Tinjauan Hosting eUKhost

EUKhost ditubuhkan pada tahun 2001 dan sejak itu mereka telah berkembang menjadi salah satu syarikat web hosting terbesar di UK. eUKhost Ltd. dikendalikan dari pejabat berdaftar mereka yang berpusat di Leeds dan pusat data di Maidenhead dan Milton Keynes. Di eUKhost anda akan mendapat perkhidmatan web hosting dengan kos rendah dan boleh dipercayai. Hari ini, mereka menempatkan lebih daripada 35,000 pelanggan di dua kemudahan pusat data ultra moden mereka di UK, yang melayani lebih daripada 70 000 laman web di seluruh dunia. Dari pakej kemasukan Shared Hosting peringkat awal sehingga Cluster Swasta, EUKhost memenangi tempat ke-2 dalam carta syarikat hosting web UK terbaik kami.


logo eUKhost
KEMASKINI
910
KECEPATAN
865
SOKONGAN
890
HARGA
945
CIRI-CIRI
815
HIJAU
800
INOVATIF
815

Pasukan eUKhost – Dengan lebih daripada 100 pekerja yang bekerja untuk eUKhost, sokongan teknikal yang mesra dan berpengetahuan, pasukan penagihan dan penjualan tersedia 24 jam sehari, 7 hari seminggu untuk menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada. Mereka bergantung pada kesatuan pasukan mereka yang kuat untuk melayani pelanggan dengan cara yang paling teliti dan secepat mungkin.

Teknologi eUKhost – Penting untuk memiliki web hosting yang boleh dipercayai untuk laman web perniagaan atau organisasi anda. Teknologi mereka sebenarnya yang membezakan mereka daripada syarikat lain. Pelayan web mereka terletak di pusat data bertaraf dunia, yang mempunyai kelebihan lanjutan, keselamatan fizikal dan banyak sambungan rangkaian pantas. Ini memastikan bahawa eUKhost menyediakan persekitaran hosting web yang paling boleh dipercayai dan juga menyampaikan kandungan dan halaman web anda dengan pantas. Hosting Web cPanel EUKhost sangat sesuai untuk individu dan profesional untuk mengadakan laman web peribadi, blog dan forum. Sama ada anda ingin memindahkan laman web anda atau mengerjakan projek besar anda yang seterusnya, hosting cPanel adalah pilihan serba boleh untuk laman web dan blog kecil hingga sederhana. Ini memberi anda kawalan penuh ke atas web hosting anda dengan panel kawalan cPanel yang terkemuka di industri – dengan rangkaian tambahan yang berguna yang digabungkan seperti Softaculous untuk pemasangan perisian satu klik, alat SEO, dan banyak lagi.

Perkhidmatan eUKhost – Tidak ada caj tersembunyi yang berkaitan dengan produk mereka, setakat ini, atau harga yang anda lihat adalah harga yang anda bayar. Mereka juga mempunyai polisi pengembalian wang selama 30 hari pada kebanyakan produk dan perkhidmatan mereka. Mereka memberikan sokongan teknikal 24x7x365 berkualiti melalui sembang langsung, sistem tiket, meja bantuan, telefon dan di forum hosting web mereka.

Pembina Web eUKhost – eUKhost mengumumkan pengenalan perkhidmatan baru utama pertama yang khusus untuk pengguna bukan teknikal. Membina Laman Web – menggunakan Pembangun Kehadiran Web yang inovatif dari Parallels – adalah kaedah yang sangat mudah dan ringkas untuk mereka bentuk, mengembangkan dan mengurus laman web anda sendiri tanpa memerlukan pengetahuan teknikal. Dengan pembangun laman web bersepadu, semuanya hanya dengan beberapa klik dan dapat dicapai dengan lebih dari 100 templat yang tersedia di 10 kategori untuk anda pilih. Anda boleh menyesuaikan templat anda untuk laman web anda. Dengan modul bersepadu seperti membeli-belah dalam talian, memberi komen, blog, perkongsian sosial, video terbenam dan banyak lagi.

Lokasi Pelayan eUKhost – eUKhost mempunyai lebih dari 1,200 pelayan yang ditempatkan di dua kemudahan pusat data moden, yang terletak di Maidenhead Berkshire, UK.

LAWATAN DAN DAPATKAN KAMI £3.33/mo. HARGA

domain dihoskan eUKhost

Teknikal

 • Jaminan masa upah 99.95%, jika waktu operasi tidak dipenuhi mereka mengembalikan pelanggan 5% dari bayaran bulanan untuk setiap 30 minit waktu henti (sehingga 100% dari bayaran bulanan pelanggan)
 • Pusat Data UK
 • Banyak sambungan rangkaian pantas
 • Redundansi rangkaian BGP dengan Simply Transit
 • Sistem pemantauan sepenuhnya
 • Sandaran penuh dan tambahan
 • Perlindungan lengkap kerana pemantauan e-mel automatik untuk pengesanan dan pembersihan virus
 • Kakitangan keselamatan 24/7
 • Kami tidak menemui

Sokongan

 • Sokongan Teknikal 24/7
 • Sokongan E-mel 24/7
 • Sokongan Telefon tanpa tol 24/7
 • Sokongan Tiket 24/7
 • Sokongan Sembang Langsung 24/7
 • Masa tindak balas sembang langsung yang sangat pantas
 • Pangkalan Pengetahuan yang Kaya
 • 100% Sokongan Pasukan Dalaman
 • Pelan boleh didapati di platform Linux dan Windows
 • Masa respons tiket dan surat – dalam masa 1 jam

Harga

 • Jaminan Pulangan Wang Bila-bila masa – 30 hari untuk bayaran balik sepenuhnya. Permintaan bayaran balik selepas 30 hari akan dikembalikan berdasarkan prorata pada waktu yang tidak digunakan.
 • Mereka menawarkan potongan besar – hingga 50%
 • Hanya akaun kali pertama yang layak mendapat bayaran balik

Prestasi Host Web

Untuk tinjauan ini, kami menggunakan beberapa alat hosting web terbaik untuk menilai metrik eUKhost. Pertama, kami memeriksa statistik penggunaan eUKhost, yang bermaksud berapa banyak laman web yang dihoskan oleh eUkhost. Seperti yang anda lihat dari gambar di bawah, eUkhost mengambil 1.1% dari pasaran web hosting Inggeris atau sekitar 70 000 laman web yang dihoskan.

domain dihoskan eUKhost

eUKhost menghoskan sekitar 35 000 domain .UK, yang mungkin anda lihat dari gambar di bawah:

domain dihoskan eUKhost

Senarai di bawah ini merangkumi laman web berdasarkan jumlah orang di dunia yang melawat setiap laman web dalam sebulan. Ini merangkumi 20 laman teratas dengan anggaran lalu lintas serta laman web dengan lalu lintas yang telah disahkan oleh Quantcast secara bebas dan dihoskan oleh eUKhost. Kami memutuskan untuk memilih laman web: LINUXMINT.COM dan mengujinya dengan teliti.

laman web e20host top20

Kami memilih laman web: LINUXMINT.COM / dipilih secara rawak, dihoskan oleh eUKhost / dan mengujinya secara menyeluruh: Traceroute menguji kesambungan rangkaian ke pelayan; Uji beban; Ujian ping dari beberapa lokasi; Monitor masa dan banyak lagi.

Kesimpulannya

eUKhost menyediakan semua yang anda perlukan untuk membuat, menjadi tuan rumah dan menyelenggara laman web. Lebih baik lagi, perkhidmatan ini adalah syarikat hosting UK yang mantap dengan kehadiran yang besar di seluruh negara dengan dua pusat data di Reading, Maidenhead dan Milton Keynes. Walaupun pakej eUKhost mungkin lebih terhad daripada beberapa pesaingnya, perkhidmatan ini menampungnya dengan senarai ciri yang kuat.

Lawati eUKhost: http://www.eukhost.com/

Berikut adalah beberapa perkhidmatan hosting laman web yang telah kami kaji dan kami mengesyorkan untuk anda:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

dan di sini anda boleh membaca ulasan hos web UK terbaik dan hosting WordPress Teratas kami di UK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map