SiteGround Domain Privacy Cost (Review 2020): is het het waard? Heb ik het nodig?

�� Wat is SiteGround Domain Privacy Protection?

Onbeschermde WHOIS-informatie zonder bescherming versus SiteGround-domein privacybescherming add-on

Wanneer u een domeinnaam registreert bij SiteGround, omvat het proces dat u uw prive informatie zoals Uw naam, Adres, E-mail, Telefoon nummer, enz. aan uw Domeinregistreerder (SiteGround in dit geval). Maar u moet ook weten dat zodra u klaar bent met uw domeinnaamregistratieproces bij SiteGround, uw persoonlijke contactgegevens vrijwel onmiddellijk beschikbaar zijn voor het grote publiek (via de Whois-database).


U kunt dit echter nog steeds voorkomen (indien nodig) door gebruik te maken van de Domain Privacy Protection-functie van SiteGround, bekend als Domain ID Protect. Deze optionele extra service voor betaald domein aangeboden door SiteGround zorgt ervoor dat al uw contactgegevens worden bewaard Privaat en niet bekendgemaakt aan de Algemeen publiek.

�� SiteGround Domain Privacy Protection Price: is het de moeite waard om de extra services van SiteGround te kopen?

SiteGround domeinprivacybescherming versus zonder privacy

Met een prijs van ongeveer $ 1 per maand ($ 12 per jaar) voor de add-onfunctie voor domeinprivacybescherming van SiteGround krijgt u gemoedsrust over de domeinregistratie van SiteGround. De prijs voor verlenging van hun domeinprivacy-service is echter iets hoger omdat het u $ 2 per maand kost ($ 24 per jaar).

�� Heb ik Privacybescherming van SiteGround Domain nodig?

Het hangt er helemaal vanaf of u wilt dat uw persoonlijke informatie beschikbaar wordt gemaakt op een website waar anderen er op elk moment naar kunnen zoeken of niet? Veel mensen nemen niet echt de moeite om de Domeinprivacybescherming (Domain ID Protect) optie aangeboden door SiteGround, simpelweg omdat ze er misschien nog niet over hebben nagedacht. In feite wisten ze misschien niet eens dat dit een ernstig probleem was. We hebben u echter al van tevoren over dit probleem geïnformeerd, dus het is nu aan u om de beste keuze te maken!

KORT ANTWOORD
Het is JA als …
U maakt zich zorgen over uw privacy!
Het is NEE als …
U heeft een krap budget en hebt ook een optie om deze extra service ook in de toekomst op elk gewenst moment bij SiteGround te kopen.

�� Hoe verberg ik mijn persoonlijke informatie van mijn domeinnaam geregistreerd op Siteground van de WHOIS-database?

SiteGround-gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens beschermen met hun extra service Domain Privacy Protection genaamd Domain ID Protect gebruikt om de privacy van uw bij hen geregistreerde domeinnaam te beschermen.

U kunt deze functie kopen terwijl u zich aanmeldt bij SiteGround tijdens de aankoop van zowel uw domeinnaam als hosting, of u kunt deze functie later ook bestellen. Ga naar SiteGround’s Gebruikersgebied »Services toevoegen» Domeinprivacy

Als uw bij SiteGround geregistreerde domein eigendom is van een persoon, worden alle persoonlijke gegevens met betrekking tot de eigenaar verborgen. Daarom alleen de informatie over de domeinnaam registratie / vervaldatum zal zichtbaar zijn.

En als het geregistreerde domein van SiteGround niet het eigendom is van een individu, maar van een Bedrijf, dan de Organisatie veld krijgt openbaar zichtbaar in de WHOIS-info terwijl het e-mailadres, telefoonnummer, adres, enz. nog steeds worden verborgen.

�� Hoe de WHOIS-informatie van uw SiteGround-domein te beheren (bewerken en beschermen)?

We beantwoorden deze vraag door deze onder te verdelen in 2 verschillende onderwerpen om het bewerkings- en beheerproces van Domain Privacy Protection op SiteGround duidelijk uit te leggen:

1. Uw domein administratieve informatie bewerken

Als uw domeinnaam is geregistreerd door SiteGround, kunt u alle administratieve informatie gemakkelijk bewerken vanuit de SiteGround’s Gebruikersgebied »Mijn accounts» Beheren (optie naast de gewenste domeinnaam).

Je kunt nu je domeinnaam contactgegevens.

Als uw domeinnaam niet is geregistreerd door SiteGround, kunt u contact opnemen met uw domeinregistreerder en verzoeken om wijzigingen in de WHOIS-informatie (indien aanwezig).

2. Beheer van de privacy-informatie van uw domein

Als het aankomt op .com, .netto of een ander generieke domeinextensies op het hoogste niveau, de domeinprivacybescherming moet aanvullend worden besteld. Door deze add-on-service in te schakelen, worden uw persoonlijke gegevens volledig vervangen door de informatie van de registrator van SiteGround. Dit is een krachtige functie die spam vermindert, identiteitsdiefstal en het verzamelen van e-mail voorkomt.

Als deze functie beschikbaar is voor uw domeinnaamextensie, ziet u een knop genaamd ID-beveiliging toevoegen in SiteGround’s Gebruikersgebied »Mijn accounts» Domeinen

Welke TLD’s de SiteGround Domain ID Protect Feature toestaan?

De Domain ID Protect-functie van SiteGround kan worden gekocht voor de populaire TLD’s voor algemeen gebruik zoals .com, .netto, .org, .info, .biz, .naam, .cc, .TV, .me enzovoorts. Deze optionele functie van SiteGround-domeinregistratie is echter niet van toepassing op alle domeinnaamextensies, met name de landgebonden TLD’s (ccTLD’s) zoals .ons, .uk, co.au, .ca, .nl enzovoorts.

Waarom sommige domeinnaamextensies privé-domeinregistratie niet toestaan?

Meeste van de Landgebaseerde domeinextensies (ccTLD’s) sta het gebruik van SiteGround’s Domain Privacy Protection of Domain ID Protect-functie niet toe. Elk ccTLD heeft zijn eigen Registerbeleid en ze staan ​​niet toe registratie van proxy-domeinnamen dat voorkomt dat het register nauwkeurige gegevens weergeeft. Om aan dergelijke beperkingen te voldoen, biedt SiteGround daarom niet de Domain ID Protect-service met alle beschikbare domeinnaamextensies.

Kan ik de Domain ID Protection van SiteGround gebruiken met .uk-domeinen?

Nee, Domain ID Protection-functie van SiteGround is niet beschikbaar voor .uk-domeinnamen.

Waarom zie ik de whois-informatie voor mijn .ca-domein niet geregistreerd bij SiteGround?

Volgens de laatste CIRA-beleid, Elke wijziging in de whois-informatie voor uw .ca-domein is alleen zichtbaar bij specifieke registrar WHOIS-zoekopdrachten. De wijziging van de WHOIS-gegevens kan niet vaker worden uitgevoerd dan 60 dagen en daarom zijn al uw contactgegevens niet zichtbaar (op de wereldwijde WHOIS-zoekmachines).

Is de Domain Privacy Protection-functie gratis beschikbaar voor de SiteGround-klanten die een .it-domein bezitten?

De Europese verordening gegevensbescherming die van toepassing is vanaf 25 mei 2018) heeft afgedwongen dat de service Domain Privacy Protection (Domain ID Protect) beschikbaar is GRATIS voor alle SiteGround-klanten die een .it-domein bij / naar hen hebben geregistreerd / overgedragen.

Ik hoop dat onze gids verder gaat SiteGround Domain Privacy Protection Review (2020): heeft u het nodig en is het de kosten waard?? was nuttig voor u om erachter te komen of u voor deze extra betaalde domein-add-on-functie van SiteGround-webhosting zou moeten kiezen of het gewoon overslaan en het later ergens kopen. Neem voor meer hulp bij SiteGround’s domeingerelateerde vragen contact op met hun 24 × 7 ondersteuningshulplijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me