WooCommerce Hosting – Apa yang anda perlu fahami?


Hosting Woocommerce

Anda mungkin pernah melihat banyak syarikat web hosting yang menawarkan web hosting khusus WooCommerce. Dalam panduan ini, anda akan mengetahui semua yang perlu anda ketahui mengenai WooCommerce Hosting, serta beberapa perkara penting yang akan membantu anda memilih rancangan khusus WooCommerce. Sebelum kita masuk ke dalam WooCommerce Hosting, penting untuk mengetahui apa itu WooCommerce.

Apa itu WooCommerce?

Wocommerce

WooCommerce mengubah laman web WordPress anda menjadi kedai dalam talian yang dimuat sepenuhnya dalam beberapa klik sahaja. Dan ini adalah pilihan utama hampir semua pemilik laman web eCommerce, sama ada permulaan dengan sedikit produk atau laman web runcit dengan lebih banyak produk. Apa yang menjadikan plugin ini lebih popular ialah plugin dari Automattic, syarikat induk WordPress.

WooCommerce plugin e-dagang sumber terbuka yang popular untuk WordPress mempunyai lebih daripada 40% kedai dalam talian dan telah membuka jalan bagi syarikat runcit dan pengusaha untuk menjalankan perniagaan mereka dalam talian, tanpa perlu membakar lubang dalam poket mereka. Dan tidak menghairankan bahawa WooCommerce diiktiraf sebagai plugin percuma terbaik untuk WordPress.

Selain menjual barang fizikal, anda juga dapat menjual produk digital seperti eBook, media streaming, kunci lesen, dll. Dan tidak ada batasan jumlah produk yang dapat anda tambahkan ke laman web anda. Tetapi ada kemungkinan penyedia hosting web yang anda pilih dapat menyekat jumlah produk yang anda tambahkan. Mari bercakap lebih lanjut mengenai perkara itu kemudian.

Cara menghidupkan laman web WordPress di laman web WooCommerce?

Yang mesti anda buat ialah memuat turun dan memasang plugin WooCommerce di laman web WordPress anda. Dengan hanya beberapa klik, laman web WordPress anda akan berubah menjadi laman web eCommerce atau kedai dalam talian yang lengkap.

WooCommerce juga dilengkapi dengan pilihan pengurusan inventori kelas terbaik. Gerbang pembayaran yang berbeza juga ditawarkan untuk melakukan pembayaran dengan cara yang selamat. Dengan WooCommerce, anda mendapat kawalan penuh terhadap data anda.

Dan terdapat beberapa sambungan yang tersedia untuk WooCommerce, yang boleh anda gunakan untuk menambahkan lebih banyak fungsi ke kedai dalam talian anda. Sambungan ini boleh dimuat turun dan dipasang dari perpustakaan WordPress.Org atau laman web pembangun WooCommerce.

Anda boleh menyesuaikan laman web WooCommerce anda ke elemen terkecil di laman web anda kerana WooCommerce menyatu dengan semua ciri yang sudah ada di laman web WordPress. Dan laman web WordPress anda akan ditingkatkan sepenuhnya dengan plugin WooCommerce. Oleh itu, anda tidak perlu berfikir dua kali untuk menukar laman web WordPress anda ke laman web WooCommerce.

Anda boleh membuat kupon dan potongan untuk produk pilihan anda dan anda juga mendapat sistem pengurusan penghantaran yang hebat. Anda boleh mendapatkan maklum balas daripada pelanggan dengan mudah. Dan satu lagi ciri hebat dan hebat yang disertakan dengan WooCommerce ialah alat analitik dan SEO terbina dalam. Anda tidak perlu lagi hanya bergantung pada alat SEO lain untuk mendapat kedudukan lebih tinggi dan meningkatkan keterlihatan laman web dan produknya.

Mengapa hosting WooCommerce diperlukan?

WooCommerce berjalan di WordPress dan anda harus mencari hosting dari penyedia hosting web untuk menghoskan laman web eCommerce anda. Ya, ada pilihan untuk membeli hosting dari WordPress. Tetapi anda tidak akan mendapat Hosting WooCommerce khusus dari WordPress.

Bersama dengan hosting web, anda juga memerlukan nama domain. Dan Sijil SSL adalah suatu keharusan jika anda ingin mempunyai pilihan pembayaran dalam talian di laman web anda dan menjadikan laman web anda lebih selamat. Terdapat pelbagai pilihan hosting web yang boleh anda pilih jika anda ingin menjadi tuan rumah laman web biasa. Dan banyak penyedia hosting web menawarkan hosting WordPress khusus untuk menjadi tuan rumah laman web WordPress.

Tetapi untuk memanfaatkan sepenuhnya ciri dan keupayaan WooCommerce, anda sangat digalakkan untuk menggunakannya Hosting WooCommerce. Jenis hosting ini dapat mengendalikan laman web WooCommerce di luar kotak dan anda akan dibimbing oleh pakar WooCommerce sekiranya anda diberi sokongan pelanggan khusus WooCommerce. Tetapi, lebih baik dibantu oleh individu yang mempunyai pengetahuan mendalam tentang WooCommerce dan dengan kepakaran untuk menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan laman web WooCommerce.

Dan mengenai keselamatan, WooCommerce bukan yang terbaik di pasaran. Dan laman web eCommerce mesti sangat bankable dalam hal keselamatan. Kerana di sinilah maklumat pengguna dan data penting seperti butiran kad kredit dan banyak lagi disimpan. Dan anda tidak mahu merosakkan transaksi yang berlaku di laman web anda. Penyelesaian untuk kekurangan WooCommerce ini ialah membeli WooCommerce Hosting dari penyedia hosting web yang selamat.

Aktifkan sijil SSL untuk menambahkan keselamatan tambahan ke laman web eCommerce anda untuk menjalankan transaksi. Oleh itu, beli ciri SSL tambahan ini bersama dengan rancangan hosting anda. Anda tidak mahu pelawat anda, yang mungkin juga berpotensi menjadi pelanggan anda, akhirnya mengunjungi laman web yang tidak tersedia. Oleh itu, bandingkan penyedia hosting web yang berbeza dan pastikan anda memilih yang mempunyai masa operasi tertinggi.

Apabila anda membeli hosting bersama dan bukannya membeli WooCommerce Hosting, anda mendapat jumlah ruang penyimpanan dan lebar jalur yang terhad. Dan saya harap anda masih ingat apa yang saya katakan tadi bahawa WooCommerce membolehkan anda menambahkan jumlah produk yang tidak terhad ke laman web anda. Dan kemungkinannya anda akan diberi sumber yang mencukupi untuk melengkapkan pilihan ‘tanpa had’ yang ditawarkan dengan WooCommerce jika anda membeli hosting bersama tradisional. Membeli hosting WooCommerce akan memberi anda lebar jalur yang tidak dapat dimeterai, ruang cakera besar, akaun e-mel, dan banyak lagi selain daripada ciri hosting biasa.

Laman web WooCommerce bermaksud laman web eCommerce. Dan ketika kita bercakap mengenai laman web eCommerce, semua yang dapat kita fikirkan adalah banyak produk, gambar produk, perincian lain dan banyak lagi. Dan di laman web eCommerce, pertukaran antara halaman berlaku lebih kerap daripada laman web blog tradisional. Oleh itu, kelajuan dan prestasi laman web anda adalah faktor yang tidak boleh anda lupakan. Dan kerana anda sudah mengetahui kesan laman web pemuatan lambat, pastikan anda memilih penyedia hosting web yang pantas.

Siapa penyedia hosting WooCommerce terbaik?

Setelah mengetahui semua perkara penting mengenai WooCommerce Hosting, satu persoalan yang mungkin ada di fikiran anda ialah adakah saya harus beralih ke WooCommerce Hosting? Izinkan saya menjelaskan semuanya kepada anda.

Terdapat laman web eCommerce yang hanya digunakan untuk menjual produk yang sangat sedikit. Sebagai contoh, seorang pengarang mempunyai laman webnya untuk menjual dua buku yang telah ditulisnya. Dalam kes seperti ini, WooCommerce Hosting tidak akan menjadi keperluan. Laman web seperti ini dapat berfungsi dengan baik dengan rancangan hosting WordPress bersama. Tetapi jika tujuan laman web anda adalah untuk menjual lebih banyak produk dan jika keselamatan dan prestasi adalah keutamaan anda, maka anda mesti memilih WooCommerce Hosting.

Perkara boleh menjadi agak rumit apabila anda mempunyai banyak pilihan untuk dipilih dan anda tidak pasti yang mana satu penyedia Hosting WooCommerce terbaik untuk laman web WooCommerce anda. Dan setelah anda mengetahui segala-galanya mengenai hosting WooCommerce, sekarang saatnya, untuk memilih hosting web siap WooCommerce.

Oleh itu, kami telah menyenaraikan 5 penyedia hosting web teratas yang menyediakan hosting WooCommerce yang dapat mengendalikan laman web WooCommerce di luar kotak.

Bluehost

Pengehosan Woocommerce terbaik Bluehost

Bluehost adalah salah satu peneraju pasaran dan berada di kedudukan # 1 untuk keperluan hosting web perniagaan kecil. Dan bulu yang ketara di topi Bluehost adalah yang secara rasmi disarankan oleh WordPress dan WooCommerce. Mereka juga merupakan penyedia hosting web yang paling boleh dipercayai dalam hal sokongan pelanggan kerana mereka memberikan sokongan pakar 24/7.

Bluehost WooCommerce Hosting bermula pada $ 6,95 / bulan sehingga $ 12,95 / bulan. Anda akan diberi gerbang pembayaran yang selamat untuk melakukan semua transaksi dalam talian di laman web anda. Bluehost WooCommerce Hosting dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Anda juga mendapat tema percuma dan boleh disesuaikan sepenuhnya. Anda juga mendapat bantuan daripada pakar WooCommerce melalui telefon, yang membolehkan anda mendirikan kedai WooCommerce anda dalam masa dua jam.

HostSoch

Hostoch hosting Woocommerce Murah

HostSoch adalah salah satu syarikat hosting web yang paling popular di India. HostSoch terkenal dengan kebolehpercayaan dan web hosting terkemuka dengan harga yang sangat berpatutan. Ini juga merupakan salah satu syarikat hosting web dengan peringkat teratas dalam hal kecepatan, waktu operasi, dan dukungan hosting. Pelan Hosting HostSoch WooCommerce bermula pada harga hanya 99 rupee / bulan. Harganya naik hingga rupee 329 / bln. Anda boleh memilih salah satu daripada empat pakej, iaitu Starter, Advanced, Business, dan Pro. Anda mendapat jaminan masa operasi 99.9%, perlindungan Cloudflare Percuma, dan pelayan berprestasi tinggi.

Anda boleh menggunakan nama Domain Percuma jika anda membeli web hosting dari HostSoch. Anda juga mendapat sijil SSL Percuma untuk menjadikan laman web anda lebih selamat. Sokongan khusus 24/7 sentiasa tersedia untuk anda, yang pasti akan meningkatkan pengalaman hosting anda.

Hostinger

Pelan hosting Woocommerce Hostinger's

Hostinger menyediakan hosting WooCommerce terkemuka untuk prestasi unggul di laman web WooCommerce anda. Pelan hosting web Hostinger dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Hostinger telah memimpin industri hosting web di seluruh dunia dan terkenal sebagai yang terbaik dalam hal kualiti perkhidmatan hosting. Mereka mempunyai pasukan pakar yang berdedikasi untuk melayani anda 24/7. Harga WooCommerce Hosting bermula dari serendah rupee 45 / bln, naik hingga rupee 189 / bln. Anda juga mendapat Nama Domain Percuma dengan rancangan hosting dan perniagaan premium Hostinger.

HostPapa

Penyedia hosting Hostpapa Woocommerce

HostPapa adalah salah satu penyedia hosting web terkemuka dalam hal peningkatan kelajuan dan prestasi. Ini juga merupakan salah satu penyedia hosting web peringkat teratas. Mereka telah membolehkan banyak perniagaan kecil meninggalkan tanda di internet, dengan perkhidmatan nilai-untuk-wang mereka. Mereka mempunyai julat harga yang berpatutan untuk rancangan hosting web WooCommerce mereka, yang bermula dari rupee 199 / bln. naik sehingga Rs 699 / bln. Julat harga adalah petunjuk fleksibiliti dalam penetapan harga dan ciri rancangan mereka. Untuk menjadikan pengalaman web hosting WooCommerce anda selamat dan terjamin, mereka mempunyai ciri keselamatan dan pemantauan terpadu. Anda juga akan diberikan sokongan pakar secara langsung setiap kali anda memerlukannya, sepanjang masa.

A2hosting

Hos A2hosting Woocommerce

Kepantasannya adalah yang terkenal dengan A2 Hosting. Mereka juga menawarkan pelayan sehingga 20X lebih pantas. Oleh itu, seseorang pasti dapat mengharapkan prestasi terbaik dari pelayan A2 Hosting. Anda juga mendapat kelebihan sokongan yang tiada tandingan 24/7/365 dari ‘Guru Krew’, yang merupakan pasukan yang ramah dan pakar. A2 Hosting juga dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa. Pelan A2 Hosting WooCommerce bermula pada rupee 269.28 / bln, dengan harga sehingga 824.36 rupee / bulan. Pelan dengan harga tertinggi akan menjadikan anda web hosting yang dioptimumkan dan dikendalikan sepenuhnya yang sangat sesuai untuk laman web WooCommerce berskala besar.

Kesimpulannya

Walaupun hosting WooCommerce mungkin memerlukan biaya yang lebih tinggi daripada hosting web biasa, manfaat dan fitur yang ditawarkan oleh WooCommerce membenarkan harga premium. Oleh itu, WooCommerce Hosting memang patut dicuba. Sekiranya anda ingin memulakan tanpa kerumitan dan mula menjual produk anda dengan segera, WooCommerce Hosting adalah perkara yang harus anda pilih tanpa keraguan. Banyak penyedia hosting web menyediakan Hosting WooCommerce mulai dari rancangan bersama asas hingga lebih maju hosting khusus yang dikendalikan sepenuhnya. Anda harus memilih milik anda mengikut kehendak laman web anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me