Ulasan Hosting 123-reg

123-reg adalah penyedia domain terbesar di UK dengan lebih dari 3 juta nama domain didaftarkan dan menjadi tuan rumah lebih dari 1.7 juta laman web.


Apa sahaja perniagaan anda, anda boleh mendapatkannya dalam talian 123-reg. Mereka memberikan kombinasi yang unggul dari produk dalam talian yang sangat berkualiti tinggi, maju secara teknikal namun menjimatkan kos seperti pendaftaran nama domain, hosting laman web, dan hosting e-mel perniagaan untuk membantu mana-mana perniagaan memulakan perjalanan dalam talian mereka. Aplikasi dalam talian yang pintar, berkesan dan mesra pengguna adalah kunci yang membolehkan semua orang, apa sahaja tahap kemahirannya, membuka kuasa sepenuhnya dari web.

Sebilangan besar perkhidmatan hosting web di pasaran hari ini sering membuat pelanggan terpesona dengan pelbagai ciri, teknologi inovatif dan apa-apa. Walau bagaimanapun, sangat sedikit yang dapat menawarkan apa yang dicari oleh kebanyakan orang di syarikat hosting web – semua alat dan sokongan yang tepat digabungkan dalam satu pakej mudah. Apakah ini 123 Reg mampu menyampaikan kepada pelanggannya dengan rancangan web hostingnya.

Logo 123REG
KEMASKINI
915
KECEPATAN
780
SOKONGAN
800
HARGA
945
CIRI-CIRI
915
HIJAU
850
INOVATIF
860

Cloud Hosting

Hosting berasaskan awan telah berkembang menjadi standard mengenai hosting web. Dengan kemampuan untuk mengakses dan memuat naik fail dari jarak jauh, memudahkan pelanggan untuk mengemas kini maklumat laman web mereka menjadikannya bahagian penting dari sebarang perkhidmatan hosting web.

123 Reg menawarkan hosting berasaskan cloud yang pantas dan boleh dipercayai yang memastikan laman web anda sentiasa beroperasi dan beroperasi 24/7. Kelajuannya menyediakan pemuatan cepat semua maklumat laman web berkat pusat datanya yang selamat yang beroperasi pada sambungan rangkaian 10GB / s. Sebaliknya, simpanannya yang besar memberi anda ruang untuk mendirikan kedai dan juga memberi anda pilihan untuk mendapatkan lebih banyak sekiranya anda merancang untuk menaik taraf ke ruang web yang lebih besar.

Hosting berasaskan awan 123 Reg membolehkan anda mengakses laman web anda di mana sahaja dan bila-bila masa. Ia memberikan kelajuan pemuatan yang cepat dengan sambungan rangkaian 10GB / snya sambil memberi anda ruang penyimpanan yang luas yang memberi anda fleksibiliti untuk meningkatkan sekiranya diperlukan.

Ciri-ciri keselamatan

Kerentanan dalam talian adalah salah satu daripada banyak masalah yang melanda pemilik laman web. Oleh sebab itulah, ciri keselamatan hosting web telah menjadi salah satu perkara yang dicari pelanggan ketika mereka menggunakan rancangan hosting web.

Mengenai keselamatan, 123 Reg menawarkan pelbagai ciri yang dapat membantu melindungi laman web anda. Syarikat ini menyediakan kemampuan untuk menyekat alamat IP dan menyenarai hitamkannya agar tidak mengakses laman web anda. Terdapat juga anti-virus bawaan untuk e-mel anda untuk memastikan e-mel baru yang masuk bebas dari virus.

123 Reg juga menawarkan program bernama Site Scanner yang memeriksa laman web anda untuk mengetahui adanya jangkitan malware atau kerentanan yang dapat digunakan untuk mengeksploitasi laman web anda. Pengimbas Laman bahkan dapat memantau reputasi domain anda, terutama ketika datang ke daftar penyekat spam.

Ciri keselamatan 123 Reg membantu memastikan bahawa laman web anda selamat dari sebarang malware atau serangan dalam talian yang lain. Dengan pelbagai alat keselamatan yang ada, anda pasti dilindungi dari semua bidang.

Lebar Jalur Tidak terhad

Syarikat hosting web cenderung membatasi lebar jalur laman web anda bergantung pada rencana yang anda perolehi. Ini tidak berlaku dengan 123 Reg.

123 Reg menawarkan lebar jalur tanpa had di semua pakej hostingnya dari Rancangan pentingnya hingga ke Pelan Premiumnya. Ini memastikan bahawa semua maklumat dipindahkan ke laman web anda dengan cepat, meningkatkan pengalaman pelanggan 123 anda dan mengurangkan kelewatan masa memuatkan.

Bahagian terbaik di sini ialah tidak kira seberapa besar laman web anda, anda tidak perlu membayar jumlah tambahan hanya untuk lebar jalur tambahan.

Dengan lebar jalur tanpa had yang ditawarkan di semua pakej hosting web, 123 Reg memastikan kecekapan laman web anda dengan melakukan pemindahan data ke laman web anda dengan cepat dan selamat dikurangkan dengan kos tambahan.

WordPress Satu Klik dan Hosting Aplikasi

WordPress telah menjadi pilihan popular di kalangan pemilik laman web – terutamanya blogger – berkat antara muka yang bersih dan mesra pengguna. Walau bagaimanapun, menyiapkannya dengan host web anda mungkin sukar terutama bagi mereka yang tidak mahir dengan tugas ini.

123 Reg menghilangkan kerumitan ini melalui fitur hosting WordPress Satu Klik yang terdapat dalam pakej Business and Unlimited mereka. Sesuai dengan kedua-duanya Linux dan Windows, fungsi ini membolehkan anda memasang WordPress hanya dengan satu klik butang yang membolehkan anda mula menggunakan blog atau laman web anda sekaligus.

Aplikasi lain yang juga dapat disatukan dengan cara ini termasuk bbPress Forum, Form to Email, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, MetaCart Shopping Cart. Untuk senarai lengkap aplikasi, periksa senarai mereka di sini: Perisian PERCUMA untuk laman web anda tanpa perlu pengekodan

123 Reg memudahkan pengguna untuk mengintegrasikan WordPress dan aplikasi lain yang serasi ke dalam sistem hosting web mereka. Ciri Satu Klik memastikan bahawa pelanggan tidak perlu menghadapi proses penyiapan yang rumit.

Sokongan Berasaskan UK

Hari ini, syarikat cenderung mempunyai pasukan sokongan pelanggan mereka di luar negara. Ini membawa kepada masalah komunikasi yang menyukarkan pelanggan mendapatkan bantuan yang mereka perlukan.

123 Reg menghilangkan masalah ini dengan mempunyai pasukan personel yang berpusat di UK yang mampu memberikan sokongan pelanggan melalui telefon, sembang langsung yang disediakan dari hari Isnin hingga Jumaat dari jam 9 pagi hingga 7 malam atau melalui e-mel. Sama ada pertanyaan mudah atau masalah rumit yang memerlukan sedikit penyelesaian masalah, anda yakin akan mendapat bantuan tepat pada masanya yang anda perlukan untuk menyelesaikan masalah hosting web yang anda hadapi..

123 Reg memberikan sokongan pelanggan 24/7 melalui telefon, sembang atau e-mel untuk mengatasi semua masalah anda tidak kira besar atau kecilnya. Dengan seluruh pasukan sokongan yang berpusat di UK, anda mendapat perkhidmatan pelanggan berkualiti setiap kali anda menelefon.

Teknikal

 • Lebar Jalur Tidak terhad. Sama ada anda mendapat pelan Essential asas atau pelan Premium mewah, anda dijamin lebar jalur tanpa had sepanjang penginapan anda dengan 123 Reg.
 • Kebolehgunaan Tinggi. Dengan gabungan masa memuatkan kilat dan bekalan jalur lebar yang tidak berkesudahan, anda pelanggan tidak akan menghadapi masalah mengakses dan menggunakan laman web anda.
 • Pangkalan Data Untuk Setiap Pelan. 123 Reg memastikan bahawa semua rancangan mereka mempunyai pangkalan data mereka sendiri yang memberi anda kemampuan untuk memasang dan mengendalikan perisian seperti WordPress atau aplikasi e-dagang dan kandungan lain.
 • Akaun E-mel Terhad. Walaupun setiap pelan 123 Reg memberi pelanggan sejumlah kotak surat, hanya paket Unlimited dan Premiumnya yang menawarkan akaun tanpa had. Bagi mereka yang mendapat rancangan Essential dan Business, anda tidak akan mendapat banyak berbanding syarikat hosting web lain.
 • Ruang Simpanan Kecil. Ruang web awal yang diperuntukkan oleh 123 Reg untuk anda cukup kecil berbanding pesaingnya. Pelan Essential hanya menawarkan ruang web 10GB sementara rancangan Perniagaan dan Premium hanya menyediakan 100GB. Hanya pelan Tanpa Had yang menyediakan ruang yang tidak terhad untuk digunakan.

Sokongan

 • Sokongan Pelanggan Berasaskan UK. Pasukan sokongan pelanggan 123 Reg berpusat di United Kingdom, jadi jika anda tinggal di sana, pertolongan hanya sejauh satu langkah. Ini menghilangkan masalah komunikasi yang biasa anda hadapi ketika pasukan sokongan berpusat di luar negara.
 • Sokongan Pelanggan Berasaskan UK. Walaupun mempunyai pasukan sokongannya di United Kingdom adalah kelebihan, ia juga berfungsi menentang 123 Reg terutama jika pelanggan mereka pergi ke luar negeri. Walaupun masih boleh memanggil mereka, memanggil jarak jauh hanya untuk mendapatkan nasihat teknikal akan menyebabkan mereka lebih mahal.
 • Sembang Langsung Tidak Tersedia 24 Jam. 123 Reg hanya mempunyai jadual yang ditetapkan untuk fitur Live Chat. Tidak seperti sembang langsung lain yang tersedia 24 jam sehari, ciri sembang langsung mereka hanya tersedia dari Isnin hingga Jumaat, 9:00 pagi hingga 7:00 malam, waktu London.

Harga

 • Pelan yang fleksibel
 • Boleh dibeli setiap bulan
 • Jaminan Pulangan Wang Ringkas. Tidak seperti perkhidmatan hosting web yang lain, 123 Reg menyediakan sedikit peluang untuk membatalkan kontrak anda dengan mereka. Sekiranya anda memutuskan untuk menghentikan rancangan anda, anda perlu melakukannya dalam masa 15 hari untuk mendapatkan kembali wang anda.

Di dalam Panel Kawalan 123 Reg

Panel kawalan 123 Reg memberi anda pelbagai ciri untuk membantu anda mengurus laman web anda dengan berkesan. Alat termasuk pengurusan domain, e-commerce, pemasaran dan keselamatan. Walaupun panel menyediakan alat penting untuk membuat anda pergi, panel ini juga menawarkan ciri berguna lain yang boleh anda beli.

Salah satu alat asas panel kawalan adalah alat Pengurus Fail. Alat Pengurus Fail membolehkan anda mengedit fail HTML secara manual. Ini sangat berguna jika anda perlu membuat perubahan cepat pada halaman anda dengan cepat atau jika anda tidak mempunyai perisian pembuatan web yang anda miliki.

Ciri lain yang ditawarkan oleh panel kawalan 123 Reg adalah templat laman web. Walaupun kebanyakan templat adalah asas dalam reka bentuk, jika Anda tidak dapat membuat susun atur, templat ini akan berfungsi untuk Anda. Templat ini boleh dimuat turun dan kemudian dimuat naik melalui FTP setelah anda mengeditnya. Mereka juga boleh diubahsuai menggunakan alat Pengurus Fail.

Walaupun panel kawalan menawarkan penyuntingan manual dan templat pra-format, salah satu kekurangannya ialah kekurangan alat hosting web yang tersedia di panel. Masalah lain ialah keperluan menggunakan butang Urus untuk mengakses semua alat panel kawalan. Sekiranya anda baru di sini dan anda tidak menyedari hal ini, anda akan merasakan bahawa panel tersebut tidak mempunyai alat untuk anda gunakan.

Pelan yang ditingkatkan seperti rancangan Perniagaan Reg 123 menawarkan alat tambahan termasuk AWStats, alat statistik laman web, panel kawalan untuk Pangkalan Data MySQL, alat baris perintah, penjana JavaScript, validator HTML dan Perl dan perpustakaan gambar.

Panel kawalan 123 Reg juga menawarkan alat lain yang disebut alat Laman Segera. Alat Laman Segera yang memberi anda ratusan templat laman web berdasarkan jenis laman web yang ingin anda buat. Templat merangkumi templat galeri foto, templat katalog kedai dan blog hanya untuk beberapa nama. Laman Instan juga memberi anda kemampuan untuk menambahkan widget dan borang ke laman web anda. Alat ini juga menawarkan dua jenis peningkatan – ada Instant Site Plus dengan harga £ 2,99 sebulan yang memberi anda satu set 10 templat dan Instant Site Pro yang menawarkan 500 halaman dengan harga £ 4,99 sebulan.

Satu alat terakhir yang boleh anda gabungkan dengan panel kawalan 123 Reg adalah Pembina Laman Web. Walaupun bukan alat hosting web, alat ini menyediakan cara untuk membuat laman web dengan lebih cekap dengan antara muka seret dan lepas yang mudah digunakan. Anda juga boleh memasukkan pautan media sosial, butang, Peta Google dan keranjang belanja ke laman web anda dengan alat ini. Harga untuk alat Pembangun Laman Web bermula pada £ 3,99 setiap bulan.

Baca senarai ulasan web hosting Best UK kami untuk penyelesaian hosting laman web yang lebih hebat.

Barang berkaitan

 • Ulasan Hosting UK2.NET
 • Tinjauan Hosting Internet Storm
 • Tinjauan Hosting Webfusion
 • Tinjauan Hosting eUKhost
 • Tinjauan Hosting Justhost
 • Ulasan Hosting iPage
 • Tinjauan Hosting Dataflame
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map