Tinjauan Hosting Webfusion

Tinjauan Hosting Webfusion

Perkhidmatan hebat dengan pengalaman bertahun-tahun, kemudahan penggunaan dan sokongan hebat, ini adalah gabungan yang sukar dikalahkan. Portofolio Webfusion merangkumi penyelesaian hosting tanpa had, dari Virtual Private Servers dengan kelajuan pemprosesan yang pantas dan hosting pelayan khusus yang sangat dipercayai hingga hosting terurus yang fleksibel dan hosting dengan prestasi tinggi Semua penyelesaian web hosting ini dirancang khusus untuk memenuhi keperluan perniagaan apa pun, sama ada laman web permulaan atau projek tunggal. Setiap produk disokong dengan sokongan yang boleh dipercayai, 24 jam dan jaminan besi tuang kami.


Webfusion tidak mengelirukan anda dengan pelbagai tawaran. Hanya ada satu tawaran hosting web yang dikongsi, tetapi cukup kuat untuk kegunaan perniagaan peribadi dan perniagaan kecil. Pakej ini memberi anda banyak ruang untuk berkembang. Selain ruang cakera dan trafik yang tidak terhad, anda juga mendapat akaun e-mel tanpa had, dan kemampuan untuk menjadi tuan rumah berbilang domain dengan satu akaun. Anda boleh memasang platform blog, forum, galeri foto dan sistem pengurusan kandungan dengan cepat. Sekiranya anda ingin melacak siapa yang berkunjung dan ke mana mereka pergi, Webfusion memberi anda akses ke statistik laman web, yang disajikan dalam paparan grafik sederhana.

Pakej hosting web yang jimat, kaya dengan ciri, dan disesuaikan. Pangkalan pelanggan tujuh angka yang merangkumi pelbagai pembangun web, perniagaan multinasional, pereka dalam talian dan peminat. Keselamatan dalam talian yang terkemuka di pasaran, sokongan pakar 24/7, perlindungan pelayan firewall kedap air dan pusat data canggih. Itu semua menambah Webfusion Ltd, kumpulan hosting web yang dengan cepat menjadi perusahaan hosting semakin banyak orang beralih, untuk mendapatkan idea mereka dalam talian.

Pusat data UK buatan Webfusion adalah cekap tenaga namun sangat selamat daripada kecurian data dan bahaya seperti kebakaran. Dengan juruteknik pakar di lokasi 24/7, pelanggan Webfusion dapat fokus membangun perniagaan yang berjaya dengan mengetahui bahawa laman web mereka akan tetap dalam talian walau apa pun.

ciri-ciri

 • Dapatkan ruang simpanan tanpa had untuk fail anda. Ruang web tanpa had memberi anda kebebasan sepenuhnya untuk berkembang tanpa kapasiti terhad
 • Pengehosan terbaik Webfusion menggunakan platform ATLAS untuk memudahkan teknologi awan. Ia tidak bergantung pada satu pelayan fizikal, jadi anda mendapat hosting yang kuat dan berskala
 • Panel kawalan Webfusion Berfungsi sepenuhnya dan mudah digunakan. Anda hanya memerlukan beberapa klik untuk menguruskan sebarang ciri anda. Ketahui lebih lanjut mengenai Panel Kawalan Webfusion
 • Lebar jalur tanpa had menghilangkan semua sekatan lalu lintas laman web, jadi tidak ada batasan jumlah pengunjung yang dapat anda terima
 • Ditubuhkan pada tahun 1997, Webfusion adalah operasi 100% UK. Kakitangan pakar mereka berada di lokasi 24/7/365
 • Aplikasi Fusion menambah fungsi hebat ke laman web mana pun. Anda boleh memasang platform blog, forum, galeri foto dan sistem pengurusan kandungan dengan cepat untuk digunakan dengan domain percuma anda

Sekiranya anda mempunyai anggaran yang ketat tetapi memerlukan ciri dan ruang yang besar untuk berkembang, Webfusion adalah tempat untuk memulakan kehadiran dalam talian anda.

Anugerah

Anugerah 8-webfusion
Penyedia Hosting Terbaik
(Mulakan majalah perniagaan anda)

Webfusion memenangi anugerah untuk sektor perniagaan kecil atas sokongan mereka dalam membuat perniagaan di peringkat awal. Mereka terpilih sebagai Penyedia Hosting Terbaik 2012 oleh pembaca majalah “Mulakan Perniagaan Anda”.

penghargaan-intel
Pusat Kecemerlangan Intel Server

Webfusion adalah Pusat Kecemerlangan Pelayan pertama Intel. Ini membolehkan pelanggan mereka memanfaatkan teknologi Intel sebaik sahaja dilancarkan.

Anugerah 3-webfusion
Penyedia VPS Perniagaan Kecil Terbaik 2011

Webfusion dipilih oleh panel usahawan UK terkemuka dan pembaca majalah “Start Your Business” sebagai penyedia VPS Perniagaan Kecil Terbaik 2011.

1award-intel
Penyedia Web Hosting 10 Teratas

April 2010 Webfusion terpilih sebagai tempat keempat dalam 10 Penyedia Hosting Terbaik di UK.

anugerah-perniagaan-kecil-terbaik
Pembekal perkhidmatan perniagaan kecil terbaik

Webfusion dianugerahkan Penyedia Perkhidmatan Perniagaan Kecil Terbaik 2010 untuk Penyelesaian Pejabat Maya oleh majalah Start Your Business.

penganjur anugerah
Sangat mendapat sokongan

HosTest.NET memberi peringkat kepada hos web dengan mengemukakan pertanyaan sokongan dan mengukur kualiti respons.

majalah syb
Webhosting Perniagaan Kecil Terbaik 2009

Pemenang Anugerah SYB 2009 untuk Penyedia Web Hosting Perniagaan Kecil Terbaik

direktori penghargaan-webhost
Direktori Web Host UK

Terbaik untuk sumber terbuka, Microsoft dan hosting bersama:

 • Windows hosting, Dec ’08
 • Unix hosting, Nov ’07
 • Hosting yang dikongsi, Jun ’07
 • Windows hosting, Mac ’06
trek pembelian-anugerah
Syarikat Sunday Times Deloitte Buyout Track 100

Webfusion adalah satu-satunya syarikat hosting di 2010 Times Times Deloitte Buyout Track 100.

anugerah-microsoft
Dicalonkan untuk Senarai Hajat 2007

Webfusion dicalonkan dalam perkhidmatan dalam talian kategori tahun untuk Wishlist 2007, Anugerah Majalah Windows Vista.

Baca ulasan kami mengenai syarikat hosting UK yang paling dipercayai di sini.

Barang berkaitan

 • Apa itu Google App Engine dan apa yang boleh anda lakukan dengannya
 • SSD vs HDD untuk hosting dan bagaimana ia mempengaruhi kelajuan laman web anda
 • Cara Memilih Penyedia CDN Terbaik (Panduan Lengkap)
 • Domain dan Hosting Berasingan – Petua Hosting UK Bahagian 1
 • Ulasan Hosting UK2.NET
 • Tinjauan Hosting Internet Storm
 • Tinjauan Hosting eUKhost
 • Tinjauan Hosting Justhost
 • Ulasan Hosting iPage
 • Ulasan Hosting 123-reg
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map