Ulasan Situsy – Pembina Laman Web Untuk Semua Orang

Memupuk identiti dalam talian sangat penting, sama ada anda seorang blogger, pemilik perniagaan, atau hanya berusaha membina kedai dalam talian untuk menjual beberapa barang buatan sendiri.


Semasa memulakan laman web, pada dasarnya anda mempunyai tiga pilihan:

 1. Pilihan # 1: Hands Off ($$$$) – Anda boleh melabur dalam pengambilan pereka web profesional dan pembangun untuk membina laman web untuk anda, alternatif yang lebih baik adalah menggunakan pembangun laman web dalam talian.
 2. Pilihan # 2: Bersedia dengan WordPress (Pertengahan hingga Lanjutan) – Anda boleh mendaftar untuk hosting web biasa dan menyiapkan WordPress, yang boleh anda gunakan untuk blog, menjual barang dalam talian, menghasilkan petunjuk … pada dasarnya apa sahaja yang anda bayangkan dapat dilakukan dengan WordPress. WordPress adalah percuma. Banyak plugin hebat juga percuma. Jadi satu-satunya pelaburan anda adalah dalam hosting dan masa yang anda habiskan untuk belajar menggunakan WordPress dan membina laman web dengannya.
 3. Pilihan # 3: Bersedia Dengan Pembangun Laman Web (Disyorkan Untuk Pemula Mutlak) – Anda boleh menggunakan pembina laman web yang tidak memerlukan pengetahuan teknikal. Pembangun laman web sering diseret dan lepas, dan apa yang anda lihat di layar ketika anda bermain-main dengannya adalah apa yang kelihatan seperti laman web anda secara langsung, jadi tidak ada kekeliruan dan kacau-bilau ketika berusaha memperbaikinya.

Sekiranya anda memilih Pilihan 2 (WordPress), WebHostingPlanGuide mempunyai ulasan mengenai banyak hos web teratas seperti eHost.com, BlueHost dan iPage yang dioptimumkan untuk WordPress dan mempunyai pemasangan automatik.

Anda mungkin sampai di halaman ini kerana anda ingin mengetahui pembangun laman web mana yang paling sesuai untuk keperluan anda. Mari kita kaji Sitey.

Sitey adalah pembangun laman web dalam talian yang baru popular yang berusaha untuk membawa pengguna semua yang mungkin mereka perlukan dalam pembangun laman web. Seperti yang dikatakan syarikat, “Kami telah memikirkan segalanya …”

Sebelum anda mendaftar ke Sitey, di bawah ini adalah gambaran keseluruhan alat pembinaan laman web dan semua ciri yang anda boleh harapkan sehingga anda dapat menentukan apakah ia sesuai dengan keperluan anda.

Ratusan Reka Bentuk Peribadi untuk Memperibadikan Laman web anda

Semasa anda membuat laman web, salah satu ciri terpenting adalah templat yang unik dan diperibadikan untuk laman web anda. Sebagai pemilik laman web yang mungkin menjual produk, perkhidmatan, atau mempersembahkan blog, anda ingin memastikan bahawa pembaca anda disajikan dengan sesuatu yang unik dan menarik.

Sitey memenuhi keperluan penggunanya dengan menyediakan ratusan reka bentuk laman web yang diperibadikan untuk laman web anda. Setiap templat adalah unik dan dirancang dengan mempertimbangkan pengguna akhir. Dengan templat khusus pengguna akhir Sitey, anda dapat memilih reka bentuk web yang anda cari dengan cepat, menjadikan prosesnya cekap dan sangat mudah.

 • Semua Templat Dioptimumkan: Pengoptimuman laman web akhir-akhir ini menjadi tumpuan di kalangan pemilik laman web, dan Sitey berfungsi untuk memenuhi keperluan pengguna dalam hal ini. Tidak kira templat laman web mana yang anda pilih, anda boleh yakin bahawa ia akan berfungsi dengan sempurna pada tablet atau peranti mudah alih. Laman web di Sitey berfungsi pada pelbagai tablet yang berbeza dan mereka juga dikonfigurasi untuk berfungsi dengan baik dengan sistem iOS dan Android. Oleh itu, tidak kira apa jenis perisian yang digunakan oleh pengguna akhir anda, anda boleh yakin bahawa laman web Sitey anda akan digunakan agar serasi dengan teknologi yang dimiliki pengguna anda.
 • Drag and Drop Editor: Ciri lain yang dimiliki oleh reka bentuk laman web peribadi Sitey ialah semuanya merangkumi apa yang dikenali sebagai “drop and drag” editor. Penyunting ini menjadikan sesiapa sahaja mudah untuk membuat laman web yang hebat yang hanya berfungsi di luar kotak, tanpa untuk mengacaukan kod atau tetapan lanjutan.

Pada akhirnya, berkaitan dengan reka bentuk yang diperibadikan di Sitey, anda akan melihat bahawa bukan sahaja mereka mudah digunakan, cekap dan mesra pengguna, tetapi mereka menjadikan anda sebagai pengguna agar anda dapat memanfaatkan produk secara maksimal.

Nama Domain Tersuai

Secara amnya, nama domain berharga kira-kira $ 10- $ 20 dolar setahun – melainkan anda menggunakan Sitey. 

Dengan Sitey, anda mempunyai akses ke domain percuma yang disediakan oleh Sitey. Domain tersebut adalah domain khusus dan juga dilengkapi dengan e-mel yang sesuai, sehingga anda dapat memastikan laman web anda tetap teratur. Di samping itu, nama domain percuma tidak diatur untuk satu atau satu rancangan harga tertentu. Ciri ini merangkumi semua rancangan, jadi mana sahaja yang anda pilih, anda masih boleh menjangka nama domain percuma dari Sitey.

Hosting yang Boleh dipercayai Termasuk

Selain meliput pengguna dalam hal nama domain, Sitey juga menyediakan layanan hosting web kepada penggunanya. Perkhidmatan web hosting adalah infrastruktur di mana laman web anda diterbitkan.

Namun, Sitey telah memisahkan diri dengan menyediakan perkhidmatan hosting web untuk penggunanya secara percuma.

Ini bermaksud bahawa laman web yang anda bina di Sitey disimpan di pelayan web berkuasa tinggi yang dilampirkan ke rangkaian yang sangat pantas. Setiap kali pengguna mencari halaman anda, anda boleh yakin bahawa laman web anda mempunyai masa memuat yang cepat dan laman web itu sendiri dapat dilihat, jelas, dan rapi. Pada ketika ini, tidak ada insiden yang dilaporkan mengenai hosting Hosty goyah, menjadikannya pilihan yang sangat dipercayai jika anda mencari pembangun laman web yang akan memberikan anda kualiti dan perkhidmatan yang konsisten.

Mesra Pengoptimuman Enjin Carian

Sekiranya anda baru dalam proses membina laman web anda sendiri dan semua yang diperlukan, anda pasti akan menyukai ciri ini. Dengan adanya laman web, anda perlu mengoptimumkan laman web anda dengan kata kunci yang anda gunakan dalam kandungan anda, sama ada teks penuh, tajuk utama, atau tajuk teks.

Walaupun beberapa pembangun laman web menyukarkan memasukkan kata kunci atau tidak mesra Google, Sitey telah melakukan pekerjaan yang cukup baik dalam menyediakan ciri-ciri mesra kata kunci kepada penggunanya. Pembina laman web membolehkan anda menambahkan kata kunci dengan mudah, yang bermaksud bahawa ketika pengguna mencari di web, laman web anda dapat dijumpai dengan mudah di antara persaingan dan lain-lain.

Pasukan Sokongan – Sekitar Jam

Tidak ada jenis teknologi yang seratus peratus sempurna. Tidak kira apa, pada suatu ketika teknologi yang anda gunakan akan hancur. Walaupun sebarang masalah yang dialami oleh Sitey sangat sporadis dan sangat sedikit dan jauh di antara, mungkin ada titik di mana anda memerlukan sokongan teknikal.

Sama ada anda menghadapi masalah teknikal atau hanya memerlukan bantuan menggunakan alat Sitey, Sitey menyediakan sokongan 24/7 kepada semua pelanggannya. Pasukan sokongan sedia untuk menjawab semua soalan anda dan yang terbaik adalah – anda tidak perlu menunggu berjam-jam untuk menghubunginya. Sitey cepat dalam tahap responsnya dan mereka yang memerlukan masa sokongan sangat berpengalaman dalam teknologi dan sistem, sehingga anda dapat memperoleh layanan berkualiti yang anda perlukan ketika menelepon atau berbual dengan pasukan.

Sokongan 24/7, sepanjang masa mungkin merupakan salah satu ciri terbaik Sitey. Terdapat sedikit pembina laman web yang dapat memberikan pengguna kebolehpercayaan dan kualiti perkhidmatan yang telah dilaksanakan oleh Sitey dalam hal sokongan teknikal. Oleh itu, jika anda fikir anda memerlukan pertolongan tambahan semasa menggunakan Sitey, maka ini adalah ciri yang mesti anda ingat.

Malahan Melalui Analitis Google – Memberi Tapak

Analitis Google adalah salah satu alat analitik paling kuat di luar sana yang membolehkan anda menganalisis dan memantau lalu lintas yang menapis melalui laman web anda. Melangkah selangkah lebih jauh, analitik memberi anda maklumat mengenai lokasi pelawat anda, bagaimana pelawat menemui laman web anda, jenis penyemak imbas yang digunakan pengunjung, dan kata kunci mana yang mungkin mereka cari di enjin carian Google.

Namun, jika anda ingin membina laman web, mempunyai syarikat yang berfungsi dengan baik dengan analisis Google adalah kunci. Nasib baik, keserasian Sitey dengan analitik Google adalah sebab lain untuk memilih perkhidmatan membina laman web ini. Apabila anda membuat laman web menggunakan Sitey, anda akan mendapat akses ke analisis Google. Analitik Google membolehkan anda memperoleh pemahaman yang mendalam dan mendalam mengenai pelawat laman web anda sehingga anda tahu bagaimana memajukan jenama, blog, atau produk yang anda jual. Tidak semua perkhidmatan pembinaan web berfungsi dengan baik dengan analisis Google, jadi ini tentunya merupakan ciri yang patut diperhatikan. Dengan ciri ini, anda pasti dapat terus mengikuti laman web anda dan mengubahnya untuk berjaya.

Integrasi Media Sosial

Untuk mana-mana pemilik laman web yang ingin meningkatkan keterlihatan, penukaran, penjanaan petunjuk dan penjualan laman web mereka, penyatuan sosial perlu dilakukan. Sitey memenuhi keperluan pengguna di kawasan ini juga. Semua laman web yang dibina di perkhidmatan pembinaan laman web Sitey dapat disatukan di mana-mana akaun media sosial. Beberapa platform media sosial yang boleh dipromosikan oleh Sitey termasuk:

 • Twitter
 • Facebook
 • Pinterest
 • LinkedIn

Dengan menggunakan laman web anda di Sitey untuk membina kehadiran media sosial, anda boleh yakin bahawa lalu lintas akan berjalan melalui laman web yang anda bina di Sitey. Selain itu, anda boleh menggunakan ciri Google Analytics Sitey untuk menentukan berapa banyak pengunjung anda berasal dari platform media sosial. Dengan ciri ini, anda akan dapati bahawa peluang untuk berkembang tidak ada habisnya.

Ciri Reka Bentuk Web Profesional

Beberapa perkhidmatan reka bentuk web menjadikannya sukar dan memakan masa untuk pengguna membina laman web. Sitey telah mengubah cetakan dengan membuat sistem yang sangat memudahkan pengguna untuk mencapai tujuan akhir mereka. Sebagai contoh, ciri lain dari Sitey yang patut diperhatikan ialah menyediakan perpustakaan gambar yang luas kepada pengguna.

Semua gambar dalam pustaka gambar dikategorikan dan profesional, yang bermaksud bahawa anda boleh mendapatkan penampilan yang bersih dan berkualiti tinggi untuk laman web anda. Selain itu, tidak ada yang lebih baik daripada tidak perlu meluangkan masa untuk mengambil gambar anda sendiri atau mencari gambar di web. Sitey berjaya mengintegrasikan ciri ini untuk menjimatkan masa dan kerumitan.

Blog Dalam Laman Web

Kemungkinan dengan Sitey tidak berkesudahan. Sebagai tambahan kepada ciri-ciri di atas, Sitey juga membolehkan anda membuat blog yang disesuaikan sepenuhnya di laman web. Dengan cara ini, anda dapat menarik lebih banyak pengguna dan memastikan bahawa penonton anda terlibat dalam laman web yang anda kerjakan dengan mantap. Di samping itu, blog yang dikembangkan di laman web Sitey anda boleh diletakkan di platform media sosial dan laman web lain, yang bermaksud anda akan mendapat lebih banyak penonton di laman web Sitey anda.

Nilai untuk Wang Anda

Seperti mana-mana jenis perkhidmatan atau produk yang anda beli, harganya sesuai. Secara keseluruhan, Sitey memberikan pengguna beberapa nilai terbaik untuk wang mereka di web. Berikut adalah titik harga yang boleh anda harapkan sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan Sitey:

Pilihan Percuma

Di peringkat barebones, Sitey menawarkan pengguna peluang untuk membina laman web secara percuma. Versi percuma Sitey memberi anda hingga lima halaman, 50MB storan, Muat naik fail 5MB, dan Lebar jalur 1GB. Anda tidak dapat membuang iklan dan tidak dapat menyambungkan domain khusus. Untuk membuang sekatan tersebut, anda perlu menaik taraf ke salah satu pakej yang saya bincangkan di bawah …

Pakej dan Harga Pembangun Laman Web yang Sihat

Pakej Permulaan

Sebaik sahaja anda melengkapkan akaun Sitey percuma anda, tingkat seterusnya adalah pakej permulaan, yang dilengkapi dengan tiga peningkatan berbeza dengan harga yang berbeza.

Sekiranya anda memilih pakej permulaan, anda akan menerima…

 • Domain percuma
 • Termasuk hosting berprestasi tinggi
 • Kredit iklan percuma
 • Mereka tidak lagi memaparkan iklan di laman web anda. Anda mempunyai kawalan 100%.
 • Sebaliknya, dengan pakej pro, anda menerima domain percuma, hosting percuma, kredit iklan percuma, anda boleh membuang iklan, anda mendapat bantuan SEO, dan laman web ini dioptimumkan untuk mudah alih.

Pakej Pro

Sekiranya anda memilih Pakej Pro, anda akan menerima…

 • Domain percuma
 • Termasuk hosting berprestasi tinggi
 • Kredit iklan percuma
 • Mereka tidak lagi memaparkan iklan di laman web anda. Anda mempunyai kawalan 100%.
 • Tambahan: Anda mendapat bantuan SEO, dan laman web ini dioptimumkan untuk mudah alih. Mempunyai laman web yang dioptimumkan untuk mudah alih sangat penting. Saya rasa saya harus memberitahu anda bahawa eHost menawarkan pembina laman web yang hebat dengan harga di bawah $ 10 / bulan dan anda tidak perlu membayar peningkatan untuk menjadikan laman web anda dioptimumkan untuk mudah alih. Templat pembangun laman web eHost semuanya dioptimumkan untuk mudah alih.

Pakej E-dagang

Terakhir, jika anda mempunyai laman web e-dagang dan mencari ciri yang sangat maju, maka pakej teratas adalah yang anda perlukan.

Dengan pakej teratas, anda mendapat segalanya dari Pakej Pro, ditambah alamat e-mel profesional percuma, sokongan keutamaan, dan anda bahkan boleh melakukan pembayaran melalui laman web anda.

Jadual Perbandingan Pelan Permulaan, PRO, dan E-dagang

PEMULAPROECOMMERCE
Harga $ 6.99 / bln $ 7.99 / bln $ 12.99 / bln
Domain Percuma
Hosting Percuma
Kredit Iklan Percuma
Alih keluar Tambah
Bantuan SEO
Laman Web Mudah Alih
E-mel Percuma
Sokongan Keutamaan
Ambil Pembayaran

Sitey vs eHost vs HostGator

Mari kita bandingkan beberapa ciri Sitey dengan eHost dan HostGator. Lihat juga kupon atau diskaun khas yang mereka tawarkan.

BersahajaeHostHostGator
Harga Pelan Asas $ 6.99 / bln $ 2.75 / bln $ 3.95 / bln
Domain Percuma
1-Klik Persediaan WordPress
Drag and Drop Editor
Templat Percuma
Kredit Iklan Percuma
Jaminan Wang Dikembalikan 30 Hari 45 Hari 45 Hari
Sokongan 24/7
Kupon / Tawaran Istimewa Tiada POTONGAN 50 DISKAUN 60% (gunakan kupon BUILDPATH)
Ketahui Lebih Lanjut Melawat laman web Melawat laman web Melawat laman web

Konsensus Keseluruhan

Sekiranya terdapat satu titik negatif untuk perkhidmatan ini, adakah ia tidak percuma. Tetapi berita baiknya adalah, dengan Sitey, anda boleh memulakan dengan rancangan percuma dan kemudian menaik taraf ke mana-mana pakej yang disebutkan di atas. Hasilnya, anda harus mencuba perkhidmatan tersebut dan memutuskan sama ada anda ingin membuat pelaburan terakhir.

Sebagai tambahan, Sitey tidak hanya dianggap sebagai perkhidmatan membina laman web yang berkualiti untuk tinjauan ini, tetapi juga dianggap baik di industri. Banyak pengguna menyebutkan Sitey sebagai jenis perkhidmatan reka bentuk web yang menyediakan pengguna akhir dengan semua ciri yang mungkin mereka perlukan.  

Terakhir dan yang paling penting, Sitey adalah jenis perkhidmatan membina laman web yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja.

Terdapat beberapa perkhidmatan di luar sana yang menjadikannya satu cabaran atau yang memerlukan kepakaran, namun dengan Sitey, pada dasarnya semua orang dapat melihat templat, menyeret dan melepaskan laman web mereka, mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan, dan menggunakan banyak ciri yang tersedia. Dengan pengalaman pengguna berkualiti tinggi dan dipermudahkan ini, semua orang yang ingin membina laman web – boleh. Kebolehcapaian, ciri unik, sokongan, dan kualiti adalah keindahan terbaik dari Sitey, dan itulah sebabnya kami dapat menilainya 4/5 bintang di antara pembangun laman web yang telah kami kaji.

8.5 Kedudukan keseluruhan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map