SiteGround Dedicated Hosting Review 2020 [Krijg 70% KORTING]


VOORDELEN VAN SITEGROUND SPECIFIEKE HOSTING
1. Beoordeeld als # 1 gedeelde serverhost in meerdere Facebook-polls en wordt ook beschouwd als de beste dedicated host
2. Veel betrouwbaarder in vergelijking met shared en cloud server hosting
3. Host elk type website met een speciale hostingomgeving, toegang tot de root-server en gratis cPanel & WHM
4. Premium 24/7 toegewijde VIP-ondersteuning met 99,99% uptime-garantie
5. Behandelt sites met veel verkeerspieken met optionele prestatiebooster-add-on
6. Razendsnelle laadtijd van de site met de superieure serversnelheidstechnologie van SiteGround
7. Uw Dedicated server hosting account bevat een gratis dedicated IP-adres en een gratis privé DNS
8. Een aangepaste firewall die wordt aangeboden met speciale SiteGround-servers kan u helpen bij het afdwingen van toegangscontrolebeleid
9. Hogere flexibiliteit en beveiliging als het gaat om het toevoegen / wijzigen van software en server configuraties
NADELEN VAN SITEGROUND SPECIFIEKE HOSTING
1. Veel gebruikers vinden SiteGround Dedicated hosting-abonnementen (geprijsd op $ 229 / maand) vrij duur in vergelijking met hun cloud-server-abonnementen
2. Eenmalige vergoeding van $ 99 is kosten voor het opzetten van uw SiteGround Dedicated Server
SITEGROUND SPECIFIEKE HOSTING BEOORDELING
SiteGround Dedicated Server Hosting
Uptime en betrouwbaarheid
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Snelheid en prestaties
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Functies en load balancing
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Beveiliging en anti-hackbeveiliging
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Prijs & waarde
4.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Klantenservice
5.0/5.0
ALGEMENE BEOORDELING4.8/5.0
SITEGROUND SPECIFIEKE HOSTING REVIEW SAMENVATTING
SiteGround’s instapmodel Dedicated hostingplan dat u vroeger kostte $ 229 per maand die er duur uitziet, maar het is de kosten zeker waard, vooral vanwege de rijke functies, prestaties, servicekwaliteit, razendsnelle snelheid en VIP-technische ondersteuning die u krijgt. Als u op zoek bent naar een kwaliteit managed Dedicated hostingprovider voor uw website, dan kunt u de Cloud Hosting-service van SiteGround zonder enige aarzeling proberen, aangezien SiteGround enige tijd geleden hun Dedicated hosting-plannen heeft geannuleerd. Bovendien zijn hun cloudplannen budgetvriendelijk omdat ze u alleen maar kosten $ 80 per maand en kan heel comfortabel aan uw behoeften voldoen.

Op zoek naar een dedicated server hosting-achtige oplossing die u het platform met serverbronnen biedt om een ​​website met hoge beschikbaarheid en een hoge verkeersbelasting te bouwen?

NOTITIE: SiteGround heeft hun dure maar krachtige Dedicated Hosting-oplossing stopgezet en vervangen door hun goedkopere maar zeer schaalbare Cloud Hosting-service en door hun op maat gemaakte Enterprise Server Hosting-oplossing.

U KUNT HUN CLOUDPLANNEN BEKIJKEN DIE GOEDKOPER, MEER FLEXIBEL & BETER SITEGROUND SPECIFIEKE HOSTING ALTERNATIEF ZIJN …

OF U KUNT OOK ONZE DIEPTE BEKIJKEN …

Dan moet ik u vertellen dat u op de juiste plaats bent, aangezien we de speciale serverhostingplannen van SiteGround zullen herzien om u te laten weten of het de moeite waard is om uw website op hun speciale servers te hosten of niet?

Een dedicated server-hostingservice moet zich vooral richten op het bieden van een ijzersterke basis die uw site kan weerstaan hoog verkeersvolume en spikes om u volledige controle te geven over haar activiteiten.

SiteGround is een populaire onafhankelijk beheerde dedicated hostingprovider die betrokken is bij 24/7 monitoring uw machine en reageert direct (in het geval er een probleem is). Hun toegewijde hostingplannen zijn volledig beheerd en dus betekent het dat SiteGround altijd hun software up-to-date.

Er zijn zoveel soorten hostingopties beschikbaar dat het nogal verwarrend en moeilijk wordt om de juiste oplossing voor uw bedrijf te kiezen. Laten we dus eens kijken naar de details van Dedicated Hosting-services die worden aangeboden door SiteGround.

Wat is SiteGround’s Dedicated Hosting?

Toegewijde hostingservice door SiteGround (ook in de volksmond bekend als een toegewijde server of beheerde serverhostingservice) is een type hostingoptie waarbij een bedrijf een volledige server kan leasen (meestal gehuisvest in een datacenter). De webhost biedt niet alleen de serverhostingtools, maar kan ook administratie en andere geavanceerde services aanbieden.

In tegenstelling tot de shared server hostingarrangementen, is de Dedicated server hosting service een zeer flexibele vorm van serverarrangement omdat het de klant / organisatie volledige controle geeft over de server, software en beveiligingssystemen. Dit is de reden waarom dedicated serverhosting vrij duur is omdat het overvolle en superieure hosting beschikt type.

Waarom kiezen voor Siteground Dedicated hosting boven shared server hosting?

SiteGround Dedicated hosting voordelen ten opzichte van shared hosting servers

Er zijn momenteel te veel dedicated hostingproviders op de markt, maar ze bieden niet allemaal zulke rijke serverfunctionaliteiten voor een betaalbare prijs. Als u overweegt een nieuw dedicated hostingplan te kopen of het type van uw hosting te veranderen van de basis gedeelde server of goedkope cloud server naar een dedicated server, is SiteGround’s dedicated server hosting een goede keuze! Je kunt ook hier klikken om de Cloud Server-hostingplannen van SiteGround te bekijken.

1. Volledig beheerde Premium Server Hosting

SiteGround helpt u bij het opzetten van uw eigen dedicated server waar u uw site kunt hosten op een eersteklas speciale machine die zowel wordt beheerd als opgezet door hun deskundige team. Met Dedicated server hosting van SiteGround krijgt u veel innovatieve, gepatenteerde software om uw serverprestaties te verbeteren en u meer functionaliteit op serverniveau te geven dan wie dan ook.

2. Dedicated Servers op 3 continenten

SiteGround heeft serverlocaties buiten de Verenigde Staten van Amerika door een aantal servers toe te voegen in Europa en tot slot in de Aziatisch-Pacifisch regio. Niet alleen de SiteGround shared server hosting-klanten, maar ook hun semi-dedicated, cloudgebruikers en dedicated hosting-service kunnen nu een server kopen op een van deze locaties.

3. Gepatenteerde Performance Booster

U kunt de speciale server van SiteGround verbeteren door simpelweg een prestatiebooster dat heeft een speciale serverconfiguratie. Dit werkt als een optionele krachtige en kosteneffectieve software om hogere prestaties te bereiken (anders meestal alleen op dure hardware).

4. Geeky-software zonder extra kosten

Elk dedicated server account kan gratis unieke door SiteGround ontwikkelde tools bevatten zoals wij die hebben ontwikkeld Joomla & WordPress Autoupdates, Joomla & WordPress server staging-omgeving, Cloudflare CDN, SSH & WP-CLI, Git geïntegreerd en veel meer. De enige voorwaarde voor het gratis aanbod is dat zodra een gebruiker dergelijke bedrijfseigen software ontvangt, zijn root-toegang wordt ingetrokken.

5. 24/7 VIP-ondersteuning

SiteGround biedt zijn klanten altijd razendsnelle VIP-ondersteuning met hun speciale hostingplannen door goed opgeleide experts. Met geen wachttijd op chat of telefoon voor hun toegewijde hostingklanten en minder dan 10 minuten reactietijd op tickets, meer kun je niet vragen. Kunt u?

Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice van SiteGround

Siteground Dedicated Hosting Prijzen, abonnementen en functies

Met 3 soorten dedicated serverhostingplannen maakt SiteGround het u gemakkelijk om een ​​dedicated server te kopen op basis van uw zakelijke behoeften en budget. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en specificaties van alle SiteGround dedicated hostingplannen:

1. Entry Server Plan (geprijsd op $ 229,00 / mo.)

»960 GB SSD-schijfruimte
»5 TB bandbreedte
»4 GB DDR3 RAM
»Intel Xeon E3-1230 CPU
»3.20 GHz CPU kloksnelheid
»4 CPU-kernen
»8 CPU-threads
»8 MB CPU-cache

2. Power Server-abonnement (geprijsd op $ 329,00 / mo.)

»960 GB SSD-schijfruimte
»5 TB bandbreedte
»16 GB DDR3 RAM
»Intel Xeon E3-1270 CPU
»3.50 GHz CPU kloksnelheid
»4 CPU-kernen
»8 CPU-threads
»8 MB CPU-cache

3. Super Power Server-abonnement (geprijsd op $ 429,00 / maand)

»2 x 960 GB SSD-schijfruimte in RAID 1
»5 TB bandbreedte
»16 GB DDR3 RAM
»2 x Intel Xeon E5-2620 CPU
»2.00 GHz CPU kloksnelheid
»2 x 6 CPU-kernen
»2 x 12 CPU-threads
»15 MB CPU-cache

NOTITIE: De prijzen van SiteGround kunnen enigszins variëren, afhankelijk van de specifieke serverlocatie die u kiest. SiteGround brengt ook kosten in rekening $ 99 als een eenmalige vergoeding voor het opzetten van uw SiteGround dedicated server hosting-account. Private DNS is echter gratis inbegrepen bij al hun Dedicated-servers rekeningen.

Siteground Dedicated Hosting Discount (kortingsbonnen en promotiecodes)

Helaas biedt SiteGround geen couponcodes met hun Dedicated hostingplannen. Maar u kunt een kleine korting krijgen als u vooraf meer dan een maand van hun dedicated hostingabonnement koopt. In tegenstelling tot hun dedicated server (nu stopgezet) en Cloud server hosting plannen, u krijgt een grote korting op SiteGround’s Shared server hosting plannen.

SiteGround Cloud vs Dedicated Server: Moet ik kiezen voor SiteGround Dedicated hosting of Cloud hostingplan?

SiteGround Cloud Server Hosting versus Dedicated Server Hosting (Review & Comparison 2020)

SiteGround’s Cloud Hosting en Dedicated Server Hosting zijn behoorlijk verschillende hostingoplossingen als het gaat om het instellen en beheren van de server. SiteGround’s dedicated server hosting geeft je veel meer vrijheid en dus kun je het bestellen met de root toegang aan uw SiteGround-hostingaccounts en WHM. WHM van cPanel die is opgenomen in het speciale serverplan van SiteGround kan u helpen bij het zelf maken, verwijderen of beheren van uw hostingaccounts en dat ook op serverniveau.

Met hun speciale serverhostingplan kunt u ook algemene wijzigingen aanbrengen in de configuratie van uw hostserver. Bovendien is de dedicated serverhosting van SiteGround veel krachtiger dan hun cloudhosting en biedt het ook voldoende serverbronnen voor het hosten van uw website.

Als de serverbron van uw website niet kan worden vervuld door de gedeelde server van SiteGround en u niet eens genoeg geld heeft om hun dedicated serverhostingplan aan te schaffen, dan kunnen hun Cloud hostingplannen ook een zeer redelijke oplossing zijn. SiteGround’s shared server hostingplannen zijn geweldig voor beginners of sites met beperkt verkeer. Maar voor sites met veel verkeer zijn meer serverbronnen nodig en daarom is het logisch om op basis van uw budget beide te gebruiken SiteGround’s cloudhosting- of dedicated serverhostingplannen. Dus uiteindelijk moet u een gesprek tussen beide aannemen (Cloud of Dedicated Server) door uw budget als een cruciale beslissende factor te beschouwen.

Dus dat is alles SiteGround Dedicated Hosting Review (2020) die nu wordt stopgezet en daarom kunt u kiezen voor hun Cloud Hosting Service, omdat deze even krachtig en schaalbaar is om te voldoen aan de groeiende behoeften van uw bedrijf. En als u twijfels of Dedicated / Cloud / Enterprise-servergerelateerde vragen heeft, kunt u contact opnemen met SiteGround 24/7 VIP-ondersteuningsteam.

OF JE KUNT OOK KIJKEN …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map