Trek – Tinjauan Perjalanan / Tema Perjalanan WordPress Responsif dalam

Seperti yang anda ketahui, WordPress adalah mudah – jika bukan yang terbaik – platform penerbitan dan sistem pengurusan kandungan (CMS) untuk membina jenis laman web dengan mudah, tidak kira tahap pengetahuan dan kemahiran teknikal yang dimiliki pengguna. Dengan WordPress, anda mempunyai kebebasan sepenuhnya untuk membuat dan mengurus laman web anda walaupun tanpa sokongan pihak ketiga. Sekiranya anda ingin membina blog pelancongan atau laman web untuk hotel atau agensi pelancongan, WordPress adalah platform yang ideal untuknya, terutamanya jika anda ingin mempunyai perniagaan dalam talian yang hebat.


Semua orang suka melakukan perjalanan, sebab itulah banyak orang mencari destinasi pelancongan baru dalam talian. Agensi pelancongan atau sesiapa sahaja yang mempunyai perniagaan berkaitan pelancongan harus memanfaatkannya dengan memiliki laman web mereka sendiri. Tema WordPress membolehkan anda membina laman web yang berfungsi sepenuhnya dan indah dengan anggaran apa pun dan tanpa banyak usaha. Tema WordPress pelancongan / pelancongan terbaik dilengkapi dengan banyak ciri yang membawa semua kualiti yang baik dan membantu meningkatkan perniagaan anda ke tahap yang baru. Ia bukan sahaja dapat membantu anda membuat laman web pelancongan yang indah, tetapi juga dapat membantu anda berhubung dengan pelanggan dan prospek dengan mudah. Satu tema seperti itu yang dipercayai oleh ribuan pemilik dan pembangun laman web adalah Trek – Tema Perjalanan / Perjalanan WordPress Responsif.

Hari ini, kita akan melihat lebih dekat mengenai Trek, yang mesti difikirkan oleh banyak orang sebagai tema agensi pelancongan. Adakah kerana reka bentuknya? Mungkinkah ciri dan pilihan yang disertakan dengan pakej? Apakah kebaikan dan keburukan membeli tema ini? Semua ini akan dijawab dalam tinjauan mendalam – Tema Perjalanan / Perjalanan WordPress Responsif ini.

Mari kita masuk!

Gambaran keseluruhan

Trek – Tema Perjalanan / Perjalanan WordPress Responsif adalah salah satu tema WordPress terlaris dan dinilai teratas di ThemeForest, di bawah kategori Perjalanan. Ia dicipta oleh Elite Author, PixelGrapes, agensi pembangunan dan reka bentuk web yang terkenal dengan menyediakan produk berkaitan e-commerce premium yang berkualiti dan berpatutan kepada pengguna.

Trek dibina berdasarkan rangka Twitter Bootstrap yang hebat, dengan reka bentuk responsif sepenuhnya yang sesuai untuk perjalanan buku dan lawatan. Ia juga menyalurkan blog di mana anda dapat memaparkan pelbagai lokasi melihat-lihat dan perjalanan. Yang unik untuk tema ini adalah halaman paparan galeri dan bahagian FAQ di mana pelanggan dan pelawat laman web dapat mencari lebih banyak maklumat mengenai perkhidmatan anda, serta pembayaran, dan tawaran istimewa yang mungkin anda ada. Trek juga mempunyai banyak kod pendek dan widget khusus yang dapat anda gunakan dan gabungkan ke dalam laman web anda sehingga anda dapat memberikan pengalaman yang lancar kepada pelanggan anda. Tema ini disesuaikan untuk syarikat pelancongan dan pelancongan yang ingin menampilkan perniagaan mereka dalam talian dengan cara yang luar biasa. Tetapi dengan beberapa perubahan di sana-sini, anda boleh menggunakan tema ini untuk semua jenis laman web atau blog, sama ada blog peribadi, portfolio dalam talian, laman web syarikat, dll..

Reka bentuk

Trek – Tema Perjalanan / Perjalanan WordPress Responsif mempunyai reka bentuk yang bersih, minimalis, dan moden yang memfokus pada aspek terpenting di laman web anda: kandungan. Ia menggunakan ruang putih dengan hebat, dan menampilkan tayangan slaid yang besar di laman utama di mana anda dapat memaparkan perkhidmatan terbaik dan destinasi pelancongan yang diketengahkan. Selain susun atur lalai, terdapat lebih banyak struktur laman utama yang sudah siap dibina yang boleh anda gunakan di luar kotak, menjimatkan banyak masa untuk menyesuaikan tema, terutamanya jika struktur lalai tidak mencukupi untuk menyokong perniagaan anda.

Sekiranya mana-mana susun atur halaman yang telah dibina tidak sesuai dengan keperluan anda, Trek juga memberi anda kemampuan untuk menyesuaikan halaman anda sendiri melalui panel admin tema. Anda boleh menyesuaikan apa sahaja, dari skema warna hingga fon. Ia bahkan dilengkapi panel pratonton penyesuaian langsung di mana anda dapat melihat perubahan yang telah anda buat pada tema, dalam waktu nyata.

Trek juga membolehkan anda menambahkan bahagian blog ke laman web anda, di mana anda boleh memilih dari dua susun atur yang berbeza: Klasik dan Grid. Tema ini juga mempunyai halaman paparan galeri yang unik untuk menampilkan gambar destinasi pelancongan / pelancongan yang popular, serta bahagian FAQ dan halaman Hubungi Kami. Halaman lain yang unik untuk tema ini termasuk Peta Laman dan halaman Lawatan. PixelGrapes juga menjadikannya titik untuk menambah kod pendek untuk memperluas fungsi laman web anda, termasuk satu untuk Testimoni, Ikon, Catatan Terkini, Butang dan Suapan, Tab dan Akordeon, Lajur, dan Pemberitahuan.

Trek 100% responsif yang bermaksud dapat dilihat di kebanyakan Internet dan peranti mudah alih, dari PC hingga telefon pintar. Ini juga membolehkan anda memaparkan latar belakang video di laman web anda, memberikan daya tarikan visual yang lebih baik.

Ciri-ciri utama

Sekarang, anda akan menganggap Trek – Tema Perjalanan / Perjalanan WordPress Responsif sebagai pilihan utama laman web anda. Terdapat banyak sebab untuk menyukai tema ini. Lihat senarai ciri lengkapnya di bawah:

 • Responsif sepenuhnya. Trek dibina di atas rangka Twitter Bootstrap yang kukuh, dengan reka bentuk adaptif yang menjadikannya berfungsi dengan lancar di mana-mana peranti.
 • Penyesuai tema dengan pratonton langsung. Tema ini meningkatkan pengalaman WordPress anda dengan menambahkan panel pratonton penyesuaian langsung yang membolehkan anda memberikan tema yang benar-benar unik untuk perniagaan atau jenama anda.
 • Warna tidak terhad. Pilih mana-mana sorotan dari penyesuai tema dan buat Trek kelihatan seperti yang anda mahukan.
 • Lebih 600 Fon Web Google. Pilih daripada beratus-ratus pilihan fon yang indah.
 • Bar sisi tidak terhad. Tema ini merangkumi bar sisi dinamik yang membolehkan anda membuat bar sisi baru untuk sebarang pos atau halaman untuk fleksibiliti maksimum.
 • Kod pendek. Trek dipenuhi dengan kod pendek yang mudah digunakan yang boleh anda gunakan di luar kotak untuk memperluas fungsi tema dan memberikan pengalaman yang lancar kepada pelanggan anda.
 • Halaman lawatan. Halaman lawatan tersuai disertakan dalam tema untuk mempamerkan pakej pelancongan anda dan tawaran istimewa lain.
 • Terjemahan siap. Trek merangkumi fail bahasa .mo dan .po supaya laman web anda dapat diterjemahkan ke pelbagai bahasa, yang membolehkan anda memenuhi permintaan khalayak global.
 • Terima pembayaran. Trek disatukan dengan pilihan pembayaran PayPal sehingga anda dapat mengumpulkan pembayaran atau deposit dengan mudah dan selamat. Tema ini menyokong 11 mata wang yang berbeza.
 • Sokongan A +. Sokongan tidak pernah jauh kerana PixelGrapes memberikan bantuan segera dan profesional kepada pengguna tema. Terlebih lagi, tema ini disokong oleh komuniti sesama pengguna dan pembangun yang akan dengan senang hati menangani masalah yang mungkin anda hadapi semasa menggunakan tema.
Kebaikan dan keburukan

Walaupun terdapat banyak tema WordPress percuma yang tersedia untuk anda cuba, tema premium seperti Trek – Tema Perjalanan / Perjalanan WordPress Responsif semakin popular. Sekiranya anda tertanya-tanya mengapa sesetengah orang membayar tema apabila terdapat banyak yang tersedia secara percuma, pertimbangkan kebaikan dan keburukan berikut untuk memilih tema WordPress premium:

Kelebihan
 • Trek dilengkapi dengan fungsi canggih, seperti panel pentadbir yang mudah digunakan untuk membuat penyesuaian dan konfigurasi laman umum.
 • Tema premium dilengkapi dengan sokongan berterusan dan kemas kini yang kerap. Ini penting untuk mana-mana tema kerana WordPress dikemas kini dengan kerap sehingga beberapa ciri tema mungkin berhenti berfungsi kecuali jika ia dikemas kini. Tema percuma masih dikemas kini kadang-kadang tetapi tanpa masalah mendesak pengguna berbayar menunggu mereka, kemas kini memerlukan lebih lama. Lebih buruk lagi, beberapa pengarang tema kehilangan minat atau tidak mempunyai masa untuk mengerjakan tema percuma lagi.
 • Tema premium seperti Trek biasanya mempunyai kualiti yang jauh lebih tinggi daripada rakan mereka yang bebas, hanya kerana pengarang menjana dana untuk menjadikannya lebih baik bagi pengguna. Ini mewujudkan gelung maklum balas positif di mana temanya terus bertambah baik kerana semakin banyak orang menggunakannya.
 • Trek dilengkapi dengan ciri, alat, dan pilihan yang mesra pengguna yang membolehkan pengguna menyesuaikan sejumlah elemen pada tema. Walaupun tema percuma biasanya dilengkapi dengan pilihan warna dan susun atur, tema premium memiliki pilihan penyesuaian yang lebih luas untuk dipilih, seperti kemampuan untuk menyesuaikan skema warna dan warna, menambahkan bar sisi tambahan, mengubah menu navigasi, dll..
Keburukan
 • Tema premium tentu saja akan menanggung kos anda dan tidak akan ada masalah. Tema premium biasanya berharga antara $ 30 dan $ 300, terutama yang mempunyai lesen pembangun.
 • Dengan tema terlaris seperti Trek, ada kemungkinan laman web anda akan kelihatan seperti yang lain. Ini tidak menjadi masalah jika anda memilih tema dengan pilihan penyesuaian yang lebih fleksibel.
 • Lebih banyak ciri tidak semestinya tema lebih baik daripada yang lain. Lagipun, lebih banyak ciri boleh bermakna ada banyak lagi yang perlu dipelajari. Walaupun kebanyakan penulis tema pada masa ini cuba menjadikan produk mereka sebagai mesra pemula mungkin, ini tidak selalu dapat dilakukan setelah anda mempertimbangkan kemampuan tema.

Seperti yang anda lihat, tidak ada jawapan yang jelas sama ada anda harus memilih tema WordPress premium atau tidak. Pasti, mereka boleh menjadi mahal, tetapi mereka juga dapat dilihat sebagai pelaburan yang bernilai yang akhirnya akan membayar sendiri. Pada penghujung hari, hanya anda yang dapat menentukan sama ada tema berbaloi untuk perniagaan pelancongan / perjalanan anda, berdasarkan faedah memiliki tema dan ciri-ciri yang disertakan dengannya. Oleh itu, pastikan untuk mempertimbangkan semua keperluan laman web anda, dan mempunyai visi kreatif untuk bagaimana anda mahu ia berfungsi. Sekiranya anda menghadapi masalah dengan Trek atau dengan tema WordPress lain yang anda gunakan, terdapat dokumentasi dan tutorial yang luas untuk membimbing anda, serta sokongan masyarakat untuk menyelesaikan masalah anda yang mungkin anda hadapi.

Keputusan Akhir – Tema Sempurna untuk Semua Jenis Laman Web Perjalanan / Lawatan

Tanpa keraguan, Trek – Tema Perjalanan / Perjalanan WordPress Responsif adalah salah satu pilihan terbaik untuk membina laman web atau blog untuk perniagaan pengendali pelancongan dan perkhidmatan piagam. Tema premium yang dibuat dengan teliti, mesra pengguna, dan dilengkapi dengan ciri-ciri yang memudahkan sesiapa sahaja membina laman web, sama ada mereka mempunyai pengetahuan dan kemahiran dalam pembangunan dan reka bentuk web atau tidak. Sesiapa yang serius untuk mengembangkan perniagaan pelancongan / pelancongan mereka dalam talian harus mempertimbangkan untuk membeli tema ini. Dengan harga hanya $ 49, ia adalah penyelesaian yang cukup murah dan boleh dipercayai yang akan membantu anda membuat perkara besar seterusnya dalam industri pelancongan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map