Ulasan Terperinci Tema Vellum – WordPress Responsif

Berkongsi pengalaman perjalanan anda dalam talian sama seperti menyimpan kenangan terindah dalam hidup anda. Hari-hari ini, semakin banyak orang yang masuk ke Web untuk mengemas kini pengalaman mereka sebagai catatan blog dan memetakan tujuan mereka untuk memberitahu orang lain di mana mereka harus pergi seterusnya. Perniagaan yang berkaitan dengan pelancongan dan pelancongan juga memanfaatkan ini dengan memberikan perkhidmatan kepada mereka yang ingin memuaskan nafsu. Agensi pelancongan, hotel, dan perniagaan serupa lainnya diberi peluang untuk menarik lebih banyak pelanggan dengan kemudahan tempahan dalam talian dan maklumat mengenai pelbagai destinasi pelancongan, bersama dengan gambar lokasi yang menjatuhkan rahang.


Sekiranya anda ingin membuat blog pelancongan atau laman web penuh untuk agensi pelancongan atau perniagaan pelancongan, anda akan mendapat banyak manfaat daripada tema WordPress yang berorientasikan perjalanan. Tema Travel WordPress boleh mempunyai portfolio atau gaya majalah, atau yang berfokus pada gambar, video, atau bentuk media lain. Salah satu tema yang cukup popular di ThemeForest adalah Vellum – Tema WordPress Responsif.

Vellum adalah pemenang di antara tema WordPress premium, dan kerana banyak alasan yang baik. Ia bukan sahaja mempunyai reka bentuk yang cantik, tetapi juga kaya fitur dan dilengkapi dengan alat yang tepat untuk membantu anda membina blog atau laman web yang hebat. Hari ini, saya akan memperkenalkan anda kepada tema serba boleh ini untuk laman web pelancongan dan mengapa banyak orang memilihnya daripada tema pelancongan lain di pasaran. Oleh itu, tanpa berlengah lagi, berikut adalah tinjauan terperinci mengenai Tema WordPress Vellum – Responsif.

Nikmati!

Gambaran keseluruhan

Tema Vellum – WordPress Responsif adalah tema fotografi premium yang indah yang dikembangkan dan direka oleh Parallelus, Pengarang ThemeForest Elite yang memperoleh jualan lebih dari $ 1 juta di pasaran tema. Syarikat veteran ini telah mengeluarkan lebih dari selusin tema WordPress berkualiti tinggi, masing-masing melebihi harapan pemilik dan pembangun laman web yang paling arif.

Vellum adalah pilihan yang popular di kalangan pengguna yang ingin membina laman web fotografi, blog, dan laman web yang berorientasikan perjalanan. Ia mempunyai susun atur yang bersih dan intuitif yang menjadikannya salah satu tema WordPress premium terbaik yang boleh anda beli. Ini adalah jenis tema baru yang hadir dengan kemampuan yang besar, anda hanya perlu melihatnya untuk mempercayainya. Tema responsif sepenuhnya dan mesra SEO dengan struktur satu-of-a-kind yang membolehkan anda membuat reka bentuk atau gaya apa pun yang sesuai dengan jenama atau perniagaan anda. Tidak kira jenis laman web yang anda perlukan, sama ada blog pelancongan peribadi atau laman web hotel atau agensi pelancongan yang lengkap, Vellum melakukan semuanya dengan hebat.

Reka bentuk

The Vellum – Tema WordPress Responsif boleh digunakan untuk semua jenis laman web, termasuk perniagaan, portfolio kreatif, harta tanah, dan tentu saja perjalanan. Ia mempunyai reka bentuk universal dan ciri-ciri yang mudah digunakan yang menjadikan pembinaan laman web menyeronokkan dan menarik. Tema ini dibina di atas Runway Framework, yang membolehkannya menjadi penyelesaian laman web serba boleh. Ini juga berfungsi sebagai asas yang kukuh untuk membuat reka bentuk yang hebat dan mudah disesuaikan.

Selain responsif sepenuhnya, Vellum juga menampilkan elemen reka bentuk siap pakai retina, termasuk teks, sehingga reka bentuknya muncul dengan hebat walaupun pada peranti mudah alih. Tema ini juga hadir dengan plugin pembangun halaman Visual Composer drag-and-drop yang selalu popular dan kuat sehingga anda dapat membuat halaman tersuai anda sendiri dari awal dengan mudah dengan menyeret dan menjatuhkan elemen ke halaman. Selain daripada Visual Composer, ia juga mempunyai fungsi slaid dinamik dan fleksibel oleh Slider Revolution, menu mega oleh UberMenu, dan bahkan disatukan dengan bbPress, yang membolehkan anda mengadakan forum komuniti anda sendiri di laman web anda.

Sekiranya anda tidak mahu membuat gaya anda sendiri, jangan risau kerana Vellum juga menyertakan banyak susun atur halaman pra-binaan yang dapat anda gunakan di luar kotak berdasarkan niche perniagaan anda. Selain daripada pembangun halaman dan susun atur pra-binaan, temanya juga membuat penyiapan dan penyesuaian halaman dengan cepat dan mudah. Anda bahkan tidak perlu risau untuk menavigasi melalui kawalan dan pilihan penyesuaian kerana Vellum dibina dengan panel pilihan tema pintar. Oleh itu, sementara pengguna lain dibanjiri oleh tetapan labirin dari tema pilihan mereka, Vellum memberikan fokus yang jelas hanya pada kawalan yang penting. Ini memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap tema dan menjimatkan masa berharga anda.

Selain menjadi tema yang indah dan kaya dengan ciri, Vellum juga dioptimumkan untuk carian web kerana disatukan dengan amalan SEO terbaik dan terkini dalam strukturnya. Dengan ini, menjadi yang terbaik dalam industri pilihan anda dapat dicapai! Jadi tanpa mengira jenis laman web yang ingin anda bina, Vellum pasti akan memberikannya.

Ciri-ciri utama

Tema Vellum – WordPress Responsif adalah seperti seribu tema yang semuanya dikemas dalam satu pakej yang menakjubkan. Dengan itu, anda boleh membuat reka bentuk yang anda suka, dengan pelbagai susun atur dan gaya untuk menjadikannya kelihatan unik. Ciri utama tema ini adalah seperti berikut:

 • Susun atur responsif dan grafik retina
 • Pembangun halaman drag-and-drop Visual Composer disertakan
 • Menu mega dikuasakan dengan UberMenu
 • Revolusi Slider
 • Sesuai dengan WPML
 • Terjemahan siap (termasuk fail .po dan .mo)
 • Termasuk 12 kit pemula unik untuk pembuatan laman web yang pantas dan mudah
 • Pemasangan demo satu klik
 • Format catatan (Standard, Galeri, Gambar, Video, Audio, Pautan, Petikan)
 • Latar belakang paralaks
 • Gaya blog moden dan tradisional
 • Portfolio yang boleh disusun
 • Templat halaman kosong
 • Pembina borang hubungan
 • Penjana bar sisi
 • Header, footer dan susun atur tanpa had
 • Variasi halaman utama tanpa had
 • Pilihan warna tanpa had
 • Susun atur dan templat tanpa had
 • 500+ Fon Web Google
 • Pemain video HTML5 yang dihoskan sendiri
 • Pemain audio tersuai
 • Termasuk kandungan demo
 • Fail JPA disertakan
 • Didokumentasikan dengan baik, dengan tutorial berguna
 • Sokongan tema terkemuka
Kebaikan dan keburukan

Ada rancangan untuk membeli Tema Vellum – WordPress Responsif? Masih bingung memilih antara tema WordPress percuma dan premium? Kelebihan dan kekurangan berikut untuk membeli tema WordPress dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat:

Kelebihan
 • Tema premium seperti Vellum hadir dengan sokongan berkualiti tinggi dari pengarang temanya – ciri yang sering hilang dalam tema WordPress percuma. Ini terutamanya kerana pembangun membuat tema premium sebagai sumber pendapatan mereka dan dengan demikian cenderung memberikan sokongan tema yang sangat baik.
 • Tema premium dikemas kini secara berkala, dan sering disertakan dengan sokongan lanjutan atau seumur hidup, bersama dengan dokumentasi dan tutorial yang luas yang akan berguna oleh pemula.
 • Vellum mempunyai beberapa ciri unik dan berguna yang tidak mempunyai ciri-ciri percuma. Dan kerana persaingan, banyak penyedia tema premium berusaha sebaik mungkin untuk menjadikan persembahan mereka menonjol daripada yang lain, jadi kebanyakan tema premium hari ini kaya dengan ciri.
 • Vellum, seperti banyak tema premium lain, memperhatikan perinciannya. Ia mempunyai tetapan dan alat penyesuaian yang lebih baik, termasuk SEO dan penambahan plugin premium.
 • Tidak seperti tema percuma, banyak tema premium sangat disesuaikan dan terdapat dalam beberapa bentuk yang sesuai dengan apa sahaja jenis laman web, pada ukuran apa pun.
 • Dengan penambahan alat WordPress premium, tema premium dapat membantu mempercepat proses pembangunan laman web hingga 10 kali ganda.
Keburukan
 • Tema premium jelas dikenakan bayaran dan menghabiskan wang di laman web mungkin tidak sesuai dengan keperluan semua orang.
 • Tidak seperti tema WordPress percuma yang biasanya ditambahkan di repositori tema rasmi dan menjalani proses semakan, beberapa tema premium hanyalah entiti komersial yang mungkin atau mungkin tidak mematuhi syarat standard pelesenan.
 • Walaupun tidak berlaku untuk semua tema WordPress premium, beberapa menjadi terlalu kembung dengan fitur yang mungkin tidak diperlukan oleh beberapa pengguna. Dalam kes ini, mempunyai tema premium mungkin berlebihan.

Seperti yang anda lihat, memilih tema premium dilengkapi dengan banyak kelebihan. Walau bagaimanapun, ia juga mempunyai kekurangan. Tidak ada jawapan yang jelas sama ada tema WordPress berbayar lebih baik daripada percuma. Terdapat banyak tema bagus di luar sana yang dapat anda gunakan secara percuma, dan mereka menjadikannya pilihan yang baik jika anda hanya ingin membina laman web atau blog sebagai hobi. Sekiranya anda menjangkakan pertumbuhan ke laman web anda, anda harus mempertimbangkan untuk memilih tema premium seperti Vellum.

Keputusan Akhir – Tema Perjalanan yang Lengkap dengan Ciri-Ciri Yang Tepat

The Vellum – Tema WordPress Responsif bukan hanya satu tema – ia adalah seribu tema dalam satu! Tema premium yang boleh dipercayai dan berpatutan yang merupakan salah satu pilihan terbaik untuk membina blog atau laman web pelancongan. Anda boleh bersungguh-sungguh dan membiarkan kreativiti anda menjadi liar dengan tema ini, dan kemudahan penggunaannya dapat memenuhi semua orang dari semua peringkat kemahiran. Tema ini memberi anda semua alat yang anda perlukan, dan memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap segala sesuatu, dari warna dan fon, hingga ke susun atur halaman dan gaya blog. Oleh itu, jika anda memerlukan tema serba boleh untuk laman web pelancongan, anda tidak boleh salah dengan Vellum – Tema WordPress Responsif!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map