Heb ik de SG Site Scanner van SiteGround nodig (recensie 2020): is het het waard? Hoeveel kost het?

SiteGround SG Site Scanner Email Notification Review (2020)

SiteGround is een zeer veilig beheerd webhostingbedrijf, behalve dat het constant wordt gerangschikt en aanbevolen als de beste webhost door een aantal mensen.


Er zijn echter bepaalde dingen die u moet weten voordat u zich aanmeldt bij een van de webhostingplannen en -pakketten van SiteGround. Je moet jezelf afvragen – Heeft u echt de SG Site Scanner van SiteGround nodig? Is het het zelfs waard?? (Ik bedoel de kosten waard) of anders geef je gewoon onnodig je geld uit aan iets dat tenslotte niet echt nodig was!

Snelle opmerkingen over de beveiligingsfuncties van SiteGround

Laten we het nu hebben over de beveiliging van websites die SiteGround met zijn webhostingaccounts aan hun klanten biedt. In tegenstelling tot veel onveilige webhostingbedrijven van lage kwaliteit, heeft SiteGround een superieure serverkwaliteit die zeer veilig is, omdat het bedrijf voortdurend software-updates vrijgeeft en ook hard werkt aan het maken van beveiligingspatches voor de nieuwste malware of kwetsbaarheden die worden gevonden.

Uw site gehost bij SiteGround is al erg veilig en daarom heeft u niet echt een beveiligingsupgrade nodig (in de vorm van SG SiteScanner).

Dus, wat is SiteGround’s SG Site Scanner Malware Monitoring Service?

SG Site Scanner verwijst naar SiteGround’s malwaredetectie- en bewakingsservice of een systeem voor vroegtijdige waarschuwing dat wordt aangestuurd door hun beveiligingspartner Sucuri (een van de grootste Malware Monitoring & Blacklist Scan-serviceprovider). SG Site Scanner scant dagelijks alle links die toegankelijk zijn vanaf de startpagina van uw site (eenmaal geactiveerd).

SiteGround SG Site Scanner Hack Monitoring Service Report Review

Het zal ook uw website controleren op populaire, gezaghebbende, op beveiliging gebaseerde sites om na te gaan of uw domein door een van hen op de zwarte lijst is geplaatst of niet. Als SG Site Scanner een dergelijk probleem detecteert, stuurt het u onmiddellijk een melding via e-mail. Dit helpt u dus om bijna onmiddellijk actie te ondernemen en een snelle oplossing voor het probleem te krijgen om uw bedrijfsreputatie, klanten en inkomsten te beschermen.

�� Wat is er goed aan SG Site Scanner?

1. Efficiënt malwarescan- en rapportagesysteem
2. Goede Malware Monitoring Partner zoals Sucuri
3. Gemakkelijkere en gebruiksvriendelijke interface voor het scannen van bedreigingen
4. Onmiddellijke e-mailmeldingen en updates
5. Gemakkelijk te beheren rapporten wekelijks

�� Wat is er slecht aan SG Site Scanner?

Net als alle andere webhostingproviders werkt SiteGround samen met andere externe services om hun plannen door te verkopen en tegelijkertijd hun klanten te helpen bij het beschermen van hun websites. Naar mijn mening zou SG Site Scanner gratis moeten zijn en u zou er niet voor moeten betalen! Maar dan is het een betaalde service als het gaat om SiteGround of een andere webhostingprovider die een dergelijke beveiligings- en sitebewakingsservice aanbiedt als een extra betaalde add-on.

Dus, moet ik SG Site Scanner aanschaffen? Is het zelfs nodig om het te kopen?

KORT ANTWOORD: NEE, NIET NODIG!

Kies in plaats daarvan voor de gratis Wordfence-beveiligingsplug-in, die uw servers 24/7 kan scannen en ook potentiële websitebedreigingen kan opschonen in plaats van de dure SG Site Scanner-malwarebewakingsservice van SiteGround te bestellen. SiteGround’s SG Site Scanner biedt een vergelijkbare malwarebewakingsservice zoals Bluehost’s SiteLock Security of iPage’s Security Suite, die min of meer op dezelfde manier werkt. Beginners vinden deze extra add-on-services nuttig en kopen deze tijdens het aanmelden. Terwijl de meeste anderen ze slim volledig negeren en kiezen voor een gratis WordPress-plug-in zoals Wordfence.

Hoeveel kost de SG Site Scanner van SiteGround? [Prijsinformatie]

SiteGround’s SG Site Scanner Prijsinformatie
Oorspronkelijke prijs$ 19,80 per jaar ($ 1,65 per maand)
Verlengingsprijs$ 19,80 per jaar ($ 1,65 per maand)
(Zelfde verlengingskosten)

SiteGround’s SG Site Scanner-kosten $ 19,80 per jaar of $ 1,65 per maand met dezelfde vernieuwingsprijs. Deze optionele extra beveiligingsmonitoring add-on service van SiteGround (mogelijk gemaakt door Sucuri) kan op elk moment worden toegevoegd of verwijderd uit uw SiteGround webhostingpakket.

U kunt dus ofwel direct vooraf betalen voor SiteGround’s SG Site Scanner-service tijdens hun aanmeldingsproces.

SiteGround’s SG Site Scanner Add-on via gebruikersgebied

Of u kunt deze tool voor het scannen van bedreigingen en malware-monitoring zelfs later op elk gewenst moment bestellen bij SiteGround (helemaal aan jou).

Wordfence vs SG Site Scanner (Powered By Sucuri): Review & Comparison (2020)

SiteGround SG Site Scanner vs Wordfence (Review & Comparison 2020)

Wordfence is een eersteklas beveiligingsserviceprovider (met zowel gratis als betaalde abonnementen) voor WordPress-gebruikers en wordt speciaal aangedreven door hun Threat Defense Feed die voortdurend wordt bijgewerkt. De basisversie van Wordfence WordPress Plugin is gratis en biedt zijn gebruikers een breed scala aan beveiligingsfuncties (indien ingeschakeld). Door een site-scantool zoals Wordfence te gebruiken, kunt u verschillende beveiligingsmechanismen gebruiken die uw site volledig beschermen tegen hackers en kwaadaardige codes.

Ook is de Wordfence Firewall krachtig genoeg om uw site te beschermen en elke vorm van aanval te voorkomen. Het maakt gebruik van de meest recente firewallregels, voorkomt kwaadaardige IP’s en biedt betrouwbare en voldoende bescherming voor uw WordPress-site. Bovendien neemt Wordfence de cruciale veiligheidsgerelateerde verantwoordelijkheid van volledige due diligence op zich voordat er verkeer naar uw blog of website wordt toegelaten.

NOTITIE: In tegenstelling tot Wordfence is SiteGround’s SG Site Scanner geen enkele applicatie die u volledige bescherming van uw website biedt tegen elke aanval. Het is slechts een optionele betaalde hackcontrole / controle van kwaadaardige code die de beveiligings-add-onfunctie van SiteGround controleert.

Conclusie: is SG Site Scanner vereist? Heeft u deze betaalde beveiligingsuitbreiding van SiteGround nodig voor uw website?

Tijdens het afrekenen tijdens de aankoop van het SiteGround-webhostingplan bieden ze u een optie om SG Site Scanner toe te voegen tegen een extra vergoeding (wat een optionele add-on-functie is). Als je het mij of een andere WordPress-techneut vraagt, is het meest voorkomende antwoord wat je zou krijgen – NEE, U HEEFT GEEN SG SITE-SCANNER VAN SITEGROUND NODIG BIJ DE AANKOOP VAN HUN WEB HOSTING SERVICE! Er zijn verschillende andere gratis beveiligingstoepassingen beschikbaar die uw site op malware zullen scannen (Wordfence is het gratis alternatief dat ik ook gebruik).

U kunt dus naar SiteGround.com gaan, een hostingplan voor uw site selecteren en vervolgens hun Domeinprivacybescherming voorzien zijn van (weer optioneel), en schakel ten slotte het selectievakje uit SG-sitescanner onderhoud.


Klik hier om te weten of u de Domain Privacy Protection (Domain ID Protect) van SiteGround nodig heeft of niet?

Raad je SiteGround Hosting aan? Ja absoluut! Hun geavanceerde beveiligingssuites op serverniveau, eersteklas klantenondersteuning en de beste hardware en software op bedrijfsniveau maken SiteGround ongetwijfeld tot de veiligste omgeving om uw blog of website te hosten. Ik hoop dat onze recensie op Heeft u de SG Site Scanner van SiteGround nodig? Is het de kosten waard?? was nuttig voor u.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map