Ulasan Pickaweb Web Hosting

Pickaweb mempunyai semua yang anda perlukan untuk berjaya dalam talian. Mereka memberi anda banyak ciri di luar kotak yang menarik bagi profesional dan amatur dan semua yang sesuai tahap sokongan yang luar biasa. Ketahui lebih lanjut mengenai PickaWeb dalam kajian lengkap kami.


Pengehosan web Pickaweb
KEMASKINI
980
KECEPATAN
951
SOKONGAN
962
HARGA
943
CIRI-CIRI
975
HIJAU
979
INOVATIF
964

Pickaweb ditubuhkan pada tahun 1999 dengan satu tujuan: untuk membuat perkhidmatan hosting web yang pantas, boleh dipercayai dan berpatutan. Pickaweb adalah UK terkemuka / semua pelayan mereka terletak di pusat data di London / syarikat hosting web yang menawarkan penyelesaian hosting laman web yang sangat baik.

Hosting yang pantas, dipercayai dan berpatutan – Rangkaian hosting web mereka didasarkan pada sistem operasi Linux dan Unix yang pantas dan boleh dipercayai. Pickaweb banyak melabur dalam menggabungkan infrastruktur awan ketersediaan tinggi terkini Pemacu Keadaan Pepejal (SSD) untuk kelajuan & kebolehpercayaan tambahan. Mereka hanya menggunakan peralatan Gred Perusahaan. Pelayan mereka penuh dengan RAM dan sangat kuat dan tahan lasak. Pickaweb’s London Datacentre menjamin masa operasi rangkaian 99.9%, tetapi waktu operasi sebenar untuk bulan lalu adalah 100%.

Sepantas kilat – Pickaweb menyediakan pelayan mereka dengan perisian LiteSpeed ​​yang dikonfigurasi, yang bermaksud masa memuatkan laman web anda dengan lebih pantas. Pelayan Web LiteSpeed ​​menggunakan CPU dan memori yang lebih sedikit daripada Apache dan penggunaan ini tetap dapat diramalkan walaupun dengan lonjakan lalu lintas atau serangan DDoS. Untuk memahami dengan lebih baik mengapa kepantasan syarikat hosting anda sangat penting, anda boleh menyemak infografik kami.

Pasang 100s alat yang paling popular seperti WordPress, PrestaShop, Joomla, Magento, Drupal dan banyak lagi.

Keselamatan – keselamatan fizikal bermula di pintu depan, seluruh laman web dilindungi oleh pagar perimeter setinggi 3 meter dan dipantau oleh IP CCTV oleh anggota keselamatan 24x7x365 yang diakreditasi. Keselamatan maya sangat penting untuk Pickaweb, jadi mereka sering mengemas kini kernel pelayan, panel kawalan, apache, PHP, MySQL, Exim, dll. Mereka juga menyediakan firewall dan perkhidmatan penapisan spam.

Kenapa kita suka Pickaweb

Pelayan Pickaweb disandarkan sepenuhnya menggunakan perisian r1soft. Mereka memerlukan cadangan harian, mingguan & bulanan secara berkala untuk menjadi lebih selamat. Pada dasarnya, data anda selamat dengan Pickaweb.

ciri-ciri – malah tawaran Pickaweb hosting yang paling murah dikemas dengan semua ciri penting untuk anda menjalankan laman web anda – Panel kawalan yang mudah digunakan / cPanel /, pemasangan 1 klik, seperti WordPress, PrestaShop, Joomla, Magento, Drupal dll, Anti Spam , Migrasi Laman Web Percuma, Pembina Laman Web, Dreamweaver & FTP, Sokongan Premium dan jaminan wang dikembalikan 30 hari penuh.

Tahap Sokongan yang luar biasa – Pickaweb memberikan sokongan 24×7 melalui telefon, sembang langsung & e-mel. Setiap ahli pasukan dilatih sepenuhnya untuk mengetahui syarikat dan perkhidmatan di dalam dan luar, fasih berbahasa Inggeris dan mempunyai kemahiran teknikal yang sangat baik.

Kenapa kita suka Pickaweb

Dengan masa menunggu yang hampir tidak ada dalam sembang dan telefon, anda mendapat salah satu sokongan terbaik di pasaran!

Akhir sekali, kami telah mempertimbangkan ulasan pengguna dari salah satu laman web kajian teratas- TRUSTPILOT dan ia adalah 9.8 / 10 daripada lebih daripada 150 ulasan.

LAWATAN Logo Pickaweb DAN DAPATKAN DISKAUN KAMI

Teknikal

 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Persediaan Percuma; Pindah
 • Pemasangan 1 Klik Percuma
 • Pembina Laman Web Mudah digunakan
 • Akses cPanel & FTP
 • Pelayan pantas baru dengan prestasi hebat
 • Pusat data canggih di London
 • Menggunakan cakera keras 10K SAS
 • Hosting SSD
 • Pelan Hosting Anggaran, tidak membenarkan anda menggunakan Pangkalan Data MySQL

Sokongan

 • Sokongan Teknikal 24/7
 • Talian sokongan 24/7 UK
 • Penghijrahan Laman Web Percuma
 • Sokongan Langsung dan Sokongan Telefon 24/7
 • Tiada masa menunggu di sembang dan telefon
 • Pangkalan Pengetahuan yang Kaya
 • Tutorial Video
 • Kami tidak menemui

Harga

 • Pelan yang fleksibel
 • Pelan Belanjawan bermula dari 2.49 £ / bln.
 • Pulangan Wang 30 Hari
 • Anda harus membeli Pelan Permulaan / $$3.99/mo./, kerana rancangan Belanjawan tidak menawarkan Pangkalan Data MySQL

Prestasi Host Web

Keputusan Ujian Pickaweb

Alat pertama dan mungkin paling penting adalah Ujian ping:

Ping membolehkan anda menguji jangkauan host dan untuk mengukur masa perjalanan pergi balik untuk mesej yang dihantar dari host asal ke komputer tujuan.

Hasil check-host menunjukkan ping yang sangat pantas dari UK – kurang dari 1ms!

Keputusan Ujian Pickaweb

Pingdom menguji prestasi kelajuan dari pelayan Amsterdam mereka.

Seperti yang anda lihat, laman web WordPress, yang berfungsi sepenuhnya selama bertahun-tahun, memuatkan 97% lebih cepat daripada laman web lain yang diuji dengan prestasi 93/100.

Masa memuatkan laman web adalah 493ms.

Keputusan Ujian Pickaweb

Ujian tekanan dari LoadImpact membantu menentukan keupayaan menangani sejumlah pengguna (muat) di laman web anda. Tujuannya adalah untuk melihat bagaimana prestasi laman web anda apabila dikenakan banyak beban yang diharapkan dan tertekan.

Walaupun dengan 25 pengguna melayari laman web kami, masa muat sama (kurang dari 3 dtk.) Dengan semua mereka.

Itu adalah beberapa petunjuk yang sangat baik.

Anda juga boleh menyemak, ulasan dan perbandingan syarikat hosting web Top UK yang lain di sini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map