kereta Zen
 • AgoraCart
 • OpenCart
 • TomatoCart

Semua maklumat pelanggan anda juga akan selamat dari pencurian, dan mereka akan mendapat akses ke troli membeli-belah yang mesra pengguna di laman web anda. Juga bagus untuk mengetahui bahawa pelayan BlueHost serasi dengan kebanyakan penyelesaian eCommerce PHP. BlueHost juga membantu membina laman web eCommerce dengan mudah dengan perisian eCommerce bersepadu dan pemasang satu klik.

Semakin yakin pelanggan anda, semakin banyak prospek yang akan anda peroleh – dan semakin banyak pendapatan yang anda akan hasilkan! Inilah sebabnya mengapa anda tidak boleh salah apabila anda memilih BlueHost sebagai penyedia hosting web anda.

Aplikasi Percuma

Dengan tren baru dalam pembangunan web dan reka bentuk web, laman web sentiasa berubah. Perkara yang baik anda boleh membuat, merancang, dan mengurus laman web anda dengan mudah dengan BlueHost.

BlueHost telah menggabungkan SimpleScripts, yang dirancang untuk memperluas jangkauan hosting web kepada pemaju web pemula dan pakar, dan untuk menyediakan saluran pengedaran yang mesra pengguna dan boleh dipercayai untuk pembangun aplikasi dan komuniti sumber terbuka. SimpleScripts telah menguruskan lebih dari 3 juta pemasangan dan peningkatan untuk ribuan pelanggan.

Dengan SimpleScripts, anda dapat memasang skrip dan aplikasi dengan mudah yang dapat memperbaiki dan memenuhi keperluan laman web anda. Ini sangat membantu individu dan syarikat kerana semuanya mudah diakses dan dikendalikan.

Kesanggupan

Membina laman web tidak bermaksud anda perlu mengeluarkan banyak wang. BlueHost menawarkan perkhidmatan hosting web terbaik dan paling berpatutan dengan semua alat yang diperlukan yang anda perlukan untuk memasarkan laman web anda dan menjana lalu lintas.

Buat masa ini, mereka menawarkan harga potongan khas hanya $ 2,95 / bulan, jadi hari yang baik untuk menyiapkan laman web anda.

Sokongan teknikal

BlueHost tahu bahawa penting untuk laman web sentiasa dalam talian. Dengan itu, jika laman web anda menghadapi masalah, ketahui bahawa anda boleh menghubungi pasukan sokongan teknikal BlueHost dengan mudah.

BlueHost telah melatih pakar dalaman yang bersedia membantu 24/7. Mereka bersedia membantu anda menyelesaikan sebarang masalah teknikal, dan juga memberi anda nasihat mengenai tindakan terbaik yang perlu anda lakukan.

Anda dapat menghubungi mereka melalui telefon, e-mel, dan sembang langsung. Mereka juga mempunyai Pusat Bantuan yang kuat di mana anda dapat mencari panduan, tutorial video, dan banyak lagi.

BlueHost juga mempunyai bahagian forum di mana anda boleh berinteraksi dengan pengguna BlueHost yang lain. Anda boleh mendapatkan jawapan dari sana, serta petua dari pakar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map